The Take Over, The Break's Over

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifThe Take Over, The Break's Over

הקליפ החדש של פול אאוט בוי D: פה! מה דעתכם? אני מניחה שבעוד כמה ימים זה כבר יגיע לערוץ ויעבור חרישות רבות, be ready

BabyShambles

New member
עוד אחד?../images/Emo2.gif

אני מופתעת מזה שאני עומדת להגיד את זה אבל ממש אהבתי>_> והכלב דומה לפטריק. KBYE.

PATD

New member
ראיתי אותו כבר דיי בבוקר ../images/Emo9.gif

מממממש אהבתי וגם השיר ענק

oshriti123

New member
אני אחכה לראות אותו בטלוויזיה D:

האמת שאני קצת מקווה שהשיר לא יצליח כמו הקודמים... כי אם גם עליו יחרשו כ"כ הרבה אני אתחיל לשנוא גם אותו, ואני לא רוצה כי הוא ממש טוב ><

Rose131

New member
לא נמאס מהקונספט של לרדת על עצמם?../images/Emo12.gif

כבר קליפ שלישי מתוך שלוש שיש בהם סוג של ביקורת רעה עליהםXD [אני כלכך הולכת להדפיס\להכין חולצה של Everybody hates a Fall Out Boy.] [גאד, השיער של ג'ו
]

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif אבל אבל..

זה מה שגזעי בהם D: ההומור העצמי הזה כזה.....
, אני מתה על הקליפים החדשים! סופסוף להקה שלא מאכזבת בקליפים של הדיסק החדש
[אהממכראהמ] [ג'ו צריך מגזזה או משהו X:]

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gifמה?! הגזעיות זה סימן ההיכר שלי../images/Emo98.gif

Rose131

New member
אבל זה מצחיק פעם אחת, מילא פעמיים,

אבל שלושה קליפים מתוך שלושה שהם יורדים על עצמם? זה מאבד את ההומור כשזה יותר מדי..

הייי!!!

אני כלכך הולכת להדפיס\להכין חולצה של Everybody hates a Fall Out Boy.] אני אקנה אותההההה

נחמד ולא יותר ואני יסביר לכם למה

תמיד שמדובר בפוב חייב להיות קליפ מצחיק - וזה מהראשון שלהם עד האחרון (טנקס פר דה ממרס) בגלל זה הקליפ הזה קצת מאכזב.. אבל נחמד בסה"כ.

Fall Out Liel

New member
חעחע, קליפ חמוד יחסית לקליפ של שקל תשעים../images/Emo6.gif

כמו שהיה כתוב באתר הרשמי: "הקליפ הוא קליפ עם תקציב נמוך יחסית ולא מושקע במיוחד. זהו קליפ שנוצר בשביל הכיף ולא צריך להתייחס אליו בצורה עמוקה כ"כ" [או משהו כזה] וגם ייצא להם קליפ ממש מושקע ועם תקציב יותר גדול ביולי.. נ.ב: תגידו, הקליפ החדש של מכר..לא ראיתי אותו בינתיים בשום ערוץ של MTV! יש סיבה מיוחדת או משהו? כי זה קליפ שהבנתי שהיה אולי פעמיים שלוש בטלוויזיה ואז נעלם..ועכשיו אני לא יודעת איפה לראות אותו..

oshriti123

New member
יש סיבה.

לא הסתכלת מספיק טוב
החרישות כבר התחילו, בעיקר במצעדים כרגע... אאל"ט הוא נמצא בשלושת המצעדים של M2 וגם במצעד של MTV הרגיל ><

SainTonix

New member
שיר שאני אוהב מאוד, קליפ סבבה לגמרי

יש בM2 קליפים הרבה פחות מושקעים.. השיר עצמו ממש טוב, הרבה יותר מTnx4thmmrs בעיניי.. והקליפ רק מוסיף

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifתאמת?

נמ, נורא אהבתי את השיר ואני שונאת את השירים שלהם בד"כ..חח הכלבים בשיר פשוט
אבל כל הקטע של המעריצים שרוצים את FOB הישנים, WTF!!<?..והקונפטי?!(MCR אהמ..חח..סתאאם) טוב נו, סה"כ אחלה שיר, והקליפ כמו כל קליפ שלהם מהאלבום החדש.. הכלבים פשוט עשו לי את זה

למעלה