השאלון השבועי הגנוב

paper pieces

New member
../images/Emo3.gifהשאלון השבועי הגנוב

מה צבע התחתונים שאתה לובש?
מי הסלבריטי האחרון שראית?
מה הדבר האחרון שאכלת?
מי האדם האחרון שרצית שימות?
האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?
היום השנוא בשבוע?
האהוב?
כותב\קורא שירה? ופרוזה?
כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב
יש חיות מחמד?
מה מפחיד אותך?
עקצה אותך פעם דבורה?
איזה צבע עיניים היית רוצה?
מאמין בחייזרים?
יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים?
עשית פעם חוקן? [אווץ']
מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ?
ומחו"ל?
מה המבחן האחרון שעשית?
מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה?
מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?
עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך?
מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?
רצית איי פעם להיות מהמין השני?
האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא?
אוהב מלפפונים?
מה השיר האחרון ששמעת?
המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה! ובגלל שזה פורום מישל בראנץ':
מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל?
איזה דיסק?
מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי?
גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר?
איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח?

Sweet Misery

New member
כי בא לי.

מה צבע התחתונים שאתה לובש? סגול-לילך. מי הסלבריטי האחרון שראית? אמ. לא זוכרת. מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד. מי האדם האחרון שרצית שימות? "ידיד" שלי. האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? אנאעארף. היום השנוא בשבוע? תלוי בשבוע. האהוב? כנ"ח. כותב\קורא שירה? ופרוזה? כותבת שירים. כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב: "Life's a song, you don't get to rehearse, and every single verse can make it that much worse." יש חיות מחמד? נופ. רק אחים. מה מפחיד אותך? הפחד עצמו. עקצה אותך פעם דבורה? אולי. o_O איזה צבע עיניים היית רוצה? ירוק יותר יפה. מאמין בחייזרים? לא. יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים? קרובים-רחוקים, כן. למה? עשית פעם חוקן? [אווץ']
מי הסלבריטי האחרון שראית? לא שאלתם את זה כבר? מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ? אמ, רוני? ומחו"ל? בריטני? ג'ניפר לופז? לא יודעת. מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך נראה לי. אה, לא, ספרות. מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? חמישי לאוגוסט, 17. מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? כוססת ציפורניים ומורידה אמריקן איידול. עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא עישנתי, לכן אין. מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? אתמול, היום. כי כואבת לי האוזן בטירוף. רצית איי פעם להיות מהמין השני? חס ושלום. האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? למה כן? אוהב מלפפונים? כן. אבל לא בדרך הזאת. מה השיר האחרון ששמעת? אני לא ממש זוכרת. o_O המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה! "ג'ורג'יה" של אפרת גוש. ובגלל שזה פורום מישל בראנץ': מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל? מזמן. שנה שעברה מתישהוא. איזה דיסק? הוטל פייפר. מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי? לא ממש איכפת לי. גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר? לא להתמכר, אבל לשמוע. איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח? Till I Get Over You בעיקר.

paper pieces

New member
עונה..

מה צבע התחתונים שאתה לובש? כתום
עברי לידר וגלעד שגב (באותו זמן)
מה הדבר האחרון שאכלת? אורז
מי האדם האחרון שרצית שימות? המורה שלי לאזרחות(למרות שזה לא יפה חח), המטפלת שהתעללה בתאומים
האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? אנשים מסויימים...
היום השנוא בשבוע? רביעי
האהוב? ראשון
כותב\קורא שירה? ופרוזה? לא,לא ולא
כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב: * "חיוך זה קו עקום שמיישר הכל" * "אנשים חושבים שאלוהים לא קיים, אבל הוא זה שפותח את הדלתות בסופרמרקט" * "אין צורך לחשוב על העתיד - הוא מגיע בכל מקרה" (אלברט איינשטיין)
יש חיות מחמד? היו:2 חתולים(ברחו),צב מים(מסרנו),אפרוחים(מסרנו) והרבה דגים שהורדו באסלה
מה מפחיד אותך? נחשים,עורבים, שכועסים עליי, מוות, ג'וקים וכו'
עקצה אותך פעם דבורה? לא...
איזה צבע עיניים היית רוצה? ירוק היה יכול להיות נחמד במקום סתם חום
מאמין בחייזרים? ממש לא!! כבר היו מגלים אותם
יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים? אין...
עשית פעם חוקן? [אווץ'] לא
מי הסלבריטי האחרון שראית? היה כבר
מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ? דודו טופז
ומחו"ל? רובי וויליאמס
מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה שבוע שעבר
מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? ב14 באוקטובר, אני אהיה בת 19.. מוזר..
מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? שומדבר מיוחד..
עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא עישנתי
מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?מממ אתמול...כי החיים מעצבנים...
רצית איי פעם להיות מהמין השני? כן!
האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? חחחח לא, לא אוהבת את השירים שלה.. יהיה משעמם...
אוהב מלפפונים? לא... רק עגבניות
מה השיר האחרון ששמעת? Depeche Mode - Free Love
המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה! M2M - Everything ובגלל שזה פורום מישל בראנץ':
מתי בפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל? שמעתי קודם את the good kind... אני שומעת שירים במחשב מכל הדיסקים... הפעם האחרונה ששמעתי דיסק דיסק הייתה לפני דיי הרבה זמן... חודש בערך
איזה דיסק?HP
מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי? אני מקווה בשבילה שבת
גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר? גרמתי לבת דודה שלי לאהוב אותה בערך ולחברה לאהוב את אבריוור ואול יו וונטד :)
איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח? I'll always be right there, Goodbye to you, Till I get over you

OrdinaryDay

New member
Me now../images/Emo3.gif

מה צבע התחתונים שאתה לובש? ממ, רגע,אבדוק..סגול כהה מי הסלבריטי האחרון שראית?גיל חובב
מה הדבר האחרון שאכלת? (אוכלת) תותים מי האדם האחרון שרצית שימות? ממ..המחנכת שלי. האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?
היום השנוא בשבוע? ראשון האהוב? רביעי כותב\קורא שירה? ופרוזה? כתבתי כמה שירים בזמני
כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב האקונה מטטה! יש חיות מחמד? לא
מה מפחיד אותך? הים, להתבגר, להזדקן וג'וקים עקצה אותך פעם דבורה? כן איזה צבע עיניים היית רוצה? סגול.
מאמין בחייזרים? ממ...לפעמיים
יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים? כן..(?)
עשית פעם חוקן? [אווץ']
לא
מי הסלבריטי האחרון שראית? לא עברנו על זה כבר?
מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ? עופר שכטר ומחו"ל? רנה זלווגר, ג'נפר לופז, יש עוד..אך לא עולה לי שמות עכשיו. מה המבחן האחרון שעשית? ספרות מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? ב-7 למאי אהיה בת 17
מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? אוכלת תותים ורואה טלוויזיה עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא
מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? ממ..
רצית איי פעם להיות מהמין השני?
פעם בחודש (if you know what i mean) האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? מי זו יהודית רביץ? אוהב מלפפונים? אממ..אני מסתייגת מלענות על השאלה הזו
מה השיר האחרון ששמעת? vanessa carlton- rins, demo המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה! keane-can't stop now ובגלל שזה פורום מישל בראנץ': מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל? שלשום אחרי תקופה ארוכה שלא שמעתי אותה
איזה דיסק? TSR מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי? לא איכפת לי
גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר? לשמוע כן, להתמכר..לא כ"כ. איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח? goodbye to you גירסאת הדיסק.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo41.gif

מה צבע התחתונים שאתה לובש? כתום. מי הסלבריטי האחרון שראית? ישראל אהרוני נחשב סלבריטי? מה הדבר האחרון שאכלת? אורז עם שעועית. מי האדם האחרון שרצית שימות?
האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?
היום השנוא בשבוע? ראשון. האהוב? בני/שישי. כותב\קורא שירה? ופרוזה? קוראת.. כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב: * Some people say you are going the wrong way, when it´s simply a way of your own *Too Beautiful To Die, Too Wild To Live ... יש חיות מחמד? יש ויש! כלב. מה מפחיד אותך? כמעט כל דבר שעוסק בעל-טבעי ובחייזרים..
זה גורם לי להרבה ימים של חוסר שינה. עקצה אותך פעם דבורה? לא. איזה צבע עיניים היית רוצה? כחול. מאמין בחייזרים? ... אני מאוד לא רוצה להאמין, אבל מתארת לעצמי שיש משהו שם למעלה.. יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים? כן, משפחה. עשית פעם חוקן? [אווץ'] לא, ואני גם לא רוצה לדעת מה זה. מי הסלבריטי האחרון שראית? יש לי דז'ה וו?
מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ? אגם רודברג ורוני. ומחו"ל? בריטני ושאר חברותיה למקצוע. מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה (ואני מצפה ל-100
) מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? 11 ל-11, אני אהיה בת 15. מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? שומעת מוזיקה ושותה קולה. עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא. מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? היום. לא אפרט... רצית איי פעם להיות מהמין השני? כן. אני עוד זוכרת שעד גיל מסויים דיברתי בלשון זכר.. האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? אין לי משהו נגד יהודית רביץ, אבל לא תודה. אוהב מלפפונים? מאיזשהי סיבה ראיתי שאנשים נרתעו מלענות על השאלה הזאת, אז אני אשתוק. מה השיר האחרון ששמעת? Lene Marlin - Whatever It Takes המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה! Joseph Arthur - In The Sun ובגלל שזה פורום מישל בראנץ': מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל? אתמול (במקרה..
) איזה דיסק? כמה שירים מכל אלבום.. מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי? באמת שלא אכפת לי.. גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר? לשמוע כן, לתתמכר ממש לא. איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח? לא עולה לי בראש עכשיו..

buffgirl

New member
"מי הסלבריטי האחרון ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שראית? ישראל אהרוני נחשב סלבריטי?"
מה, רק אותי זה משעשע?
אה, טוב. *שותקת*

buffgirl

New member
קיי... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מה צבע התחתונים שאתה לובש? אפור. מי הסלבריטי האחרון שראית? אמ.. ירמי קפלן. מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם ריבה
. מי האדם האחרון שרצית שימות? לוידעת
. האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? מישהי ששנואת אותי כי אני יוצאת עם מי שהיא אוהבת
. היום השנוא בשבוע? שלישי. דפנטלי. האהוב? שני. דפנטלי. כותבת\קוראת שירה? ופרוזה? לפעמים, אם זה טוב. וכותבת סיפורים קצרים ופאנפיקים. כּיתבי ציטוט/משפט שאתה אוהב: "Share share, it's only fair". יש חיות מחמד? הלוואי
מה מפחיד אותך? ליצנים. עקצה אותך פעם דבורה? ברור. פעמים, או שלוש. אבל אני חושבת שפעמים. איזה צבע עיניים היית רוצה? ירוק
. מאמינה בחייזרים? אממ... אולי. יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים? אמ.. חברה ואקס. עשית פעם חוקן? [אווץ'] ארמ.. לא שידוע לי. מי הסלבריטי האחרון שראית? לא כבר עברנו על זה?
מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ? רוני? לוידעת, כל הטיפשים האלה. גם עופר שכעטר די מעצבן. ומחו"ל? מל גיבסון. דפנטלי. אנטישמי מטומטם. לך תתפגר, אתה והסרט המפגר שלך, אדיוט. מה המבחן האחרון שעשית? ספרות (?) מתי היומולדת שלך? בת כמה תהי? 29.5, 17. מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? מדברת עם עומר
עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא. מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? ארמ.. שאלה טובה
רצית איי פעם להיות מהמין השני? איכס, למה לי? האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? לא, למה כשאפשר לקחת מחשב והוריד הופעות שלה (אם כבר). אוהבת מלפפונים? למה לא. מה השיר האחרון ששמעת? את השיר מהפרסומת של ביסלי, לצערי הרב
. המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה! Gifts and Curses - Yellowcard. מומלץ ביותר, באמת.
ובגלל שזה פורום מישל בראנץ':
מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל? וואי, לפני הרבה זמן, לצערי
איזה דיסק? שני האחרונים. מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי? לא אכפת לי, העיקר שיהיה לה טוב
גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר? ארמ.. כן
וגאה בזאת! איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח? Goodbye to You...

Sweet Misery

New member
ירמי ירךחללגדכדילחכדגילח ../images/Emo99.gif

הבנאדם קפץ לי על השולחן בבארבי! ואמר לי אחרי הופעה של יוני בלוך וחמי רודנר "אני ראיתי אותך, את נהנית." יאאא.

אני

מה צבע התחתונים שאתה לובש? שחור מי הסלבריטי האחרון שראית? אחת מאהבה מעבר לפינה לא מעניין אבל פגשתי מלא מפורסמים. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגת יום הולדת מי האדם האחרון שרצית שימות? אחד החברים שלי !!! הזבל!! סתם ... האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?יש אחת זה כבר זמן היום השנוא בשבוע?שלישי אני לומד עד 4 האהוב? חמישי כותב\קורא שירה? ופרוזה? כותב כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב " in ten years I'll be 27 just old enoegh to play high school studentes on tv/ יש חיות מחמד?כן חתול וכלב מה מפחיד אותך?אתם .. סתם לא יודע עקצה אותך פעם דבורה?כן אני רגיש איזה צבע עיניים היית רוצה?יש לי ירוק ואני מרוצה מאמין בחייזרים?לא יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים? לא עשית פעם חוקן? [אווץ']לא מי הסלבריטי האחרון שראית? כל מיני!! מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ? לא זוכר ומחו"ל? הרבה מהם מה המבחן האחרון שעשית? תנך מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? 17 לפני יומיים מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?מדבר בטלפון עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך?לא מעשן מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?לא זוכר רצית איי פעם להיות מהמין השני?לא האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? לא, כי היא מכוערת טילים והקול שלה עושה לי בחילה אוהב מלפפונים?תלוי מה השיר האחרון ששמעת? מה השיר האחרון שאת שמעת?! סתם לא זוכר המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה!jessica harp - canyon to the sky ובגלל שזה פורום מישל בראנץ': מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל? לפני שבוע איזה דיסק? HOTEL PAPER מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי?בן גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר?כן כן כן איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח? TILL I GET OVER YOU

josie9

New member
השאלון

מה צבע התחתונים שאתה לובש?כחולות מי הסלבריטי האחרון שראית? מיקי קם מה הדבר האחרון שאכלת?פיצה-חזרתי מטיול שנתי.... מי האדם האחרון שרצית שימות?המורה שלי לתנ"ך האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?לא יודעת היום השנוא בשבוע?שני האהוב?חמישי כותב\קורא שירה?כותבת לפעמים ופרוזה?מה זה? כתוב ציטוט/משפט שאתה אוהב:לא יודעת יש חיות מחמד?היה פעם דג אבל הוא מת מה מפחיד אותך?נחשים,עכבישים,כרישים, מקומות סגורים ועוד... עקצה אותך פעם דבורה?כן, המון פעמים איזה צבע עיניים היית רוצה?ירוק מאמין בחייזרים?לא ממש יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בירושלים?כן עשית פעם חוקן? [אווץ']לא... מי הסלבריטי האחרון שראית?השאלה הזאת הייתה כבר... מי הסלבריטי השנוא עלייך מהארץ?הרבה מהם.. ומחו"ל?לא זוכרת כרגע... נו יופי! מה המבחן האחרון שעשית?במתמטיקה מתי היומולדת שלך?5/8/1990 בן כמה תהיה?15 מה אתה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?מכינה לאחותי הקטנה ארוחת צהריים עישנת נרגילה?לא אם כן-מה הטעם האהוב עליך?אני לא אוהבת לעשן בכלל מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך?שלא היו מקלחות בטיול השנתי. ולמה?כי לא היו מקלחות בטיול השנתי רצית איי פעם להיות מהמין השני?לא חושבת האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ?ממש לא למה לא?כי הייתי מוצאת משהו טוב יותר לקחת אוהב מלפפונים?תלוי איזה מה השיר האחרון ששמעת?שה לה וי- של ונסה קרלטון המלץ על שיר יפה שהתמכרת אליו לאחרונה!סה לה וי- של ונסה קרלטון ובגלל שזה פורום מישל בראנץ': מתי הפעם האחרונה ששמעת את אחד הדיסקים של מישל?לפני הטיול השנתי איזה דיסק?הראשון מה נראה לך יוולד למישל? בן/בת/תאומים/לא אכפת לי?בת גרמת בעבר לחברייך לשמוע מישל ולהתמכר?ניסיתי אבל הם לא ממש בקטע של מישל יותר אבריל איזה שיר של מישל מעציב אותך/גורם לך לחשוב על דברים שעדיף לשכוח?גוד ביי טו יו

למעלה