...איזו טעות... זה מופיע בגליון של ויוה פלוס. בתמונה: אוסבלדו ריוס ואשתו הנוכחית..............
P perrinat New member 6/7/03 #1 ../images/Emo3.gif...איזו טעות...../images/Emo103.gif זה מופיע בגליון של ויוה פלוס. בתמונה: אוסבלדו ריוס ואשתו הנוכחית..............
../images/Emo3.gif...איזו טעות...../images/Emo103.gif זה מופיע בגליון של ויוה פלוס. בתמונה: אוסבלדו ריוס ואשתו הנוכחית..............
E EOTA New member 6/7/03 #2 שאני לא ישתין עוד שניה ../images/Emo88.gif אני בדיוק מסתכלת על זה.. ועושה.. "אה?!"
C Chuchit New member 6/7/03 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנים איזה טעות עשו
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנים איזה טעות עשו
S Shakira paradise New member 6/7/03 #4 ../images/Emo6.gif חוחוחוחוחוחוחוחוחוחוחוחו../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחוטחוחווחוחוחוח 9-* איזה אהבליםםםם
../images/Emo6.gif חוחוחוחוחוחוחוחוחוחוחוחו../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחוטחוחווחוחוחוח 9-* איזה אהבליםםםם
ל לאה13 New member 6/7/03 #5 אני עדיין בפה פתוח זה במדור של שרי? אני אתקשר אליהההההההה חוצפניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!