אליסה בחיים לא תגיד או תודה מס 2

Natali Milano

New member
../images/Emo3.gif אליסה בחיים לא תגיד או תודה מס 2../images/Emo6.gif

אני החלטתי לפתוח תפינה הזאת שוב כי זאת פינה משעשעת וגם כי היא תעזור לפורום אז בהצלחה לכולם

Natali Milano

New member
אליסה בחיים לא תגיד או תודה

אליסה בחיים לא תודה שהיא חולה על השיניים של הולי ושבחג מולד היא בקשה מסנטה שיהיו לה שיניים כאלה אליסה בחיים לא תגיד שג'יסיקה סימפסון הורסת בשירה שלה חלק מהשירי האגדות של דיסני אליסה בחיים לא תודה שהיא מעריצה של הספייס גירלס שיש לה מלא דברים שלהן בבית אליסה בחיים לא תגיד שסקס זה כל חייה (חח) אליסה בחיים לא תודה שהיא לא יכולה להתעורר בבוקר בלי איזה שיר של בריטני אליסה בחיים לא תגיד וואו רוז מה עשית שאת כזאת יפה היום? (בעע) אליסה בחיים לא תודה שהיא מכורה לאמריקן איידול ושהיא אומרת דאמ למה לי אין תאומץ להשמיע את קולי שוב ברבים? אליסה בחיים לא תגיד שבגלל אהבתה לחיפושיות היא שומרת חיפשיות במסגרת שלא יברחו אליסה בחיים לא תודה שהיא הייתה מעדיפה להיות בכסאח עם רוז במקום שאנן אליסה בחיים לא תגיד שב"טעות" היא הציצה לבעלה של הולי אליסה בחיים לא תודה שהיא עשתה טעות שהחליטה להיות זמרת אליסה בחיים לא תגיד אדם חיי לא שלמים בלעדייך אליסה בחיים לא תודה שנמאס לה מהכלבה שלה זהווו סיימתי

always be me mc

New member
ענק!!!!

הקטעים על רוז, אמריקן, חיפושיות, סקס, וההצצה לבעל של הולי היו פשוט קורעים
כל הכבוד נטלי
אני גם אנסה לחשוב על כמה דברים
למרות שאני לא חושבת שהם יהיו מוצלחים כמו שלך

always be me mc

New member
אליסה בחיים לא תגיד/תודה:

אליסה בחיים לא תודה שהיא צילמה סרט בשם "מכושפות במיטה" והוא סרט פורנו הנעשה עם שאנן דוהרטי והולי מארי קומבס
אליסה בחיים לא תגיד משהו כמו "שיואו אני לאאא מאמינהההההההההההההה זה כזהההה מהמםםםםםםם! איך אתתתת לא אוהבתתתתתת אתתתת זה?? זה כזה שלמות לייק דאאא!"(יענו כמו פאקצה) אליסה בחיים לא תגיד משפט מפגר כמו "עוף זה ציפור ופרה זה חיה" XDXD אליסה בחיים לא תודה שכל החברים שלה נפרדים ממנה בגלל הכלבה המכוערת שלה
אליסה בחיים לא תודה שהכלבה(או כל חיה אחרת), שלה היא מכוערת
אליסה בחיים לא תגיד לאנשים להוריד שערות מהידיים כי אפילו היא לא מורידה
אליסה בחיים לא תודה שלכל שערה על היד שלה יש לה שם משלה :) אליסה בחיים לא תאמר למעריצים שלה שהיא הכל והם 0 אחד גדול
אליסה בחיים לא תודה שנאסר עליה לשיר בפרהסיא וזה למה היא לא שרה אליסה בחיים לא תאמר לתעשיית הוליווד שתקפוץ לה
המ וזהו בינתיים :)

spelling

New member
אליסה בחיים..

לא תודה שהיא עושה פן לשערות בידיים לא תודה שיש לה את אוסף הלהיטים של בריטני לא תודה שיש לה מעל המיטה פוסטר של בריטני וג'סטין לא תודה שהיא חופפת בשמפו של לוסי לא תגיד שהיא רוצה להופיע עם קורטני לאב לא תגיד שהיא מתכננת סרט "מכושפות ונהנות ברבעיה" (העתקתי מגל) לא תגיד שהיא רוצה לבוא בחוטיני ל 100 שערים לא תודה שהיא רוצה לרקוד טופלס בלפיד של פסל החירות תוך כדי מופע אור קולי שמוקרן במנהטן לא תודה שהיא עדיין רוקדת "מקרנה" לא תודה שהיא עושה מסיבות קריוקי עם דיסק של שאנן דוהרטי

למעלה