ביצה בתוך עגבניה ,מתאים לארוחת

אילנית12

New member
../images/Emo3.gif ביצה בתוך עגבניה ,מתאים לארוחת

בוקר. החומרים מתיחסים למנה אחת. ביצים אפוייות בתוך עגבניות 1 עגבניה מרוקנת 1 ביצה 1/2 כפית חמאה מלח פלפל ההכנה: שמים מעט מלח בתוך העגבניה, המרוקנת ,והופכים על צלחת,לכמה דקות. מוסיפים חצי כפית חמאה,שוברים ביצה,מוסיפים מלח פלפל ומעט פטרוזליה. אופים בתבנית משומנת בחום בינוני גבוה,בערך 20 דקות או עד שהביצה מתקשה. בתיאבון, מתאים לארוחת בוקר/ערב . מקור המתכון:עיתון מקור התמונה:אילנית12

אילנית12

New member
../images/Emo67.gif לפת כבושה בנוסח עיראק

לפת כבושה "מחללה" עיראקית חומרים: פקעות לפת פרוסות לא דק מדי סלק פרוס וקלוף,אני שמה סלק אחד ,על כול 2 לפתות. מי מלח (על כול כוס מים לשים ככפית מלח או לפי הטעם) הכנה: מסדרים בצנצנת מעוקרת שכבה של סלק ולפת מוסיפים את מי המלח סוגרים ומניחים במקום מואר. לאחר כמה ימים זה מוכן ,חשוב שהלפת והסלק יהיו טריים .לאחר שזה מוכן לאחסן במקרר. אני משתמשת בלפת וסלק קטנים,הם יותר טריים וללא סיבים. מקור המתכון והתמונה:אילנית12

Master Stav

New member
את זה מגישים ליד כמה חתיכות ביקון .....

או חזה אווז מעושן שהוקפץ במחבת ....והכל טוב

סמד13

New member
וטוסט ליד ואני נמצאת בעבודה

מחכה לארוחת הבוקר שלי ובוכה בגללך בגלל הגררררררררררר תבורכי סמדי

אילנית12

New member
../images/Emo3.gif אחרון.סלט ביצים כמו בבתי מלון

סלט ביצים. חומרים: 4 ביצים קשות עלי בצל ירוק כ 2 כפות מיונז(או לפי הטעם) מלח פלפל שחור - טוחנים כמה שניות בבלנדר/מעבד,או מועכים במזלג,ומוסיפים את הבצל. הסלט הזה מאוד "עדין" ונוטה להתקלקל.לכן לא להשאיר במקרר יותר מיום אחד טעים חבל"ז. מקור המתכון והתמונות:אילנית12

למעלה