סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gifסיכום השבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

yuvizz

New member
תמיד היית כזאת.

שיר השבוע שלכם [של איתי]-הרי את משוחררת, בא לקחת אותך אליי הביתה, בלפור, אפילו לא אני. שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-סתיו- שילה פרבר, הפסקתי לנסות- רועי טל בילוי השבוע שלכם-ראשון בחוף טופסי עם שחר ואחותי ואז אצל עמרי ואז עם אנשים טובים בת"א ואז אצל עמרי עם ענבר ואוחנה, שני אחרי עמרי אצל סבתא וקצת עם אביחי ובעיקר הרבה במושב, שלישי אצל יואב ובזולה, רביעי עם שחר בהופעה של איתי. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גמר כוכב נולדיק. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההופעה של איתי:). משהו שהרס לכם את השבוע-אין לי מילה אפילו לתאר את זה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שלא יהיה ספטמבר בכלל. מאכל השבוע:קפה:), טוטס תמונע סופלה שוקולד של פלורנטין 10 משפט השבוע שלכם: יש מליון... האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?האמת שכן, והיהיה מעולה.

רצינו בדיוק וקיבלנו בערך.

שיר השבוע שלכם [של איתי]- אפילו לא אני, בנות בבטן [בביצוע של ההופעה], לפנות עצב, מים מתחת לגשר. שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- כל מיני אסף אבידן למיניהם, שיר אהבה אינדיאני- עלמה זוהר. בילוי השבוע שלכם- יום ראשון בבוקר הנסיעה חזרה ממשגב לתלאביב ומשם הביתה וכל השירים שהתנגנו בדרך, אחהצ בים בתלאביב עם יובל, ביום שני בתלאביב עם נועה ובערב שנועה ישנה פה, ביום שלישי בצהריים שאור ונועה היו פה ושלישי בערב בוייצמן עם אור ונועה, ברביעי ההופעה של איתי עם יובל ואז בפלורנטין ואז אצל יובל. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שינויים בהרגלי הזלילה. [נראה לי שככה קוראים לזה בעברית] תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ בשש בבוקר של יום ראשון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של איתי, האוויר של הצפון בסופשבוע שעבר. משהו שהרס לכם את השבוע- דברים חנוקים, השיחה עם איילת אתמול. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ, חח בצפר? מאכל השבוע: רביולי בטטה בקפה טיקה, סושי בוייצמן, טוסט בתמונע, סופלה בפלורנטין 10. משפט השבוע שלכם: וואי היו מלא דברים מצחיקים עם נועה אבל אני לא זוכרת, וגם בהופעה היה מלא דברים קוברים.. אני סנילית. האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? כן בהופעה, הוא היה מצחיק ממש:)

למעלה