נו כל אחד והכשרון שלו

blue dragonfly

New member
../images/Emo3.gifנו כל אחד והכשרון שלו

כל אחד שיעשה מה שהוא טוב בו.... אני למשל מה זה אוהבת לעשות מסאז'ים, אני יכולה להיות מסאז'יסטית......
או... ציירת , או מלא דברים אחרים!
בקיצר, אצל כל אחד זה שונה, אבל אני בטוחה שכמעט לכל אחד יש מלא אפשרויות!

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo2.gif בואי לבקרררררר אותייייייייייי

היום היה לנו ספורט וניסיתי לעשות אלמנט לתרגיל להגשה עם חברה שלי, ונפלנו והיא נפלה לי על הגב (וגם היא נפלה די קשה
) ועכשיו אני מתפתלת מכאבים.
וווייי מסג'יסטית בפורום זה סופר
. וולקאם! ספרי.. מה את עושה להגשמת חלומך?
|כתב של ערוץ 1|

דווקא אצל מי שרוצה להיות שחקן וזמר

זה דיי קשה.. אחד הדברים שצריך בשביל להצליח במקצועות האלה זה מזל.. וזה כבר דיי בעייתי

הקטע הוא...

שבדר"כ כשמישהו חולם להיות שחקן או זמר אז לרוב הוא חולם כמובן להיות מפורסם, בשביל זה באמת צריך מזל, כי צריך ש"יגלו" אותך, יהפכו אותך לכוכב וכל השטויות האלה... אני חושבת שאם מישהו רוצה להיות שחקן נגיד בגלל שהוא אוהב את זה, אז הוא יכול לעשות כל מיני "גיגים" בלי יותר מידי פרסום...

Tapuhi

New member
גם אתה צריך שיהיה לך מזל,

כי אם יש לך רגליים עקומות ואתה לא גמיש אין לך סיכוי להיות רקדן, או אם אתה לא יודע לשיר ומשלמים לך בשביל שתפסיק לשיר- כדאי שתבחר משו אחר :p אז צריך גם מזל, להיוולד עם היכולות הגופניות/נפשיות (
) שלך, ולנצל אותן עד הסוף

בשביל להתגמש וליישר את הרגליים

העקומות אפשר ללמוד ריקוד וזה יעזור. אבל אם אתה נולד בלי רגליים- אז באמת אין מה לעשות :\

Tapuhi

New member
../images/Emo3.gif

אבל תמיד יש את האלה שלא חשוב כמה הם ירצו- הם פשוט לא יוכלו. זה תלוי גם בכישרון שלך ובגנים שלך. בעיקר בכישרון- שאת זה אפשר רק לפתח, לא למציא או משו

מסכימה איתך ../images/Emo13.gif

למרות שנגיד בתחום המשחק אנחנו נתקלים הרבה פעמים בנערים ונערות (מריאור *שיעול*) שאכן, לא יודעת לשחק אבל נמצאים בכל מקום.. ועוד בישראל יש הרבה פרוטקציות אז בכלל- נדפקנו. ועוד משהו, תמיד קוראים בביוגרפיות של השחקנים שההורים שלהם דחפו אותם למשחק, שהם מצאו איזושהי מודעה בעיתון על איזשהו אודישן והם דחפו את הילדים שלהם לאודישן הזה.. למה אצלי זה לא קורה?

Tapuhi

New member
אווו ../images/Emo9.gif

אני כל כך שונאת את מריאור! היא כזאת לאבא-שלי-יש-פרוטקציות-ועכשיו-אני-כזה-כאילו-שחקנית. נהדר, לא? (-לא)
החלום שלי זה לא להיות שחקנית, אבל חבל על אלה שלוקחים את זה קשה, כי לא לכולם יש פרוטקציות. צריכה להיות לכולם את אותה האפשרות והזכות, להיבחן נניח. ובכלל- כל האודישנים האלה לא קשורים לכישרון. מניסיון- העמדת פנים גדולה, למי יש יותר קשרים. בעעעע באסה. ושמרית- אם יש לך ת'כישרון (ויש לך אותו, בובית
), אז את לא צכה שום מודעה בעיתון. יגלו אותך ע"פ הכישרון בלבד

צו צאנג

New member
נכון!! אני כל כך שונאת אותה!!

חברה שלי הלכה לאודישנים של המורדים הישראלים, והיא שרה מדהים וגם ממש יפה, אבל אין לה פרוטקציות אז היא לא בפנים...
ומריאור המפגרת הזו, היא כל כך סתווומה ולא יודעת לשיר! חברה אחרת שלי שגם הלכה לאודישנים אמרה שהיא פגשה את מריאור ושהן דיברנו והכול והאי חשהב שמריאור ילדה נחמדה, עד שבאה אליה ילדה קטנה ושואלת אותה כזה: יוו את מריאור?? את יכולה לחתום לי? בבקשהההה אז מריאור ענתה לה כזה: מצטערת, אבל אני לא מחלקת חתימות בשעה הזו... טוב שלט הגזימה

Heavy Thought

New member
בכלל, בשביל להיות שחקן,

צריך די הרבה מזל. בעצם, המון. ועם כל הפרוטקציות האלו, מגיעים לטלוויזיה אנשים שאפילו אני משחקת יותר טוב מהם.

שניש

New member
נכון...או שיש לך קשרי משפחה../images/Emo56.gif

או שאתה צריך לשכב עם מישהו...

RealBlackShadow

New member
נמאס מפרוטקציות במדינה

אוף נמאס לי כבר מכל האנשים האלה שנהנים על חשבון כולנו. עוד יותר נמאס מהאלה שגאים בזה שיש להם פרוטקציות...

למעלה