יש לי הצעההההההההההההההה

../images/Emo3.gifיש לי הצעההההההההההההההה

אחרי שהיה לנו שרשור הדייט מגהנום.. מה דעתכם על שרשור הדייט הכי טוב שהיה לכם בחיים... מי מתנדב להתחיל?

pain is MY love

New member
אני חושבת שיש לתת לי את הכבוד...

אני אתחיל כי אני סגרתי שבת כמו ניגרית ועכשיו מגיע לי לחזור קצת לעניינים
אז ככה לעניינינו אנו: האמת שהיו לי הרבה דייטים טובים כי אני אחת שנדלקת נורא מהר ומספיק שהבחור ימצא חן בעיניי קצת ואני כבר בטוחה שהדייט איתו היה הכי טוב בעולם אבל אני אנסה בכל זאת למצוא לי אחד בסט... אוקיי, הדייט הזה התרחש לפני כשנה וחצי. בחור מאוד מאוד חתיך שהכרתי איכשהו דרך חברה שלי וממש ממש רציתי לצאת איתו. הגיע הרגע והוא הציע שנצא ולא אמר לי לאן... הוא לקח אותי לנמל הישן ביפו איפה שהטיילת וכל המסעדות שם... הסתובבנו בנמל, טיפסנו על כמה סלעים והוא עזר לי כי פחדתי ליפול
אחר כך ישבנו מול המים והסתכלנו על הכוכבים. בקיצור הערב הכי רומנטי שיכול להיות! הקטע הכי מפתיע היה שכל הזמן הזה הוא לא נישק אותי ולא שום דבר וזה מאוד מאוד הפריע לי בהתחשב בעובדה שהוא בחור ממש ממש מושך.... בכל מקרה מהים ביפו נסענו לים בראשון, חנינו על החוף ושם כבר התנשקנו סוף סוף אחרי 5 שעות של שיחות!!!! בקיצור אכן היה דייט מדהים עם בחור מדהים... היו ימים טובים....

pain is MY love

New member
קצת באיחור אומנם...

אבל ככה זה כשיש צבא...
בכל מקרה, בסופו של דבר לא יצא מזה כלום... הוא יצא לגיבוש טיס, נסע לאילת, התגייס לקורס טיס ומפה לשם הקשר התנתק. כבר אמרתי שאני לא מסוגלת להחזיק קשר?....

זכוכיות

New member
אף פעם לא היה לי דייט מוצלח ../images/Emo13.gif

היו כמה דייטים, כשהייתי תיכוניסטית, אבל מראש לא הגדרתי אותם כדייטים אלה כ"הוא הזמין אותי, אין לי מה לעשות- שיהיה."

bad girl201

New member
הדייט הכי מוצלח שלי (כמה עצוב...)

עם הבחור שעליו סיפרתי לכם בשרשור שלי "אנשים...עזרה!!!" פשוט קצת מבאס אותי לחשוב שדווקא הדייט (יותר נכון הדייטים) שהיו לי איתו היו הכי רומנטיים שהיו לי בחיים, אפילו עם האקס המיתולוגי שלי לא היה לי כל כך כיף (בין היתר כי הוא קמצן שאפילו בדייט הראשון לא שילם עליי...אני לא מבקשת שבחור שאני יוצאת איתו ישלם עליי תמיד, אני בעד חלוקה שווה הרבה פעמים- בעיקר כשהבחור משלם מהמשכורת הצבאית הלא גבוהה בכלל, אבל בדייט הראשון קצת רושם...). אז אחרי כל ההקדמות- נעבור לדייט הכי מוצלח שהיה לי עם אותו בחור שאכזב: הוא בא לאסוף אותי מהבית, נסענו לטיילת ביפו למסעדה שיושבת ממש על חוף הים. היה איזה 12 בלילה והיה מאוד קר אז הוא חיבק אותי כל הדרך מהאוטו למסעדה כדי שלא יהיה לי קר...אחרי המסעדה יצאנו לכיוון הים מחובקים חזק חזק ואז על החוף הגיעה הנשיקה- מהטובות ביותר שהיו לי כל החיים שלי, ואחר כך עוד נשיקות...ואז הלכנו מחובקים עד לאוטו, לא לפני שהוא הרים אותי...כמו בסרטים. וישבנו אח"כ באוטו קצת מדברים קצת מתנשקים...בסביבות 3 וחצי החזיר אותי הביתה לא לפני שהיו עוד כמה נשיקות ליד המעלית...דייט מאוד מוצלח. רק חבל שזמן קצר אחר כך, כשלא הסכמתי לתת לו אז פתאום לא התאים לו. חבל.

rotemangie

New member
:)...הדייט הכי טוב

אז ככה זה היה נראה לי הדייט השני או השלישי שלנו ממש ההתחלה, בדייט הראשו הלכנו לסרט כ"כ משעמם אז הוא אמר לי בסופו שהוא יפצה אותי.. בכל הוא לא הסכים להגיד לי לאן ובמשך כל השבוע הוא הביא לי רמזים.. הוא אסף אותי ובסופו של דבר הגענו למצפה בקומה ה49 בעזריאלי.. הוא הזמין מקומות במסעדה, ואח"כ הלכנו למצפה זה היה אחד הרומנטיים, כל כך הייתי בהיי שמישהו השקיע ככה ואולי יש עוד גברים...כ"כ נהנתי לא הפסקתי לנשק אותו...הוא השאיר לי רק זכרונות טובים:)

MAX D

New member
היו דייטים טובים

פשוט יותר מצחיק לדבר על הגרועים
אחד הדייטים הטובים שלי היה דווקא בבליינד דייט, ניפגשנו, היה קליק מטורף, אחרי שעתיים בבית הקפה נסענו אלי הביתה, לקחנו אוהל ושק-שינה ונסענו לים המלח... היינו אחר כך יחד במשך שנתיים...

השאלה היא מה ההגדרה של "טוב"

סקס טוב בבליינדייט נחשב? מציצה על חוף הים בבליינדייט נחשב? מרתון זיונים שנימשך שבועיים, נחשב? אה, וסקס לא מי יודע מה מוצלח בבליינדייט, נחשב? ( העיקר הכיבוש לא?) ישבנו במסעדה, והיא שילמה ( 150 שקל ) נחשב מוצלח? יצאנו שבועיים ( בלי להתנשק אפילו )והיא מאוד רצתה אותי, נחשב? עד היום יצאתי למאות דייטים ופירנסתי את כל חברות הקונדומים ואת כל בתי הקפה ( ( תרומה לתעשייה...) זה נחשב? מה נחשב? חתונה? זה עוד לא קרה! פעם יצאתי עם מישהי שלושה שבועות וכבר דיברנו על חתונה, זה התפוצץ כי לא הסכמנו על המנה העיקרית. .

יאא....

יא זה עצוב אבל..לא זוכרת דיט שאפשר לקטל אותו בין הדייטים הטובים שלי.. טוב נו...עודני ילדה :) אבל..נהנת לקרוא את שלכם...

דייט נחמד שהפך לאהבה ../images/Emo99.gif

הדייט שאני מספרת עליו התרחש בשנה שעברה. הכרתי בחור נחמד ובלה בלה בלה קיצר יצאנו לדייט, הוא אסף אותי מהבית ורצינו ללכת לבית שלו אבל הבעיה היא שהוא היה גר בעיר שאני מכירה אותה אבל לא ממש טוב אז אני לא ממש ידעתי את כל המיקומים וכל זה והוא רצה לקחת אותי באיזשהי דרך רק שהוא קצת התבלבל...היה מצחיק כי לא מצאנו את הדרך..קיצר בסופו של דבר מצאנו והיו רק צחוקים..אחרי זה הגענו אליו הביתה ואני נכנסת ופתאום אני רואה את כל החדר חשוך עם נרות-משהו ממש יפה... ואז הוא אמר לי כזה אני יודע שאנחנו לא חברים אומשהו כזה אבל בא לי לפנק אותך ואז סתם אכלנו ושתינו(לא מה ששאתם חושבים) והלכתי הביתה בהרגשה טובה ואז היה לנו אחרי שבוע עוד דייט שהוא היה דיי מזוויע ואחרי זה הוא אמר לי שהוא יפצה על זה ולקח אותי לדייט מגן עדן!!!וכיום אנחנו חברים כבר כמעט שנה ואני ממש שמחה על כל הדייטים הטובים והזוועתים שחוויתי איתו... יש עוד דייטים טובים וגרועים....אם בא לכם לשמוע רק תכתבו...(אני פשוט ל איודעת עד כמה זה ממש מעניין אותכם חחחחח)

אביב2000

New member
היה לי והוא היה מהמם!!

עם החברה כמוטבן.... אכלנו ארחוכת ערב מסעדת יוקרה ואח"כ הלכנו לטיול בחוף הים במשך 3 שעות מחובקים... בסוף הדייט הייתה גם את הנשיקה הראשונה...

ממ.... יאמי :)

דייט שהפך לאהבת החיים שלי..
פגשתי אותו פגישה ראשונה...
בשתיים בלילה.. ולפני הפגישה בטלפון החלטנו על השניה הראשונה להגיד אם כן או לא (אם ממשיכים לקשר או לא)
זאת היתה אהבה ממבט ראשון.. רשמתי על העמוד כ ואז הוא עשה ל- כ שלי ראי
נכנסנו לאוטו ונסענו לים.. דיברנו המון וטיילנו על החוף.. (כבר מחובקים)
הוא החוצפן לא נתן לי לנשק אותו היה ממש ממש ממש רומנטי
ואז.. המשכנו ליסוע ותוך כדי הנהיגה פתאום בבום הוא דפק לי צרפתייה
צחקנו ושמענו מוסיקה באוטו.. כיףף ואז.. ככה בשש בבוקר הוא אומר לי שהוא עייף
ושהוא חלם על הרגע שנישן ביחד.. נבהלתי.. מה לישון ביחד על הפגישה הראשונה?!?! אז הוא אמר אל תדאגי..
נישן עם בגדים אני רק רוצה לחבק אותך.. אז אזרתי אומץ והסכמתי בסוף.. ובאמת בפגישה הראשונה הלכנו לישון ביחד מחובקים עם בגדים! (בלי לעשות כלום)
ומאז ועד היום אנחנו ביחד כבר כמעט שנתיים

אם כך אז הרשו לי בבקשה . . . .

זה הייה בערך לפני 6 שנים כמדומני , הייתי בזמנו בארמן באספרסובר בקינג ג'ורג' זכרונו לברכה (למי שלא מכיר את תל אביב זה ממש ליד הסנטר) והשיגרה הייתה שיגרת חיים של ברמנים , עובדים עד 4 לפנות בוקר , מנשקים את הזריחה כשנכנסים לתוך המיטה , תקופה כזאת מטורפת של נעורים וחיפוש בלתי פוסק , הייה זה יום שמש קייצי תל אביבי טיפוסי , היא נכנסה והתיישבה עם אמא שלה , ישר קלטתי אותה , וברגע שנפגשו עיניינו , ידעתי מה אני צריך לעשות , אם כך ניגשתי ישר לקחת את ההזמנה שלה , יצאתי לי מהבר ופסעתי לקראת שתיהן , היא הזמינה כריך של גבינת ריקוטה עם חציליה , אני לא אשכח את ההזמנה הזו , נכנסתי לבר והכנתי לה את הכריך הכי מושקע , חתכתי אותו בעדינות ונעצתי קיסמים על הפרוסות , םינקתי אותם עם גזוז כיפי , והגשתי , כמובן היא מאוד התרשמה מההשקעה (יש לציין שהכרתי אותה מלפני , פשוט לעולם לא ניגשתי לשוחח עימה ) אם כן ידידי היקרים , אמרתי לה שאני חייב להיפגש איתה לפחות עוד פעם אחת , והיא נתנה לי את מספר הטלפון שלה , כעבור יום יומיים התקשרתי ונפגשנו , יצאנו , הייה ממש כיף , כמדומני הלכנו לאיזה מסעדה , או אולי מסיבה כלשהיא , זכרוני מתחיל לתעתע בי . . . ולאחר כמה מפגשים החלטנו לעבור לגור יחד , אני עזבתי את שותפי , היא עזבה את שותפה , ועברנו להתגורר יחד , בדירה שכורה בתל אביב , באותה תקופה גם נולדו לי גורים , מכלבה מתוקה שקיבלתי ממש כמה שבועות לפני , כמובן שהסיפור אינו נגמר פה , אבל עד כה להיום . . . קריאה מהנה . . .

למעלה