אם כך אז הרשו לי בבקשה . . . .
זה הייה בערך לפני 6 שנים כמדומני , הייתי בזמנו בארמן באספרסובר בקינג ג'ורג' זכרונו לברכה (למי שלא מכיר את תל אביב זה ממש ליד הסנטר) והשיגרה הייתה שיגרת חיים של ברמנים , עובדים עד 4 לפנות בוקר , מנשקים את הזריחה כשנכנסים לתוך המיטה , תקופה כזאת מטורפת של נעורים וחיפוש בלתי פוסק , הייה זה יום שמש קייצי תל אביבי טיפוסי , היא נכנסה והתיישבה עם אמא שלה , ישר קלטתי אותה , וברגע שנפגשו עיניינו , ידעתי מה אני צריך לעשות , אם כך ניגשתי ישר לקחת את ההזמנה שלה , יצאתי לי מהבר ופסעתי לקראת שתיהן , היא הזמינה כריך של גבינת ריקוטה עם חציליה , אני לא אשכח את ההזמנה הזו , נכנסתי לבר והכנתי לה את הכריך הכי מושקע , חתכתי אותו בעדינות ונעצתי קיסמים על הפרוסות , םינקתי אותם עם גזוז כיפי , והגשתי , כמובן היא מאוד התרשמה מההשקעה (יש לציין שהכרתי אותה מלפני , פשוט לעולם לא ניגשתי לשוחח עימה ) אם כן ידידי היקרים , אמרתי לה שאני חייב להיפגש איתה לפחות עוד פעם אחת , והיא נתנה לי את מספר הטלפון שלה , כעבור יום יומיים התקשרתי ונפגשנו , יצאנו , הייה ממש כיף , כמדומני הלכנו לאיזה מסעדה , או אולי מסיבה כלשהיא , זכרוני מתחיל לתעתע בי . . . ולאחר כמה מפגשים החלטנו לעבור לגור יחד , אני עזבתי את שותפי , היא עזבה את שותפה , ועברנו להתגורר יחד , בדירה שכורה בתל אביב , באותה תקופה גם נולדו לי גורים , מכלבה מתוקה שקיבלתי ממש כמה שבועות לפני , כמובן שהסיפור אינו נגמר פה , אבל עד כה להיום . . . קריאה מהנה . . .