../images/Emo3.gif קובה בורגול במלית בשר ../images/Emo3.gif
לתמונות נוספות קובה בורגול מטוגנת עם בשר מתכון טעים ,אבל דורש סבלנות. (להכנת קובה צמחוני פירוט בסוף המתכון) חומרים:כ20 יחידות מידות בכוס 200 )cc הפשוטה עם הידית) 1 כוס וחצי סולת חצי כוס בורגול דק(מושרה במים רותחים כשעה ומסונן היטב היטב ) פפריקה מתוקה שמתי כפית ,הקובות יוצאות שזופות ,אם שמים פחות הן יוצאות פחות אדומות ,לפי הטעם האישי. מלח,פלפל שחור. תערובת הבשר: ככוס בשר טחון מופשר 1בצל קטן קצוץ דק שמן קנולה לטיגון תבלין בהרת לקובה/לבישול מלח מעט כמון פטרוזליה קצוצה( אופציונלי) תבלין לבשר/קציצות פלפל שחור צנוברים /שקדים מולבנים חתוכים לרצועות דקות אופן הכנת המילוי: קוצצים דק את הבצל.מטגנים אותו בשמן עד להזהבה,מוסיפים את הבשר והתבלינים ומבשליםבערך 20 דקות על אש קטנה ,מידי פעם לערבב ולמעוך את הבשר במזלג . לכבות להבה. לסנן במסננת היטב ,להוסיף את השקדים/הצנוברים,לקרר היטב לטעום,לתקן תיבול אם צריך. הכנת בצק הקובות: מסננים היטב את הבורגול במסננת עם לחיצות בגב היד עד שכול הנוזלים יצאו. מוסיפים את שאר החומרים ומתחילים ללוש כמה דקות עד שמקבלים בצק נוח .(אם במידה והבצק לא מתגבש לאחר כמה דקות של לישה ,להוסיף ככף מים קרים ולהמשיך ללוש) מכינים כדורים עגולים יוצרים גומא וממלאים את הקובה בתערובת הבשר סוגרים היטב ומניחים בצד.יש לעבוד עם ידיים רטובות לטגן בשמן עמוק עד להזהבה. מלית צמחונית: להכין מחית תפוחי אדמה כמו פירה. לטגן בנפרד בצל קטן עד להזהבה. לבשל אפונה בנפרד לפי הוראות היצרן או אפונה מקופסא מתבלנים לפי הטעם מערבבים את הכול מקררים וממלאים בבצק. בתיאבון . אם אהבתם את המתכון ליחצו :MAX IT בצד שמאל למעלה תודה. יום נעים.
לתמונות נוספות קובה בורגול מטוגנת עם בשר מתכון טעים ,אבל דורש סבלנות. (להכנת קובה צמחוני פירוט בסוף המתכון) חומרים:כ20 יחידות מידות בכוס 200 )cc הפשוטה עם הידית) 1 כוס וחצי סולת חצי כוס בורגול דק(מושרה במים רותחים כשעה ומסונן היטב היטב ) פפריקה מתוקה שמתי כפית ,הקובות יוצאות שזופות ,אם שמים פחות הן יוצאות פחות אדומות ,לפי הטעם האישי. מלח,פלפל שחור. תערובת הבשר: ככוס בשר טחון מופשר 1בצל קטן קצוץ דק שמן קנולה לטיגון תבלין בהרת לקובה/לבישול מלח מעט כמון פטרוזליה קצוצה( אופציונלי) תבלין לבשר/קציצות פלפל שחור צנוברים /שקדים מולבנים חתוכים לרצועות דקות אופן הכנת המילוי: קוצצים דק את הבצל.מטגנים אותו בשמן עד להזהבה,מוסיפים את הבשר והתבלינים ומבשליםבערך 20 דקות על אש קטנה ,מידי פעם לערבב ולמעוך את הבשר במזלג . לכבות להבה. לסנן במסננת היטב ,להוסיף את השקדים/הצנוברים,לקרר היטב לטעום,לתקן תיבול אם צריך. הכנת בצק הקובות: מסננים היטב את הבורגול במסננת עם לחיצות בגב היד עד שכול הנוזלים יצאו. מוסיפים את שאר החומרים ומתחילים ללוש כמה דקות עד שמקבלים בצק נוח .(אם במידה והבצק לא מתגבש לאחר כמה דקות של לישה ,להוסיף ככף מים קרים ולהמשיך ללוש) מכינים כדורים עגולים יוצרים גומא וממלאים את הקובה בתערובת הבשר סוגרים היטב ומניחים בצד.יש לעבוד עם ידיים רטובות לטגן בשמן עמוק עד להזהבה. מלית צמחונית: להכין מחית תפוחי אדמה כמו פירה. לטגן בנפרד בצל קטן עד להזהבה. לבשל אפונה בנפרד לפי הוראות היצרן או אפונה מקופסא מתבלנים לפי הטעם מערבבים את הכול מקררים וממלאים בבצק. בתיאבון . אם אהבתם את המתכון ליחצו :MAX IT בצד שמאל למעלה תודה. יום נעים.