אנשםםםם אני חדשה פה!!!

../images/Emo3.gifאנשםםםם אני חדשה פה!!!

מה קורה אנשים?? אז מה? זה הפורום של הגיים בויז?? אמאאאאאאא הם כאלה שווים... הם הופיעים בקריות עוד מעט לא?! באיזה תאריך?? קיצורר אני בת 17 מחיפה.. בני כמה אתם? מאיפה? את מי אתם הכי אוהבים? ביושששששששש

ברוכה הבאהההההה ../images/Emo8.gif

הכל בסדר .... ואת צודקת הם כאלהה שווים ומושלמים בעיקר אדם כפרעליו איזה מושלם
כן יש להם שם הופעה ב16 אם אני לא טועה.. זה יוצא ביום שני ניראה לי חח אני בת 13 קטנה ממך... מרמת גןן..... ואני הכי הכי הכי אוהבת את אדם הדבר היפה הזה..... אתת???

ברוכית../images/Emo24.gif

אני אור תהני
אני בת 15 מרמת גן ואני הכי אוהבת את אדםםםםםםםםם המושלמון שליייייייי

אדרררר

New member
ברוכה הבאה מותק../images/Emo99.gif

מסכימה איתך בכל מילההההה הם באמת מושלמים..ווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי :) אדר בת 14 מתלל אביבב.. תהני פה!

ברוכה האבה מאמי

אוי את כ"כ צודקת הם כאלה מושלמים... אני ספיר בת 15 מתלל אביבבבב והבויז שלי הוא אדם יוסף המושלםםםםםםםםםםםםםם!! השתלבות נעימה =]

הלהקה הכי שווה בארץץץ

אני הכי אוהבת את אושרי גררררררררררר הוא כזה שווה...ועוד בגיל שלי חחח ואת אדם=האו כוסון ברמותתתת יום שני הם אצלנו בקריות...באדוקק אני הולכת לראות אותם--אין מצב שאני מפספסתתתתת!!!!!

היי מאמי ברוכה הבאהה...

כן כן הפורום המושלםם של הגיים בויזז... חח ונכון הם שווים.. אני שיראל בחופש 14 מיבנה :))

suzi4444

New member
וואי וואי גם אני חדשה

ואני חולה חולה על אושרייייייייי המושלם הזה אני הולכת לראות אותו מחר!! איזה שלמות!! הוא כזה חתיך פשוט הורס!! ואני מחולון בת 16 וחצי

למעלה