../images/Emo6.gifיוצאים לטבע הבצק כבר מוכן בתוך קערה סגור
היטב בניילון נצמד. אפשר כמובן להכיןם את הבצק בשטח..עיזבו תכינו מראש בבית. שם מדליקים מדורה ושמים את הסאג' . לבינתיים מקמחים משטח כן כן על שולחן פיקניק לוקחים מערוך מראש..הרי חלילה לא נגדע עצים בטבע להכנת מערוך. קורצים גוש ומרדדים........... ולאש
סלט טבולה.וזה המקום לכתוב שילדים לא תמיד אוהבים את הירוקים:פטרוזיליה וכאלה...... אז הבן שלי טרף את הסלט הזה והפתיע אותי מאודדד. בסלט ירקות הוא לא אוכל פטרוזיליה ואת זה אכל. אני משרה במים כרבע קילו בורגול גס.לבדוק היטב שאין אבנים ומיני מפריעים. להשרות כמה שעות גם אפשרי ולסנן. קוצצת המוןןן פטרוזיליה חבילה ויותר קוצצת המון כוסברה מעט סלרי מוסיפה עגבנייה ענקית חתוכה לקוביות קטנות ללא המיץ. מלח פלפל שמן זית משובח ומיץ לימוןןןןןןןןןןן. בצק לפיתות: קילו קמח לבן רגיל מעט מלח אני משדרגת ומוסיפה חצי כף שמרים יבשים 4 כפות שמן זית לערך....אניש מה לפי העין ומים לא להגזים בכמות ללוש ולהוסיף לפי הצורך.