אז החלטתם משהו....?
G glitter8 New member 26/3/07 #3 הודעה למופת! אני בטוחה שביום רביעי כולם יגיעו למקום ובשעה שציינת ללא כל בעיות... או במילים אחרות-יותר פירוט בבקשה כמו כן כולם מתבקשים להביא כלי נגינה, הפעם כן ננגן משהו...(שירי יומולדת למשל...)
הודעה למופת! אני בטוחה שביום רביעי כולם יגיעו למקום ובשעה שציינת ללא כל בעיות... או במילים אחרות-יותר פירוט בבקשה כמו כן כולם מתבקשים להביא כלי נגינה, הפעם כן ננגן משהו...(שירי יומולדת למשל...)
W willo1 New member 26/3/07 #4 חחחחח האמת שעה ידעתי שלא כתבתי כי אמרתי שנחליט כבר וממילא דיברנו על אחה"צ. אבל את המקום באמת שכחתי זה הניקיון של פסח אני מ10 רק על החדר שלי ועוד לא סיימתי
חחחחח האמת שעה ידעתי שלא כתבתי כי אמרתי שנחליט כבר וממילא דיברנו על אחה"צ. אבל את המקום באמת שכחתי זה הניקיון של פסח אני מ10 רק על החדר שלי ועוד לא סיימתי
A alizak1 New member 26/3/07 #5 אחלה!../images/Emo163.gif ממש מעולה,אבל איפה? ונכון שירן את צודקת,אי אפשר לתקן את כל העולם אבל אם אני הייתי פוגשת את הבן אדם הזה נראה לי שהוא היה נתקל במישהו לא שלא כל כך שמח לראות אותו.נכון, לכל אחד יש דעה משלו אבל צריך לכבד אחרים. peace and love!
אחלה!../images/Emo163.gif ממש מעולה,אבל איפה? ונכון שירן את צודקת,אי אפשר לתקן את כל העולם אבל אם אני הייתי פוגשת את הבן אדם הזה נראה לי שהוא היה נתקל במישהו לא שלא כל כך שמח לראות אותו.נכון, לכל אחד יש דעה משלו אבל צריך לכבד אחרים. peace and love!
S Saffron New member 26/3/07 #10 ה-4.4? אני לא יכולה. וגם בחמישי לא... אז נראה לי שלמפגש הזה לא אגיע. תהנו.
A alizak1 New member 26/3/07 #6 ובאמת תביאו כלי נגינה....../images/Emo168.gif|די מי שיש לו ויודע לנגן ולא רק שירי יומולדת. שירן המסכנה.....נקיוניות פסח.....
ובאמת תביאו כלי נגינה....../images/Emo168.gif|די מי שיש לו ויודע לנגן ולא רק שירי יומולדת. שירן המסכנה.....נקיוניות פסח.....
A alizak1 New member 26/3/07 #9 הי שירן.... הי, טוב אז בהצלחה לך עם החדר....ואיפה יהיה המפגש, ובאיזה יום רביעי?למרות שאני די בטוחה שזה הבא אבל בכל זאת....
הי שירן.... הי, טוב אז בהצלחה לך עם החדר....ואיפה יהיה המפגש, ובאיזה יום רביעי?למרות שאני די בטוחה שזה הבא אבל בכל זאת....