../images/Emo3.gif מתכון מעולה לחמין צמחוני
מתכון: חמין צמחוני "אני השתמשתי בכוס גריסים,וכוס שעועית והוספתי גם כוס גרגירי חומוס השתמשתי בתפו"א אדמה אדומים מזן "דזירה" לא מקולפים. בישלתי את החמין בפלטה ,אחרי 8 שעות בערך היה מוכן מאוד טעים". רכיבים: 250 גרם שעועית מושרית לילה שלם במים 200 גרם גריסים שטופים 5 תפוחי אדמה קלופים ביצים מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה (כ-2 כפות) פפריקה חריפה (כפית מלאה) 2 בצלים קצוצים גס 10 שיני שום פרוסות שמן קנולה אופן הכנה: לטגן את הבצל והשום בשמן עד הזהבה. להוסיף את השעועית המושרית והמסוננת ואת הגריסים ולטגן תוך ערבוב מס` דקות. לתבל , להניח מלמעלה תפוחי אדמה וביצים, לכסות במים ולהרתיח. להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה. להעביר את הסיר לתנור מחומם ל-100 מעלות ללילה שלם. מדי פעם יש לבדוק שיש מספיק נוזלים, אבל לא להציף. אפשר להוסיף קצת נקניקיות סויה של טבעול. מקור:דרומית1
מתכון: חמין צמחוני "אני השתמשתי בכוס גריסים,וכוס שעועית והוספתי גם כוס גרגירי חומוס השתמשתי בתפו"א אדמה אדומים מזן "דזירה" לא מקולפים. בישלתי את החמין בפלטה ,אחרי 8 שעות בערך היה מוכן מאוד טעים". רכיבים: 250 גרם שעועית מושרית לילה שלם במים 200 גרם גריסים שטופים 5 תפוחי אדמה קלופים ביצים מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה (כ-2 כפות) פפריקה חריפה (כפית מלאה) 2 בצלים קצוצים גס 10 שיני שום פרוסות שמן קנולה אופן הכנה: לטגן את הבצל והשום בשמן עד הזהבה. להוסיף את השעועית המושרית והמסוננת ואת הגריסים ולטגן תוך ערבוב מס` דקות. לתבל , להניח מלמעלה תפוחי אדמה וביצים, לכסות במים ולהרתיח. להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה. להעביר את הסיר לתנור מחומם ל-100 מעלות ללילה שלם. מדי פעם יש לבדוק שיש מספיק נוזלים, אבל לא להציף. אפשר להוסיף קצת נקניקיות סויה של טבעול. מקור:דרומית1