סתם כי בא לי לפרגן

איף

New member
../images/Emo3.gif סתם כי בא לי לפרגן

אנשים יקרים ! בחודש הקודם סיפרתי לכם שהפורום שלנו בסכנת סגירה ושמצופה מאיתנו להגביר פעילות. ידעתי שאפשר לסמוך עליכם שלא תתנו לפורום הזה להעלם לנו. רוצים מספרים ? בחודש אפריל נכתבו בפורום 295 הודעות
זה כמעט פי 3 מהחודשים הקודמים
הוכחנו להנהלת הפורומים שהפורום של מאיר בנאי חי , קיים ובועט. זה לא אומר שאפשר להפסיק לכתוב הודעות. להיפך, צריך להמשיך בקו הזה. חוץ מזה נראה לי שזה כיף, לא? אני אישית מאד נהניתי לכתוב בפורום בחודש הזה. הוא היה שוקק חיים. תמיד יש למה/ למי להגיב ומלא רעיונות יצירתיים.
בקיצור, תסלחו לי שניה על הקיטש : רציתי להודות לכל אחד ואחד מכם על המאמץ, ההשקעה והאכפתיות שאתם מעניקים לפורום הזה. זה כל כך מרגש וכל כך מחמם את הלב. אתם אנשים נדירים !
שיהיה לכולנו חודש פורה במיוחד!

Growler

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאבל רגע...

זה אומר שעכשיו עלינו להגיע ל-300 הודעות כל חודש???

odery

New member
אופסליחה..

מסופר שפרעה כשהעביד את היהודים במצרים בא אליהם בהתחלה בחברות-ואמר להם-אני רוצה לבנות לעצמי ארמון...אני יעריך מאד את עזרתכם-ואז כולם נרתמו ,קרעו ת*&* ונתנו את כל כולם בעבודה...למחרת פרעה בא ואמר להם-אוקיי,אני רוצה את אותה תפוקה כל יום...(וכמובן שמה שעושים ביום הראשון מחיבה אי אפשר לעשות כרוטינה כל יום כשזה עול...)

Growler

New member
הייתה לי תחושה שזו הייתה הכוונה ../images/Emo13.gif

אני לא מושפע מפראה ופיתום ורעמסס. אני רק מקווה שגם הנהלת הפורומים לא מושפעים מהם

איף

New member
יש סיכוי שנגיע

אבל לא בלחץ. נקווה באמת שלא יתלהבו וילחצו עלינו יותר.

odery

New member
כן..אבל שלא ילמדו שבאיומים הם מקבלים משו...

ככה לא בונים מדינה... אנחנו כאן כי כיף לנו-וזהו!

הר עיבל

New member
אמור להיות ../images/Emo45.gif

אבל נו מילא, שעוד הודעה תכנס לסטטיסטיקה.

איף

New member
../images/Emo6.gif

ועכשיו גם אני הכנסתי הודעה לסטטיסטיקה (סליחה, הייתי חייבת)

Growler

New member
כנ"ל!

בסופו של דבר אני בטוח שיש עוד הרבה שרתים שישמחו לארח את הפורום הרשמי של מאיר בנאי. הכוכב שליד שם הפורום הוא שווה הרבה!

odery

New member
אבל כשתרבות הטראש מעודדת קאברים

במקום יצירה מקומית איכותית...הכוכבים שבצד לא מזיזים..הם מעדיפים את הכוכבים שלהם שמוכתרים בסמסים...

Growler

New member
יש משהו במה שאת אומרת, אבל

אני לא חושב שמאיר הוא כוכב שבצד הוא לא רק אמן אמיתי, הוא גם מוכר וידוע לצערינו יש הרבה אמנים היום שלא זוכים להערכה מכיוון שלא השתתפו בתוכניות ריאליטי למיניהם, אבל כשמדובר במאיר בנאי, אנחנו מדברים באישיות חשובה בתרבות שלנו, וזהו דבר שאסור לפספס. אבל שוב, יש הרבה במה שאת אומרת, וזו הסיבה שעד כמה שאני מזדהה איתו, כל כך כואב לי שהוא מתרחק מאור הזרקורים באופן כזה עקשן

איף

New member
זה מה שעצוב כל כך

שהפכנו להיות תרבות חומרנית... מתייחסים לכמות ולא לאיכות.
אני אגלה לכם סוד, אני חייבת להודות שברגע של חולשה עברה בי המחשבה להתפטר מהנהלת הפורום מתוך עקרון, כי קצת עיצבן אותי שדורשים כמות מסוימת של הודעות....אבל המחשבה הזו חלפה די מהר. פשוט חבל לוותר על הפורום הזה וגם רציתי להוכיח להם שאנחנו לא מוותרים כל כך מהר על מה שחשוב לנו. מזל שלא .....

odery

New member
הכל ענין של סמנטיקה

אני הייתי קוראת לזה "ערכי"

למעלה