חחח טוב... אז...

LoLyPoP gIrL

New member
../images/Emo3.gifחחח טוב... אז...

בגלל שהפורום דיי יבששש..החלטתי לעשות סקר קטן חחח ארוך אבל תענו!! אז הנה...תהנו חחחח אל תדאגו גם אני יענה
שם: גיל: עיר: מזל: עיסוק?: תוכניות לעתיד?: מה עושה בזמנך החופשי?: מקומות בילוי?: כמה פעמים יוצא/ת בשבוע?: מה זה מסיבה טובה בשבילך?: מוסיקה?: ה- DJ?: קעקוע?: פירסינג?: פנטזיה?: משקה אהוב?: מאכל אהוב?: הדבר הכי מטורף שאי פעם עשית?: המקום הכי שווה בעולם?: הכי אוהב/ת?: הכי שונא/ת?: הפאדיחה הכי גדולה?: דמות נערצת?: הסרט?: הסידרה?: חבר/ה?: כינויי ב- ICQ?: כמה מילים על עצמי:

LoLyPoP gIrL

New member
התשובות שלי../images/Emo141.gif

שם:בת-אל גיל:17 עיר:י-ם(בעעע)
מזל:תאומים עיסוק?:תלמידת י"ב יששש שנה אחורנה חחח תוכניות לעתיד?:להיות זמרת חחח סתם לא יודעת יש מצב שגם דוגמנית
מה עושה בזמנך החופשי?:מבלההה והמון...שופינג..מחשב,מועדונים.פאבים.. מקומות בילוי?:מועדונים בעיקר חחח כמה פעמים יוצא/ת בשבוע?:לפחות 3 מה זה מסיבה טובה בשבילך?:מוזיקה טובה Dj טוב ומועדון טוב מוסיקה?:טראנס,האוס,שנות ה-80,לועזית ועברית ה- DJ?:אינפקטד ועופר ניסים קעקוע?:אין הלוואי יכולתי לעשות פירסינג?:יש בטבור פנטזיה?:אמממ יש הרבה אחד מהם לשיר עם דיימונד'Z משקה אהוב?:מיץ ענביםם בקיץ חחח ושוקו חם בחורף מאכל אהוב?:אמממ אין כמו האוכל של אמא..לחם אדום,קובה ניאמי הדבר הכי מטורף שאי פעם עשית?:חחחח כבר לא זוכרת המקום הכי שווה בעולם?:אמממ איביזהההה הכי אוהב/ת?:שמפנקים אותייי חחחח הכי שונא/ת?:אנשים צבועים ומגעילים הפאדיחה הכי גדולה?:חחח נפלתי במדרגות בחתונה של בת דודה שלי דמות נערצת?:יוו אממ..(אנייי חחח סתם) אני חושבת שסיוון הסרט?:סיפור אהבה בלתי נשכח הסידרה?:יש הרבה..כולם אוהבים את רימונד,אחיות או לא להיות,תשוקות,רובי חבר/ה?:אין כינויי ב- ICQ?לוליפופ כמה מילים על עצמי:אמממ אני נורא אוהבת לצחוק,אוהבת לעזור,ואוהבת לבלות כמו שהבנתם חחח אני ישמח לעזור לכולכם א-ו-ה-ב-ת בת-אל

LoLyPoP gIrL

New member
לא יודעת...

אולי תגידי לי מי את ואני יגיד לך אולי אנחנו מכירות!!

LoLyPoP gIrL

New member
חחחחחח

אין לי מושג תנסי להיזכר... אולי את מכירה מישהי עם אותו כינוי שלי

הנה

שם? קרן גיל? עוד 15 יום יהיה לי 14!!!!!!!1 מזל? גדי עיסוק? שירה, ריקוד ומשחק תוכניות לעתיד? להיות זמרת! מה עושה בזמנך החופשי? רוקדת, שרה, משחקת, ישנה (לרוב עם סיוטים), וכמובן שאני בבבבבבבבבבבממממממחחחחחחחחחחחחחחחחחחששששששששששששבבבבבבבבבבבבבבבבב! מקומות בלוי? מה שבא ברוך הבא, חוץ ממסיבות! כמה פעמים יוצאת בשבוע? זה הולך לפי המצב רוח שלי.... מזה מסיבה טובה בשבילך? שאני לבד בבית שמה שירים בפול ווליום ומשתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מוסיקה? כל מיני ה-dg? לא אוהבתמסיבות כאלה קעקוע? אין פירסינג? אין, אבל מתוכנן פנטזיה? כל הפנטזיות שלי הם על הלוי ושעלמ.ב. הכוסוןןןןןןןןןןןן משקה אהוב? מים מאכל אהוב? שוקולד לבןןןןןןןןןן הדבר הכי מטורף שעשית פעם? ממממממ יש הרבה להתחיל לפרט? המקום הכי שווה בעולם? כל מקום שאני נמצאת בו עם הלוי!!!!!! הכי אוהבת? אהבה הכי שונאת? קרציותתתתתת הפאדיחה הכי גדולה? החלקה קטלניתתתתת דמות נערצת? הילה הלויייייייייייייייי הסרט? סרט אקשן-פעולה שהוא תלת מימד (אנשים זה סססוווווווףףףףףף) הסידרה? אמי חבר? אין לי חברה? כולןןןןןןןןןןןן כינוי באי סי? craizy doly (או בעיברית בובה משוגעת) כמה מילים על עצמי: חולה על הלויייי ואווווווווווווווווההההההההההההההההבבבבבבבתתתתתתתתתתת להשתגעעעעעעעעעעעע

הנה שלילילילי

מזל: אריה (שולט) עיסוק?: תלמידת תיכון חחח תוכניות לעתיד?: ממממ שיגיע הזמן נדבר חחחח מה עושה בזמנך החופשי?: במחשב,חברות,עם החבר מקומות בילוי?: מועדונים,ועוד.. כמה פעמים יוצא/ת בשבוע?: בימי שישי בעיקר.. מה זה מסיבה טובה בשבילך?: ריקודים עד אור הבוקר (?) מוסיקה?: של שירי מימון המלכה,פופ,ישראלי,והשירים של הבנות כמובן ה- DJ?: טייסטו קעקוע?: לא פירסינג?: יש בטבור פנטזיה?: לגור עם לימור ושירי מימון משקה אהוב?: קולה ופטל מאכל אהוב?: קוסקוס של סבתא הלוואי שיצא לי לטעום את של סיוון
הדבר הכי מטורף שאי פעם עשית?: נסיתי לקפוץ מקומה 1 חחחחח המקום הכי שווה בעולם?: הבית של לימור (?) חחח סתם הים אני חושבת הכי אוהב/ת?: חבר שלי ואת לימי הכי שונא/ת?: ת'סקר הזה הפאדיחה הכי גדולה?: ואואו קרו הרבה עדיף לא לכתוב דמות נערצת?: לימור סחייקית שלי..ושירי מימון המושלמת הסרט?: "אישה יפה" הסידרה?: "אהבה זה כואב" חבר/ה?: יש כינויי ב- ICQ?: «-°.מטוווררפת°-» כמה מילים על עצמי: כפרההה עלייייי חחחחחחח

אז הנה שלי...:)

שם: ליטל לן גיל:16 ו9 חודשים עיר: ראשון מזל: דגים עיסוק?:תלמידת בתיכון תוכניות לעתיד?: לא מתכננת מעכשיו... מה עושה בזמנך החופשי?: שומעת מוזיקה,סתם במחשב,בפורומים,קומונות,אייסי,מסנג'ר,עם החבר'ה ועוד... מקומות בילוי?:אין משהו קבוע... כמה פעמים יוצא/ת בשבוע?: תלוי מתי... מה זה מסיבה טובה בשבילך?: המסיבה של מייקל ג'קסון שהייתי בה ב9 לחודש...היה מדהים!!!תשאלו את שמוליק ואריאלי הבובים שיליייייייי:):) מוסיקה?: הכל... ה- DJ?:אין אחד...זה הטראנסים..אין אחד שאני אוהבת את כל השירים שלו... קעקוע?: רק מגיל 23 ככה... פירסינג?: אין...הורס את הגוף.. פנטזיה?: הרבה...חחחחחחח משקה אהוב?:נסטי!!!!!!!!! מאכל אהוב?: מממ אין אחד..חחחחח הדבר הכי מטורף שאי פעם עשית?: עשו לי-חריטה עם אש...וכתבו לי נירוונה...אני מצעטרת על זה כ"כ הרבה...תשאלו את הבובים איך זה נורא... המקום הכי שווה בעולם?: לא יודעם לא הייתי בכל המקומות בשביל לומר ישר ככה... הכי אוהב/ת?: את חבר שילי:)ואת מייקל ג'קסון ודיימנדז ואת חברות שלי הכי טובות ועוד דברים כאלה הכי שונא/ת?: ממממ אנשים שלא יודעים להעריך דברים איך שהם,שמשקרים וערסים..חח הפאדיחה הכי גדולה?:ממ אני כבר לא זוכרת את ההכי גדולה...חחח..קרה לי כ"כ הרבה..חחחחחחחחחח דמות נערצת?:מייקל ג'קסון,הילה הלוי המדהימה,ועוד קצת.. הסרט?:ריקוד מושחת..הראשון... הסידרה?:אין לי אחת...אבל אני אוהבת את 406..ואת אחיות או לא להיות..ו..אמממ...עוד תוכניות מערוץ 6..באנגלית..חח וזהו ממה שאני זוכרת חבר/ה?:כה כינויי ב- ICQ?:הוא עם כל מיני דברים מסביב חברה שלי עשתה אז קחו תמספר כבר..חחח-250703569 כמה מילים על עצמי: ממ אני אוהבת את זוהר ארגוב...בנאדם מקסים ומסכן שנפל לסמים...אותו הדבר קורט קובאיין...הסולן של נירוונה,הוא היה בנאדם מדהים..ממ מה עוד?אני מתה על דיימנדז...ועל מייקל ג'קסון..אני גרה בראשון..אין דברים מיוחדים..כשמכירים אותי יודעים..תשאלו את הבובים:)חיחיחחי

למעלה