סוף סוףףף

מיכלדוד

New member
../images/Emo3.gifסוף סוףףף

קניתי אתמול תדיסק של רונה כולל הבונוס. מ-ד-ה-י-ם.
יצא לי גם להיות בהופעה שלה עם גידי גוב,יהודית רביץ.ביום העצמאות..:) מחכככה כ"כ!!1 ההופעה בבקעת הירדן.

מיכלדוד

New member
נמצא ב-

ההופעה תיהיה ליד האנדרטה... אני מהמארגנים של האירוע,בין הייתר יופיעו גם להקת "סינרגיה".כניסה חינם.

Karma Killer

New member
../images/Emo12.gif עד שאמרת סינרגיה הכל היה טוב

חח סתם אני פשוט מתעב את סינרגיה בכל אופן, רונה בהופעה ועוד בחינם? אני מגיע :)

SheIIy

New member
כנ"ל!!

בדיוק היום תהיתי מה אעשה ביום העצמאות השנה. עכשיו רק נותר לי לברר איפה זה לעזאזל בקעת הירדן, איך מגיעים לשם ו.. לשכנע אנשים לבוא איתי. בע.

כנרת, מכירה?

שם.
אשמח לקבל עוד פרטים על האירוע. זה קרוב אליי מאוד, אז סביר שאבוא.

מיכלדוד

New member
בהמשך...

בגדול כמו שאמרתי תיהיה הופעה ראשונה של חצי שעה,של להקה מקומית. אחר כך גידי גוב,רונה,ויהודית רביץ בהופעה של שעה אני חושבת...ההופעה מתחילה ב21:30 בערך. לא בטוח...אני כבר יעדכן אותכם. ואז הופעה-שעה,של סינרגיה.

SheIIy

New member
גידי גוב, רונה ויהודית רביץ ביחד?

הלוואי ואבוא. חלמתי הלילה על רונה ויהודית... היה מוזר.

bזוהר

New member
חלום אירוטי?

שתפי אותנו!! (אם כן, אם לא זה לא ממש מעניין
) מה,הם יופיעו ביחד? איזה מגניב אם כן..חשבתי כל אחד בנפרד...ביחד? ובאיזה מקום בדיוק? כאילו, איך נקרא המקום שהם יופיעו בו? כנראה שאני אצטרך לוותר על נינה ביום העצמאות... אם זה הופעה משותפת,אין מצב שאני מפסידה...

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

ממש לא... הכי בקצרה: רונה היתה מוכרת בדוכן כזה שמכינים בו קרפים צרפתיים, כמובן שהתלהבתי וניגשתי אליה... באיזשהו שלב יהודית הגיעה, אחרי הופעה שהיתה לה בקמלוט הרצליה (איכשהו הדוכן וקמלוט היו באיזה קניון בהרצליה), ראיתי אותה וקראתי בקול 'יא, יהודית!' ומיד סובבתי את הראש לרונה כדי לראות איך היא מגיבה לבואה
(יש לציין שראו שהיא טיפל'ה נרגשת
). וזהו... יהודית נכנסה למאחורי הדוכן כדי לחכות שהמשמרת של רונה תסתיים.

bזוהר

New member
ו.....??

נו ומה קרה כשהמשמרת נגמרה? מה קרה מאחורי הדוכן? לא שמעת קולות מוזרים? תודי שאת לא מספרת את הכל... חח סתם סתם:) האמת שיש לי מלא חלומות ממש הזויים על רונה אבל אני לא מצליחה להיזכר עכשיו

SheIIy

New member
../images/Emo3.gif

שתיהן מאוד מאופקות... ייתכן שקרה משו בשירותים של הקניון כשהמשמרת נגמרה

מיכלדוד

New member
אממ..

אני חושבת שכן,שלושתם. בהחלט שלושה מדהימים:) חח..בטוחה שאחלה חלוםP:

מיכלדוד

New member
חחח.

לייד בית שאן...חור לא ברורS: העיקר ההופעה:) יהיו לפי מה שאני יודעת משהו כמו 5000 איש. תבואו.תבואו.תבואוווווו

מיכלדוד

New member
...

לא,זה הררבה אחרי צמח. המקום נקרא "אנדרטת הבקעה" יש שם מקום להופעות,ליד.

SheIIy

New member
ואת יודעת אולי

איך אפשר להגיע לשם מלבד אוטו פרטי? רכבות, אוטובוסים..?

למעלה