../images/Emo3.gif קובה סלק עיראקית
לכול התמונות. קובה סלק עירקית קובה "שוונדר". החומרים בערך ל 15 כדורים מקור המתכון: אילנית12/משפחתי מקור התמונות:אילנית12 למלית: 200 גרם בשר טחון ,או עוף טחון. כמה גבעולים של פטרוזליה וכרפס. 1 בצל קצוץ וסחוט מלח פלפל שחור בהרת לקובה מעט פפריקה חריפה(.לא חובה) למעטפת: 2 כוסות סולת(200 cc) חצי כפית מלח 1 כוס מים לרוטב:2 סלקים פרוסים ואחד מגורד(סה"כ 3 ) תבלין בהרת לקובה מלח פלפל שחור מיץ מלימון שלם כפית סוכר. הוראות למעטפת: שופכים את הסולת לקערה,מוסיפים את המלח והמים,ולשים,העיסה צריכה להיות גמישה,אם היא קשה להוסיף מעט מים,אם היא רטובה להוסיף מעט סולת. הכנת המילוי: מערבבים את כול החומרים בקערה. ומתחילים למלות את הקובות.:לוקחים חתיכה ומשטחים כמה שיותר דק ,ליצור גומה,לשים את תערובת הבשר ולסגור ולגלגל לכדור בידיים רטובות. (אני הייתי מרטיבה את הידיים מידי פעם.) הרוטב: להרתיח מים להוסיף את הסלק והתבלינים. להחליק את הקובות בעדינות ,המים צריכים לכסות את הקובות. לבשל 10 דקות אש בינונית,ואחר כך 20 דקות על אש נמוכה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך,הטעם צריך להיות מעט חמצמץ. אוכלים בתור מרק,או עם אורז לבן הערות: המעטפת צריכה להיות דקה,אחרת הקובה יוצאת קשה ולא טעימה. בתיאבון.
לכול התמונות. קובה סלק עירקית קובה "שוונדר". החומרים בערך ל 15 כדורים מקור המתכון: אילנית12/משפחתי מקור התמונות:אילנית12 למלית: 200 גרם בשר טחון ,או עוף טחון. כמה גבעולים של פטרוזליה וכרפס. 1 בצל קצוץ וסחוט מלח פלפל שחור בהרת לקובה מעט פפריקה חריפה(.לא חובה) למעטפת: 2 כוסות סולת(200 cc) חצי כפית מלח 1 כוס מים לרוטב:2 סלקים פרוסים ואחד מגורד(סה"כ 3 ) תבלין בהרת לקובה מלח פלפל שחור מיץ מלימון שלם כפית סוכר. הוראות למעטפת: שופכים את הסולת לקערה,מוסיפים את המלח והמים,ולשים,העיסה צריכה להיות גמישה,אם היא קשה להוסיף מעט מים,אם היא רטובה להוסיף מעט סולת. הכנת המילוי: מערבבים את כול החומרים בקערה. ומתחילים למלות את הקובות.:לוקחים חתיכה ומשטחים כמה שיותר דק ,ליצור גומה,לשים את תערובת הבשר ולסגור ולגלגל לכדור בידיים רטובות. (אני הייתי מרטיבה את הידיים מידי פעם.) הרוטב: להרתיח מים להוסיף את הסלק והתבלינים. להחליק את הקובות בעדינות ,המים צריכים לכסות את הקובות. לבשל 10 דקות אש בינונית,ואחר כך 20 דקות על אש נמוכה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך,הטעם צריך להיות מעט חמצמץ. אוכלים בתור מרק,או עם אורז לבן הערות: המעטפת צריכה להיות דקה,אחרת הקובה יוצאת קשה ולא טעימה. בתיאבון.