אותי זה מצחיקקקקקקקקקקקקקקק

Mוניk

New member
../images/Emo3.gifאותי זה מצחיקקקקקקקקקקקקקקק

זקן בן 80 ניגש לרופא שלו ואומר לו: "ד"ר אני צריך דחוף 5 ויאגרה להיום" הרופא שואל אותו:"אתה? בגילך? למה?" עונה לו הזקן:" סידרו לי להיום 3 שבדיות, אתה חייב לעזור לי ולרשום לי את הויאגרה." אחרי שהרופא משתכנע הוא רושם לו את הויאגרה והזקן יוצא מאושר. אחרי יומיים פוגש הרופא את הזקן ברחוב , ורואה ששתי הידיים שלו מגובסות (בגבס) שואל אותו הרופא:" מה קרה לך בידיים?" והזקן עונה חלושות:" מה אני אעשה , הם לא באו.."....
שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו ביניהם : אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא ניהיה פראיריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל ויסדרו את הבית". *אחרי שבועיים הם נפגשו שוב מספרת הפולניה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס ביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון *אמרה הרוסיה:"ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים". *אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז:ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".
ילד קטן נסע עם אביו לים. בזמן שהילד שיחק, האבא תפס לו מישהי ופימפם אותה. בדרך הביתה האב חשש שהילד יפלוט משהו לאם ואמר לו: "אתה מבין בן, שם בים אני פשוט ניפחתי את האישה ההיא כדי שהיא לא תטבע במים". הבן: "כן ברור לי, לפני שבוע כאשר הייתי עם אימא בים, נדרשו כמה גברים כדי לנפח אותה כמו שצריך וכאשר לאחד מהם נסתמה המשאבה, אימא הצטרכה אפילו לנשוף בה.
איש אחד רצה לרצות את אישתו ולהוכיח לה כי הוא אוהב אותה ושנישואיו אינם מבוססים רק על מין הוא קנה לה זר פרחים ענק,והופתע לגלות מבט חשדני מצידה כאשר חזר הביתה עם הזר.האשה לא התרגשה ממבט ההפתעה של הגבר והחלה לצעוק :עכשיו בטח תצפה שאשכב כל סוף השבוע עם רגליים מפושקות! למה? התפלא האיש, אין לנו אגרטל?
מוניק

Mוניk

New member
נחון יש בשניה אלימות - צודקת חוצי

במחשבה שניה קראתי שוב וכןןןן זה בכלל לא מצחיק המרוקאי הזההההה שיטטטטטטטטטט מוניק

Crossface

New member
השלישית חמודה....

השאר אני מכיר את השניה אפשר לנסח גם יותר טוב

למעלה