צריכה תמיכה ,אוזן קשבת ועוד...

../images/Emo3.gifצריכה תמיכה ,אוזן קשבת ועוד...

כרגע אני בשבוע 13 + וזה הריון השלישי שלי. האמת שאני מבולבלת ומתוסכלת. כרגע אנו חזרנו מחו"ל וחיים בבית של חמי. כרגע אנו בחיפושי בית חדש. שבוע שעבר ראיתי דירה בפרואקט חדש וישר נדלקתי עליה. קודם כל מסיימים דירה לפני תמ"ל וזה יאפשר לי לידת בית. חוצמזה בשביל הדירה אנו נצטרך להכנס למשכנתה ואני פשוט לא במצב לקבל החלטות הגיוניות, באה לי לבכות ולצועק אני רוצה את הדירה ואני רוצה אותה עכשיו!!!!!!! בהריון הקודם דילגתי על סקירות מערכות כי הינו מוכנים לקבל כל ילד שיבוא ומיילדת זרמה איתנו (רק ביקשה שנבדוק מיקום של השיליה). הפעם ....אין לי שום ביטחון שיהי לי סלון משלי ללדת בו. (מישהי מוכנה להלוות לי משלה ללידה אחד?) דיברתי עם אילנה ,שיריינתי איתה את התאריך ,אך היא צריכה בדיקות. בדיקת סוכר (בגלל גודל התינוקות), סקירת מערכות וכוי. הסקירה ,כבדיקה הכי קרובה גורמת לי לסיוטים בלילה. אני חולמת שאני שורפת את העובר תוך כדי והוא נשאר עם כויעות. אבל לבית חולים אני לא מוכנה להגיע. כך ביום חמישי שעבר התקשרתי ל "כללית קול" וקבעתי תאריך סקירה ,אך התברר שכנראה שעשיתי משהו לא חוקי כי קבעתי כ"כ לפני הזמן ,כי התחילו לחקור אותי מה גרם לי לקבוע תור ומי אמר לי לעשות את זה
. ניתקתי מהר והבנתי שכנראה קודם הולכים לרופא. גם כאן יש בעיה...הרופא שהלכתי עליו אנטיפט ואני מעדיפה לא לפרט ,שוב טלפון ל"כללית קול" ביקשתי לקבוע אצל רופא אחר. לא פשוט. אני צריכה לשלוח פקס עם הסבר מפורט למה וכאן אני שוב נשברתי. בקיצור ,השאלה היא עד מתי אני אמורה להגיע לרופא נשים כדי להספיק לקבוע תור לסקירת מערכות מורחבת. ותתפללו בשבילי שיהי לי פינה משלי ללדת בבית. (ושהחלטה להכנס למשכנתה תהי נכונה)

טוב, כמה דברים...

קודם כל אני עד היום בגילי המופלג מאד מתבאסת שלבכות ולצעוק "אבל אני רוצה !!!" כבר לא נחשב לי להתנהגות לגיטימית כי חצי מהזמן זה מה שבא לי לעשות ובעיקר כשאני בהריון או מניקה. כלומר כל הזמן.
טוף לא לרדת עליי אני חולה, עם 2 ילדים חולים, אחרי שבוע לבד בלי האיש - מזל באמת שהוא היה בחו"ל כי עכשיו הוא האדם הבריא היחיד בבית.. ולעניין - אילנה היא לא המיילדת היחידה, אני בהריון הקודם לא עשיתי העמסת סוכר וגם כמעט בטוח שלא אעשה בנוכחי, והמיילדת שלי הלכה איתי. סקירות עשיתי אצל תדמור בירושלים, זה ממש זול למרות שזה פרטי - 114 ש"ח לסקירה מורחבת ראשונה או שניה לבחירתך, דרך ה"מושלם". זה אומר שאת צריכה רופא כי לדעתי לפי זה מאשרים לו את התביעה במחשב, אבל יש לך זמן. אם למשל תחליטי לעשות את המאוחרת, אז את יכולה לקחת את הזמן שלך. מה שכן, את התור לתדמור את צריכה לקבוע ממש מחר בבוקר כי הוא עמוס בטירוף, וגם ככה ייתכן שתבלי קצת ברשימת ההמתנה... אני ממש מקווה שעבור קביעת התור את לא צריכה רופא נשים, למיטב זכרוני הפקידות אף פעם לא שאלו אותי בטלפון מי הרופא שלי אבל אני מקווה שאני לא מטעה אותך. מצרפת לינק לאתר שלו.

זוהר תרגישו טוב,

גם בעלי בעבר לא רחוק תמיד היה בחו"ל שהיתי צריכה אותו.במה אתם חולים? אילנה היא היחידה ותתקני אותי אם אני טועה שיש לה מרכז לידה.יענו מקום שחסרי בית יכולים ללדת בו בלי התערבות רפואית. האם זה שזה פרטי אומר שהבדיקה ארוכה יותר? או שזה אומר שצוות יוכל לזרום עם שגיונות שלי? זוהר היו לך תינוקות גדולים בעבר? כי אילנה תמעקשת על הסוכר בגלל הגודל.

ד"ר תדמור

קודם כל , הוא מקסים ואני בטוח חוזרת אליו גם בהריון הבא! הפקידות רק שאלו אם יש לי מושלם וד"ר תדמור שאל לשם הרופא כדי לרשום על הטופס את שם הרופא המפנה (וכל בדיקה קיבל שם אחר כי עברתי 3 רופאים בהריון...) אתמול חברה שלי בשבוע 10 ניסתה להזמין תורים אליו והוא כמובן מפוצץ אז ממליצה לנסות להכנס לרשימת המתנה כמה שיותר מהר. משפחה חוזרת , מהיכן את בארץ? אולי יוכלו להמליץ לך על רופא טוב. בהצלחה

עופריקה

New member
הי משפחה חוזרת

יאללה, בואי נעשה מסיבת יולדות, גם אני מרמה"ש
לגבי הסיקרה - אני עשיתי אצל ד"ר ג'קי סביליה. אני במכבי. בכל אופן הוא נחמד, מקצועי בלה בלה בלה והפלוס ה-ע-נ-ק הוא שאת רוב הסקירה הוא עושה ביטני (לפחות מתחיל ככה. אצלי ראו טוב בטני, אז ממש עשה וגינלי 3 דקות, אולי פחות). הוא לוקח 700 ש"ח לסקירה, כך שגם אם אין החזר מקופה כלשהי, זה מחיר סביר. מומלצת גם ד"ר אניטה סילבר, בכפר סבא. גם אצלה התורים סגורים מלא זמן מראש. שווה בדיקה. אם את צריכה משהו, אנחנו שכנות, אז בשמחה

אולי יהיה לי "למכור" תור לתדמור ../images/Emo13.gif

יש לי תור לשבוע הבא, וייתכן שאחליט לבטל ולהסתפק בסקירה (שניה) של הקופה. אפשר אולי לעשות קומבינה...

צימעס

New member
בלי שום רופא פשוט קובעים תור לסקירה

זה ששאלו אותך ים שאלות זה נחמד, זה בתחום אחריותם. האם את מתכוונת לעשות סקירה את או שתיים? תשאלי על רופאים שיש להם הסדר עם הכללית, תתקשרי ישירות לרופא, ותקבעי תור.

mise

New member
מה את רוצה?

את באמת רוצה לעשות את הסקירה הזו? למה את מתכוננת לעשות אותה, בעצם? חשבת על הסיוטים שיש לך בעקבות המחשבה על לעשות אותה? מה את מנסה להגיד לעצמך, או מה העובר מנסה להגיד לך?

לא רוצה שום סקירה

אני נגד התערבויות שהן. לא רוצה לראות תינוק/ת שלי עד הלידה. רוצה לקבל כל ההפתעות טובות או רעות (ח"ו) ישר אחרי הלידה, אף אחד לא יודע איך משפיע US לעובר ,מה הנזקים לתווך רחוק ,אבל נעזוב את זה. נגיד שזה בריא לעשות סקירה , מה זה תורם לי????????? למה אני צריכה את הבדיקה הפרטנית הזאת? מה אני אעשה אם כן יגלו חוסר מושלמות בתינוק/ת? איך אוכל לסבול שאר ההריון מחשבה על פגם מבלי שאוכל לרואת את הפרי בטני ,מבלי שאולכ לגעת בו ,להריח אותו ולקבל אותו כמשהו שלם עם הפגם ועם כל השאר. ואם רק אם הבחנת הרופא תהיה שגויה ,האם כל הסבל היה לשב. אך מה יהי אם אסרב ללכת לUS? במקרה ולא נקנה את הבית עד הלידה ,אצטרך ללדת בב"ח ,כי אילנה דורשת את הבדיקה. אז מה עדיף?

קודם כל, שאלת אותה למה היא דורשת?

יכול להיות שיש לה סיבה שמבחינתה היא מספיק טובה, כמו למשל לוודא שהיא לא מיילדת אצלה עובר עם פגם לבבי קשה שיכולים להציל את חייו בבית החולים אבל אצלה או בבית הוא לא ישרוד. המיילדות שלי לא חייבו שום בדיקות אבל הן אמרו לי שאם הייתי בגיל מבוגר יותר הן כן היו דורשות סקירה אחת. אין עוד מיילדות עם צימר? אילנה היא היחידה? אולי זה האות שלכם לרכישת הבית...

למעלה