רנין מדברת למכתב , הגענו לשיאים חדשים

sapie

New member
../images/Emo3.gifרנין מדברת למכתב , הגענו לשיאים חדשים ../images/Emo6.gif

היא לא מפסיקה להפתיע הבחורה אותי אישית זה הרג מצחוק. באיזו רצינות היא מדברת למכתב

sapie

New member
חח 1

זה היה מקודם לפני איזה 10 דק' שהיא הייתה לבד בחדר. היא לקחה את המכתב של תייסיר והתחילה לדבר איתו באנגלית " בייבי אני אוהבת אותך ואתה חייב להבין שאני לא עוזבת בשבילי בשביל שנינו.. " " אני מסתכלת על התמונה שלך ומחייכת כי אתה כל כך מאושר" הרגה אותי מצחוק! פשוט הרגה~!

KroKodil1

New member
אבל היא לא עוזבת? או שכן?

קראתי שהיא התחרטה... מה עכשיו?

עצוב

עצוב החוסר ביטחון שלה ושל ג'ני שכל הזמן הן מחפשטת את האישורים של החברים שלהם. כל הזמן דואגות שאולי החברים שלהם חושבים שהם עברו את הגבול.

Aeon

New member
היא דיברה לתמונה -

בתקווה שתייריס רואה את השידור

sapie

New member
בעיני זה פתטי.

אם היא כל כך מתייסרת שתעזוב כבר! ( מתייסרת בלי תייסיר D: )

Jason2

New member
אבל זה מיליון ש"ח זה לא

ממש פשוט לעזוב. כולם מתייסרים ברמה מסויימת ולכולם יש התלבטות אבל בסופו של דבר אף אחד לא במצב של לוותר ולעזוב.

ShukyD

New member
לא ראיתי את הקטע המדובר

אבל תכלס היא לא בסדר משהו אצלה דפוק לגמרי.. ההתנהגות שלה הולכת מקיצוניות לקיצוניות שמישהו יעביר לה ריטלין או משהו פעם היא עצבנית עליו, פעם היא ממלמלת שטויות שהיא אוהבת אותו וסומכת עליו וכאלה פעם היא בוכה שהיא עוזבת למחרת היא מחליטה שהיא נשארת פעם היא צועקת ורבה ומקללת, פעם היא יושבת עם כולם וצוחקת וזה לא ברמות של בנאדם נורמלי, זה כל יום יש כמה שינויים במצברוח

היא דווקא חמודה, אבל

כל העניין הרגשני הזה קצת מעצבן. למרות שאפשר להבין אותה..

sapie

New member
אפשר להבין אותה?

יום אחרי יום היא מתלוננת כמה שרע לה, לא מפסיקה לבכות לאח הגדול ולכל הדיירים בבית. כבר ארזה תיק עמדה לעזוב ולא.. היא נשארת. אז אם היא נשארת אז לא כזה רע לה אז אי אפשר להבין אותה יותר. למי שרע שיילך, נמאס כבר לשמוע את הקיטורים שלה כל היום פעם זה הקידוש, פעם זה תייסיר, פעם זה הצביעות , פעם זה הלבד . כמה אפשר? אם רע לך תעזבי אם נשארת תשתקי.

אבל

היא מיעוט!!! אני אמנם לא מצדיקה את כמות הבכי, אבל אני מצדיקה את הבכי. היא מיעוט, כולם מכניסים לה משפטים לא לעניין מכל הכיוונים, יש לה חבר שרחוק ממנה, חלק מהדיירים מתנכלים לה ומתנהגים לא יפה אליה.. אז זה מה יש...

Jason2

New member
כן, אפשר להבין

ומאז שהיא החליטה להישאר היא כבר לא בוכה ולא מתלוננת. זה שהיא פורקת את הרגשות שלה למכתב או לאח הגדול זה טבעי לאנשים רגשניים יותר ופחות לאנשים יותר קרי מזג.

יניבל1

New member
זה אותו דבר כמו לבכות

זה ליצור סצנה רגשנית ודביקה . אני רוצה על המסך אנשים שיודעים להשתלב חברתית, שיודעים להזן שיחות. להסתכל על מישהו יושב בקצה של חדר מהרהר כל היום, זה אולי מתאים לסרט של מיכל בת אדם(יאק) לא לתוכנית בידור .

Jason2

New member
ככה זה שמצלמים 24 שעות ביממה

רואים הכל ללא עריכה וזה כולל גם דברים דביקים כמו בכי. וזו תוכנית בידור רק ביום ראשון ושלישי, שם יש גם מנחים ויש גם עריכה מתאימה, בשאר הזמן זה צילום נטו ולא הכל מבדר מן הסתם.

יניבל1

New member
אני והקהל קובעים מה אנחנו רוצים לראות באח הגד

ול לשם זה הצבעה ואם לא בא לנו לראות כל השבוע את ההתבכיינויות של הילדה הזו אז אנחנו נצביע נגדה (אגב תשים לב שאף אחד אפילו לא מתקרב בכלל לזמן התבודדות שלה, היא ממש מסכנה)

למעלה