התלבטות בחיים

../images/Emo3.gifהתלבטות בחיים

שלום לכם כמו שידוע לכם אני עדיין לא עוסקת באימון אישי אבל קוראת המון על הנושא ומאוד רוצה לעסוק בו כיום אני עוסקת במשך היום בעבודה בשרות תמכית מחשבים ובין לבין עוסקת בהנחיית קבוצות בתחומים שונים החלטתי שהשנה אני רוצה להיכנס לתחום של אימון אישי אבל פתאום חלו שינויים, קיבלתי הצעה לקידום בעבודה שמאוד מחמיאה לי אבל אני אצטרך לעשות הכשרה של ניהול כ"א ומשאבי אנוש ואני אצטרך לדחות את הלימודים של אימון אישי למועד אחר (אולי עוד שנה) אז אני מתלבטת ויודעת מה אני צריכה לעשות ומצד שני רציתי השנה לקדם את הנושא הזה סתם, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי באדי

einatgross1

New member
קונפליקטים נהדרים

מזל טוב לקידום בעבודה, ולהמשך ההתפתחות הצפוי. מדוע לדעתך אינך יכולה לקדם את כל הדברים במקביל?

תפסת מרובה לא תפסת

גם עבודה שעות רבות גם הנחיית קבוצות גם לימודי משאבי אנוש וגם לימודי אימון אישי? זה לא קצת TO MUCH ? בהתחשב בעובדה שיש לי גם שני ילדים, בעל, כלב ודגים.... באדי

einatgross1

New member
על ../images/Emo19.gifים, והזדמנויות צצות

הי באדי תות. לכל אדם יש את הדגים שלו-אותם פעילויות שנראה לו שהם עצומות וענקיות, ושבגללם לא ניתן לשלב דברים נוספים בחייו, ומהצד ברור שעם כל הכבוד, אלו רק דגים, שכמעט משתלבים עם כל תוכנית נוספת בחיים. לא כך עולה ממה שאת מתארת. את מנסה לשמור על איזון בין הכובעים השונים שלך-כבת זוג, אמא, בעלת חיות מחמד, עבודה, הנחיה, לימודים ועוד. לי, מהצד נראה, ש enough is enough ואין אפשרות להכניס לימודים נוספים. הקידום, הבנתי, מחייב אותך להכשרה במשאבי אנוש. לדעתי, הכשרה כזאת אינה סותרת את תחום האימון, אלא בהחלט תוכל להוסיף לך ידע ויכולות נוספות כמאמנת. אומנם הכשרה זו לא היתה בתוכנית המקורית שלך, אך כדאי לראות אותה כהזדמנות שצצה ללמוד תחום שהוא בהחלט משתלב בתחום האימון-כיוון שאותו את בחרת. ישנם הכשרות באימון שאורכות מעל לשנה. קחי את ההכשרה במשאבי אנוש כחלק מההכשרה שלך באימון, ובעוד שנה תוכלי לקצר את ההכשרה הנדרשת באימון, ואולי לשלב את האימון בדברים החדשים שהחיים מזמנים לך. בהצלחה, ובהנאה,

תודה, זה בדיוק מה שחשבתי שאעשה

אני מאמינה ואוהבת לעמיס על עצמי עשייה אבל כשמגזימים נשארים בידיים ריקות בלי זה, ובלי זה מאמינה שבדרך של צעד-צעד תודה על העזרה באדי

על צמתים בחיים

צמתים הם מקום טוב לעמוד בו רגע... לקחת נשימה... להתבונן (בעיקר פנימה) ואז לחצות או לפנות לאן שנכון לנו. הייתי מציעה לך להתרכז באמת בחזון חייך (מה חשוב לך, מהם הערכים שמנחים אותך, מה יצור בך רטט) ואז לבדוק את כל אחת מהאופציות שעומדות בפניך בהתייחס לתרומה שלה למימוש אותו חזון (האם מקדמת ? האם מסיטה הצידה ? האם בולמת ? או אולי מפריעה ? ) אם תעשי את העבודה העצמית הזו בכתיבה תוכלי להיות ממוקדת יותר. אין כאן עצה, אלא רק רעיון לדרך. ובכל מקרה, לכאן או לכאן - בהצלחה
ענת

אלדר01

New member
לפעמים צריך לוותר כדי להרוויח

לדעתי צריך להסתכל לטווח הארוך.אז נכון קיבלת קידום יפה בעבודה,השאלה אם זה בכיוון מימוש החזון שלך.כפי שאת מציגה את הדברים , וממה שניתן להבין האימון הוא הדומיננטי מבין השניים. לכן עצתי היא כזו: א.תנסי כמו שעינת כתבה לשלב את הלימודים תוך כדי עבודה. ב.במידה וטכנית לא ניתן תלכי אחרי מה שלטווח הארוך "מדבר" אלייך.

החיים הם...

רצף של בחירות וויתורים...
מה יותר חשוב לך? על מה את לא מוכנה לוותר? על מה כן? כתבת שההצעה שקיבלת מחמיאה לך. מה מוביל אותך בקבלת החלטות? האם זה מעניין אותך יותר מאימון, או שאולי את יותר מושפעת מהפיתוי של המחמאה, מליטוף האגו? אילו היית יכולה לנטרל את תחושת המחמאה שקיבלת "מבחוץ", האם היית מקבלת את אותה החלטה? החלטות טובות (לדעתי) מתקבלות ממקום של שאיפה למלא את היעוד הפנימי שלנו, תוך ניטרול "רעשים" שמגיעים גם מבפנים וגם מבחוץ. עלינו לזהות את הערכים החשובים לנו ביותר, ואז קבלת ההחלטות הופכת לקלה יותר, כי כל החלטה נמדדת מול סולם הערכים שהגדרנו.

למעלה