ליאת רוטנר
--->

sisty

New member
../images/Emo3.gifליאת רוטנר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif--->

קראתי את הספר שלה 'קיץ אחד ביחד'
, והיא רק עולה ל-י"ב
רשמו עלייה בראש1 וכתבה יותר נרחבת במעריב לנוער
. יש אפשרות ליצור איתה קשר בכל דרך שהיא
.....

חוטהשני

New member
ניסת דרך אתר סומליון ../images/Emo35.gif אני כבר אנסה לבדוק את זה גם שם.. איך הספר שלה - למרות שהוא בספריה עוד לא קראתי אותו.. אגב ידעת שהיא בחורה דתיה ../images/Emo35.gif

sisty

New member
וואי לא ידעתי../images/Emo70.gif עדיין היא דתייה../images/Emo35.gif

1אריאדנה

New member
האמת שאני משערת שהספר שלה גרוע,

בהתחשב בגיל בו היא כתבה אותו... וחוץ מזה- אני חדשה

Britush

New member
הספר מצויין.

גיל הוא לא מדד.
אבל - רק בי"ב?! *מתפעלת*

1אריאדנה

New member
לדעתי,

גיל הוא מדד ועוד איך. אבל אני באמת צריכה לקרוא את הספר כדי לחוות עליו דעה....

חוטהשני

New member
למה הנחרצות לפני שקראת בכלל את הספר ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif אני עוד לא קראתי אותו, אבל הרבה שקראו אותו אמרו שהספר הזה טוב. ולעתים גיל הוא לא מדד - אלא בגרות הכותב. יכול להיות כותב בן 30, שעדיין לא התבגר ולעומתו נערה בת 18- עם בגרות ועוצמה נשפית גדולה..

1אריאדנה

New member
../images/Emo13.gif

היא כתבה את הספר כשהייתה בת 14. לדעתי רוב האנשים לא בוגרים מספיק בגיל הזה כדי לכתוב ספר טוב באמת, זה לא קשור לכישרון אפילו. אני בעצמי בגיל הזה בערך, אז אני לא סתם זורקת הצהרות לאוויר, אלא אומרת את זה מנסיון. גיל ובגרות לרוב הולכים ביחד, ברור שיש בני 14 בוגרים פחות ויותר, אבל לא נראה לי שיש ילדים בגיל הזה שהבגרות הנפשית שלהם זהה לזו של אדם מבוגר.

Athaclena

New member
לא חושבת שזה מחייב

יש כאלה שמתחילים לכתוב בגיל מאוחר (בגיל 50 לדוגמא), ויש כאלה שמתחילים מוקדם. יכול להיות שהם ישתפרו עם הזמן אבל זה לא אומר שהם לא כותבים טוב. טרי פראצ'ט כתב את אנשי השטיח כשהוא היה בן 13. מאוחר יותר הוא חזר לספר, שינה כמה דברים והוציא אותו. בכל זאת, חלק מהספר נכתב ע"י ילד בן 13, וזה ספר טוב.

1אריאדנה

New member
לא קראתי את הספר../images/Emo4.gif

אבל לא נראה לי שרובו נכתב בידי ילד בן 13, אולי רק הרעיון הבסיסי.

Athaclena

New member
I bow to your superior knowledge

אני פשוט לא זוכרת, ואין לי פה. תודה על התיקון

אריאדנה-ברוכה הבאה!

אמנם ביקרתי את השיפוט המהיר שלך אבל בכל זאת ובלי קשר גם דעתך ראויה להישמע!

אני דוקא כן קראתי

את הספר של ליאת רוטנר ותגובותיי מעורבות-הספר בהחלט קריא,שוטף ונעים לקריאה וזה הישג מרשים ביותר לגיל הזה. אני אישית הרגשתי קצת בוסריות-סיטואציות קצת מאולצות,אי-הלימה בנקודות מסויימות וכו'(לא אלאה אתכם בפרטים כי רובכם לא קראתם).א-ב-ל הספר בהחלט ראוי ולא נופל מרבים וטובים אחרים שכתבו אנשים מבוגרים בהרבה. ובכל מקרה,אני חושבת שזה לא פייר וגם לא ממש רציני לשפוט ספר בלי לקרוא אותו-בחיים יש גם הפתעות! ועוד נקודה לגבי ליאת רוטנר:על הספר המליצה לי נערה בת 13 שהתפעלה ממנו מאוד מאוד,במיוחד מכך שהיא הרגישה שמדברים בשפה שלה על חיים דומים לשלה. ברור שאני לא בעד שכל ספרי הנוער ייכתבו ע"י נוער אבל לא נראה לי שיש חשש כזה ולכן כשיש אדם צעיר שמוציא יצירה שלמה תחת ידו והיצירה ראויה בהחלט זה בעיניי חיובי וראוי לעידוד- יש כאן גם בוסר אבל מעניין לראות לאן היא תתקדם הלאה...

ToryMaster

New member
בהחלט

אם תעשי חיפוש על שם הספר בטווח של כחצי שנה בפורום סופרים צעירים, תקבלי הודעות שהיא כתבה שם
מספר הפורום - 376

ש ק נ א י

New member
ליאת רוטנר שבפורום סופרים צעירים

היא נערה אחרת (אלא אם כן אני טועה, אך גם נכנסתי לבלוג שלה וזו פשוט לא יכולה להיות היא), הנה הכרטיס האישי שלה. סתם מתוך שעמום (וכי אני די טובה בזה) חיפשתי עבורך את ליאת ברשת ומצאתי מעט, מעט מאוד אך בכל זאת קצה חוט לא רע בכלל. בהצלחה

ToryMaster

New member
למעשה לא

ליאת רוטנר שבפורום סופרים צעירים, אם אכן מדובר באותה אחת, היא אותה ליאת רוטנר מהספר. היא באה לפני חצי שנה בערך וסיפרה לנו על הספר שעומד לצאת

למעלה