בא לי סקר סתם כזה שאלה

../images/Emo3.gifבא לי סקר סתם כזה שאלה../images/Emo6.gif

משעמם לי וקצת מסקרן אותי במיוחד אחרי שאתמול דיברנו על שקרים,כנות. מוכנים לגלות מה היה השקר הכי גרוע שלכם לבני המין השני?

RANINA

New member
את יכולה להסביר

את השאלה מה ז"א שאני יגלה לו על שקר ששיקרתי לו או בכלל?

../images/Emo26.gifקבלו הסבר../images/Emo36.gif

השאלה היתה. מה היה השקר הכי גרוע ששיקרת לבן המין השני ושנתפסת על השקר הזה או שפשוט סתם שיקרת בגלל X דברים. קבלי דוגמא לשקר גרוע שלי: לפני 6 שנים זה היה. הכרתי בחור שמאוד מצא חן בעיניי ויצאנו והוא אחר כך קבע איתי שוב ללכת לסרט לעוד שבוע, אז נורא הרגיז אותי שקבע איתי מראש לעוד שבוע אז החלטתי שיגיע היום אדפוק ברז. אכן הגיע היום ולא עניתי לטלפון ויומיים למחרת הוא התקשר ואמר שחיפש אותי אז אמרתי שהייתי בחו"ל עם אמא שלי ולפתע הוא אמר... אבל באותו יום שהתקשרתי אלייך ולא ענית נסעתי אחרייך בבוקר בהרצליה. וזה היה שקר גרוע. לא יודעת לשקר.

RANINA

New member
חחחחחחח

קרעת אותי יצא לי שפעם שקרתי שאני בבית חולים ובאותו יום הלכתי לחברה אחותי נכנסה לי למסנגר והוא שולח הודעה רנין? אחותי עונה לא זאת אחותה אז הוא עושה לה אחותך בבית חולים נכון אז היא אמרה לו לא! מה פתאום היא אצל חברה כרגע דיברתי איתה פוסטמה !

נימשון

New member
את ממש בקטע של שקרים הא...

עמדי מול המראה ושקרי לעצמך, פעם עם שפם ופעם בלי. אחרי שתעשי את המחקר המעמיק הזה תודיעי לנו לאיזה מסקנות מדהימות הגעת. כולי צפיה

את ממש בקטע- בטח איזה קטע בדיוק?

תגידי לא לימדו אותך לצחוק מידי פעם? את אף פעם לא משקרת? לא קורה לך שלא מתחשק לך דברים? וחוץ מזה מה זה ההכללה הגסה הזאת להגיד "את ממש בקטע של שקרים" זה כמו לקרוא לי גנבת או רמאית. מהר תתנצלי לא מוכנה לקבל את המשפט שלך. זה היה גרוע:(

ד נ י ת3

New member
בבקשה:

יצאתי עם בחור ורציתי לגמור עם זה, אז יזמתי מריבה כשבסופה אמרתי לו: "נראה לי שאתה לא בנוי לקשר!".

למעלה