../images/Emo3.gif קבב רומני
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1577342 חומרים ואופן ההכנה : 1 קילו בשר שפונדרה טחון טרי, כוס מי סודה חזקה, כפית סודה לשתיה, מלח, פלפל שחור טחון טרי, שום כתוש לפי הטעם (רצוי הרבה). לערבב היטב בידיים. ליצור צורה של קבבים די גדולים. להשאיר מכוסה יום אחד במקרר להתגבשות. לצלות על גריל פחמים ולא יותר מדי. צריך שישאר קצת ורוד מבפנים. יאמי! מקור: דרומית 1 הכנה:אילנית12
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1577342 חומרים ואופן ההכנה : 1 קילו בשר שפונדרה טחון טרי, כוס מי סודה חזקה, כפית סודה לשתיה, מלח, פלפל שחור טחון טרי, שום כתוש לפי הטעם (רצוי הרבה). לערבב היטב בידיים. ליצור צורה של קבבים די גדולים. להשאיר מכוסה יום אחד במקרר להתגבשות. לצלות על גריל פחמים ולא יותר מדי. צריך שישאר קצת ורוד מבפנים. יאמי! מקור: דרומית 1 הכנה:אילנית12