איך עבר השבוע......

../images/Emo3.gif איך עבר השבוע......../images/Emo150.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

להלהלהל [:

שיר השבוע של דה יוזד: A box full of sharp objects שיר השבוע לא של דה יוזד: MCR - Famous last words להקת / אלבום השבוע: The used - in love and death קליפ השבוע: the bird and the worm תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פשע מן העבר משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: מסיבה בטירה בגעש ציטוט השבוע : " ניקה סגור מימין XD " מתנגן בראש / פלייליסט: Chris daughtry - Home (acustic) תמונת השבוע: אין כוח:\

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Paralyzed נראלי שיר השבוע לא של דה יוזד:
(כי היו כל כך הרבה ואין לי כוח להחליט) להקת / אלבום השבוע: Sean Kingston, תהרגו אותי. קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:
ציטוט השבוע: "nock nock" "who's there?" "fuck" "fuck who?" "FUCK YOU!" מתנגן בראש / פלייליסט: sean kingston-drummer boy תמונת השבוע: אני אוהבת אותוווו

האאא. נהרס לי החופש. :(

שיר השבוע של דה יוזד: BOX שיר השבוע לא של דה יוזד: the Anthem - גוד שארלוט, כי למדתי לנגן אותו. :) להקת / אלבום השבוע: One-X - Three Days Grace קליפ השבוע: Three Days Grace - Never Too Late
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: X משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אני חולה.
ושבוע הבא אני תקועה בים המלח באיזה בית מלון מעפן. אני רוצה להישאר בבית
ציטוט השבוע: X מתנגן בראש / פלייליסט: Three Days Grace - Pain תמונת השבוע: טומי, החשמלית היפה שלי, והמגבר.

../images/Emo194.gif../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: פרלייזד שיר השבוע לא של דה יוזד: 7 ירז- סאוסין להקת / אלבום השבוע: טניישס D קליפ השבוע: לאדעת תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:ראיתי המוןן אמ.. מצפן הזהב משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:פופאי נחמד + ציטוט השבוע:אין מתנגן בראש / פלייליסט:On The Offensive-FATA תמונת השבוע: פופאייי DD:

Ray Toro

New member
I Don't Care What You Talkin' 'Bout Baby

I Don't Care What You Say +
טוב אין לי כוח פשוט העתקתי מהסיכום של לינקעין שיר השבוע של דה יוזד שלכם a box full of sharp objects שיר השבוע לא של דה יוזד שלכם A7X-critical acclaim להקת השבוע A7X, The Used אלבום השבוע A7X-A7X תמונת השבוע מייק
סרט/ספר/תוכנית השבוע איי לאב ניו יורק משהו טוב שקרה השבוע לאחי הייתה עלייה לתורה ושבת חתן וקנו לי תכשיטים לבר מצווה של אחי משהו רע שקרה השבוע הלכתי הרבה ברגל כדי להגיע לבית כנסת היום
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא מפגש MCR שבוע טוב לכולם שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

איזה כיף שאנשים עונים!!!!!.../images/Emo9.gif

שאני לא אפתח עין עכשיו P= שיר השבוע של דה יוזד: The Used – Earthquake שיר השבוע לא של דה יוזד: Incubus – Dig 3 Doors Down – Not Enough Bullet For My Valentine – Tears Don't Fall להקת / אלבום השבוע: The Used, Air Traffic קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=erQowJTL1i8 http://www.youtube.com/watch?v=OT1pbUt0I-A&NR=1 ברט נראה טוב!
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:כלום...כמה עצוב =/
ציטוט השבוע:"כמה נחמד עד שיאספו את זה יהיה לנו כור גרעיני קטן צמוד לקפה"=בארומה יש קטע חדש של איסוף בטריות מתנגן בראש / פלייליסט:Just Abuse Me -Air Traffic תמונת השבוע:אני אוהבת את התמונה הזאת!!!

Ray Toro

New member
|זורו השיר בקליפ הראשון חמוד לאללה

הם בריטים??? הם נשמעים טוב

Rose131

New member
תכלס כיף שאנשים עונים

שיר השבוע של דה יוזד: הממ.. שיר השבוע לא של דה יוזד: ממ.... שמפיין? להקת / אלבום השבוע: שוגרקולט, HIM, MCR קליפ השבוע: בליד וול תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אנג'ל, סליפי הולוו משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אמ. דברים
ציטוט השבוע: "You have declared war, Vampire! You have no idea what you have done!" "I've declared war, you just said." שש, אני יודעת שכבר שמתיXD מתנגן בראש / פלייליסט:Crying- Sugarcult תמונת השבוע:אותה אחת מהסיכום הקודם

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד: פמפמ השבוע אין שיר השבוע לא של דה יוזד: פלסיבו, one of a kind להקת / אלבום השבוע: אינקיבוס, ררר אני רוצה שוב הופעה חח קליפ השבוע: לאדעת... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לאדעת התכנית היחידה שראיתי זה וויל וגרייס.. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חופש, סופגניות, הארי פוטר החדש שהוא פשוט מדהים.., להבים, לקבל תמכתב ההוא... היה שבוע טוב ועמוס. ציטוט השבוע: חח לאדעת מתנגן בראש / פלייליסט: one of a kind תמונת השבוע: פמפמ לאדעתאולי נעלה אח"כ למה אין ספר השבוע? יש לי אפילו 3..):

Lintu666

New member
^^

שיר השבוע של דה יוזד: listening שיר השבוע לא של דה יוזד: how to save a life-the fray להקת / אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ג'קאס 2!!!!!!!!! כ"כ
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: המפ. חברות ^^ ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: כלום~ תמונת השבוע: ס'חמודי
(ג'ייקובי כמובן. איכס ילדים קטנים) יאיי! מחר אני מתחוררת D:

הזויה13

New member
אומג!!!!!111111../images/Emo103.gif

ס'חמוד ג'ייקובי והילד!!!!!!11111111 הוא כזה מתוק שהוא עוזר לילד ללכת והוא כזה מחייך כזה כזה כזה !^&@^#$ -התקף פאנגירליות נגמר-
"

הסולן של פאפא רוץ'DD:../images/Emo205.gif

יואוו ג'ייקובי כזה חמוד, אגב, רק עכשיו שמתי לב שהוא מנחה את התוכנית SCARS בM2, ושהתוכנית נקראת SCARS על שם השיר שלהםXD

Lintu666

New member
חח כן,במקרה גיליתי אותה עוד כששידרו פה את

הפרק הראשון D: וזה SCARED אם אני לא טועה תכנית מזעזעת תאמת XD ולא ידעתי שהיא על שם השיר,איזה מגניב ^^

למעלה