זאת ליזט2 (החדשה)

מצב
הנושא נעול.

daliaff

New member
../images/Emo3.gifזאת ליזט2 (החדשה)

זאת ליזט2 (החדשה)
אני רושמת ממחשב של חברה . מחר בבוקר אני ניגשת להזרעה תאחלו לי הצלחה מקווה שיהיה בסדר . ושהטיפול הזה יהיה הטיפול האחרון אוהבת ולילה טוב.

העין ה 3

New member
את נשמעת הרבה יותר אופטימית

זאת ליזט2 (החדשה)
אני רושמת ממחשב של חברה . מחר בבוקר אני ניגשת להזרעה תאחלו לי הצלחה מקווה שיהיה בסדר . ושהטיפול הזה יהיה הטיפול האחרון אוהבת ולילה טוב.
את נשמעת הרבה יותר אופטימית
גם אני מקווה שזהו הטיפול האחרון (לילד הזה...). ואל תשכחי לעדכן אותנו.

בהצלחה והרבה מזל טוב../images/Emo24.gif

זאת ליזט2 (החדשה)
בהצלחה והרבה מזל טוב

daliaff

New member
:-זאת ליזט2 חזרתי מהזרעה אני מאושרת

זאת ליזט2 (החדשה)
:-זאת ליזט2 חזרתי מהזרעה אני מאושרת
אז ככה הגענו לאוניברסיטת בר אילןב8:00 בבוקר כשהגעו קיבלה אותנו מישהי אחרת (בדרך כלל יש לנו מישהי קבועה שעושה לנו את ההשבחה)חשבתי לעצמי שהיה נחמד שמישהי חדשה תעשה את זה(משנה מקום משנה מזל)
אז באמת נתנו את הדגימה וחיכינו 40 דקות, כשהגענו היינו מופתעים לגלות שאיכות הזרע גדלה פי 3!!!
אני מזכירה שבן זוגי נמצא 7 חודשים אחרי ניתוח וריקולצה שכנראה הצליח בגדול עד כמה שהבנתי התוצאות של חודש שעבר לאחר ההשבחה היו: 150000 (משהו כזה)והתנועה היתה טובה (מאה חמישים אלף
) והיום התוצאות היו :500000 (חצי מיליון
)והתנועה טובה מאוד. ירדנו מאושרים ונסענו לרופא התור שלי היה ל 9:30 (שלישית בתור) די דאגתי מאוד אופיני לרופא לאחר כשגעתי ב9:15 הרופא בדיוק הגיע והייתה מישהי שהייתה לפני שרק היתה צריכה למסור משהו וכך קרה ראיתי ששתי האנשים שהיו לפני לא הגיעו חמקתי פנימה הראתי לרופא את כל הנתונים הוא היה די מופתע רך מרוצה ואת ביצענו את ההזרעה שנמשכה אולי 2 דקות לאחר מכן שכבתי שם או10 דקות קמתי התלבשתי ויצאתי לחדר אחיות ל2 זריקות כוריגון
, סימתי ונסענו הביתה וואוי כמה שלווה אני הייתי חייבת לחמוק מהמיטה כדי לעדכן אתכן יקרות שלי אז תחזיקו לי אצבעות חזק חזק כי יש לי הרגשה טובה בנות יש לי שאלה קצת מצחיקה ? כל פעם אחרי טיפול אני פוחדת ללכת לשירותים להטיל את מיימי
כי יש לי הרגשה שהכל יצא ממני מהיתאמצות, אז אני מתאפקת כמה שאני יכולה מצחיק נכון
החששות שלי נכונות ? טוב בנות אני עפה למיטה ותודה על הכל ואני אחזור לעדכן אתכן רק דברים טובים וגם אתן אותי שמעתן!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה