ספגטי ברוטב בולונז

אילנית12

New member
../images/Emo3.gif ספגטי ברוטב בולונז

ספגטי ברוטב בולנז מתאים גם לארוחת ילדים. חומרים: פסטה מבושלת ומסוננת לפי הוראות היצרן. 1בצל בינוני קצוץ דק 2 שיני שום קצוצים/כתושים או לפי הטעם. 1 פלפל חריף ירוק קצוץ (אופציונלי) חופן כוסברה/פטרוזליה קצוצה. 1 כף רסק עגבניות 2 עגבניות מגורדות כ 250 גרם בשר טחון מופשר. מלח,פלפל שחור. תבלין לבשר פפריקה מתוקה קורט סוכר כחצי כוס מים רותחים(או יותר) הכנה: להזהיב בצל,להוסיף את הבשר ולפורר אותו בעזרת מזלג,על מנת שלא יווצרו גושים. מטגנים עד שהבשר משנה את ציבעו. מוסיפים את שאר החומרים עם התבלינים וחצי כוס מים רותחים ומערבבים היטב,מנמיכים להבה ומבשלים בערך 20 דקות,או עד להסמכה הרצויה. לבדוק מדי פעם אם יש צורך להוסיף מים. מניחים פסטה בצלחת ומעל מוזגים את הרוטב. בתיאבון.
 

אילנית12

New member
../images/Emo3.gif דג סול מבושל ברוטב עגבניות

(אפשר גם עם דג אחר) דג סול ברוטב עגבניות. חומרים: פילטים של דג סול(במדפי הקפואים בסופר) כוס כוסברה טריה קצוצה דק פלפל ירוק חריף טרי / או מתוק. שום כתוש עגבניות אדומות מגורדות תבלין לדג פפריקה מתוקה מלח בצל קצוץ פלפל שחור גרוס מיץ מלימון טרי סחוט לפי הטעם הכנה: מרתיחים את החומרים עם מעט מים חוץ מהדגים. כשזה רותח להוסיף בעדינות את הדגים(עלולים להתפרק) .להנמיך את הגז לבשל בערך 20 דקות להגיש עם לימון והרבה ולחם. (יש אפשרות לטגן קודם את הבצל בשמן ואחר כך להוסיף את שאר החומרים. הפעם הכנתי ללא שמן,יצא מעולה. בתיאבון.
 
למעלה