../images/Emo3.gif קונכיות בצק בכבד עוף
קונכיות בצק בכבד עוף/אילנית12 מתאים מאוד לאירוח. אופים את הקונכיות לפי הוראות האריזה,(מוציאים את העיגול שבפנים) החומרים לבישול הכבד עוף: כבד עוף בערך חצי קילו,אשר לפני כן המלחתי וצליתי ברשת על הגז. 1בצל גדול חתוך לעיגולים שום טרי כתוש - לפי הטעם. 1 עגבניה אדומה קצוצה כוסברה טריה קצוצה(אופציולי) מעט מים מלח,פלפל שחור,כוסברה טחונה,כמון,תבלין לבשר/שווארמה. ההכנה: לטגן בצל עד להשחמה,להוסיף את הכבד,ושאר המרכיבים(חוץ מהכוסברה) מבשלים בערך 20 דקות, על אש בינונית ,ולקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה . ממלאים את הקונכיות שאפינו בתנור. אפשר למזוג גם מעט רוטב מעל. בתיאבון. אם אהבתם את המנה ליחצו MAX IT יום קסום
קונכיות בצק בכבד עוף/אילנית12 מתאים מאוד לאירוח. אופים את הקונכיות לפי הוראות האריזה,(מוציאים את העיגול שבפנים) החומרים לבישול הכבד עוף: כבד עוף בערך חצי קילו,אשר לפני כן המלחתי וצליתי ברשת על הגז. 1בצל גדול חתוך לעיגולים שום טרי כתוש - לפי הטעם. 1 עגבניה אדומה קצוצה כוסברה טריה קצוצה(אופציולי) מעט מים מלח,פלפל שחור,כוסברה טחונה,כמון,תבלין לבשר/שווארמה. ההכנה: לטגן בצל עד להשחמה,להוסיף את הכבד,ושאר המרכיבים(חוץ מהכוסברה) מבשלים בערך 20 דקות, על אש בינונית ,ולקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה . ממלאים את הקונכיות שאפינו בתנור. אפשר למזוג גם מעט רוטב מעל. בתיאבון. אם אהבתם את המנה ליחצו MAX IT יום קסום