שירשור הקיטורים

roychu

New member
לעזאזל!

שבועות אני מנסה לעצב את עונות וכל פעם נמאס לי מהעיצוב! גררר, אני שונא אותי!
 
אוווווווווווווף!!! ../images/Emo4.gif

אני מנסה כבר שעות ללא הצלחה להעביר את הבלוג שלי לבלוגר... איפה לירון?????
אני כבר מיואשת... :,-(
 

ladyorion

New member
באיזה צורה

את מנסה להעביר את זה לבלוגר? הנה טיפ: שתיכנסי לבלוגר ותלכי לעמוד של ה-template, אם תגללי למטה ראת תראי הסברים לגבי הפקודות בבלוגר וכיצד הן עובדות.
 

ladyorion

New member
טוב, אז ככה

אני אנסה להסביר את זה בצורה הטובה ביותר שאני יכולה בלי לעשות יותר מידי בלאגן. בלוגר עובד בקידוד עם משתנים, כמעט כמו asp. ישנם מספר פקודות ספיציפיות בקידוד השייכות אך ורק למערכת של בלוגר, ורק בלוגר מבינה את הפקודות הללו. הפקודות האלה גורמות לתוכן שלך, למעשה, להופיע על העמוד. אם פקודה נראית ככה על השרת של בלוגר: <blogbody> אחרי שתעשי publish שוובלוג שלך, השרת עליו את נמצאת כבר יפרש את זה בתור התוכן שלך. תוכלי ללמוד על הפקודות השונות בקובץ העזרה של בלוגר, צירפתי קישור. מכיוון שבלוגר יוצר את כל העמוד מחדש כל פעם שאת מעדכנת, את העבודה על האתר שלך את חייבת לעשות בשרת של בלוגר. שתיכנסי למשתמש שלך, תראי כפתור למעלה בו כתוב "template". שם את כותבת ומעדכנת את הקוד. ה-template הוא בעצם שילוב של html ופקודות של בלוגר, ה-html הוא הסטטי ופקודות הבלוגר הם המשתנים. עצה טובה עלולה להיות, לעשות קודם כל וובלוג ב"כאילו" העשוי מ-template מוכן מראש ע"י בלוגר, ולראות את הקוד, כיצד זה עובד, ואפילו לבנות בסופו של דבר סביבו. צירפתי בקובץ טקסט את ה-template של הוובלוג שלי. (אל תשימי לב לפקודות javascript, הן שייכות למערכת תגובות שלי)
 

איה@

New member
לירון - תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif וגם בקשה...

לירון את נהדרת! באמת! אני ממש מתכוונת לזה, תודה ענקית על כל העזרה, ההשקעה והסבלנות שיש לך. יש לי בקשה ממך - אם תוכלי - לנסח את ההסבר בצורת מאמר, לפרט קצת יותר, להרחיב טיפה בנושא. כך זה יכנס לעמוד המאמרים שלנו - וזו תהיה עזרה גדולה גם לאחרים. (את לא חייבת, ואם לא תוכלי זה גם בסדר גמור)
איה.
 

ladyorion

New member
אני אשתדל מאוד!

אני מניחה שמחר יהיה לי זמן במשרד, אני אנסה לנסח את זה בצורה שאני לא אבלבל גם את עצמי.
 
לירון, את מדהימה!!! תודה רבה רבה!

עיצבתי משהו קטן וחמוד שמתבסס בעצם על טמפלייט של בלוגר... :) מה אתם חושבים?
 

ladyorion

New member
אופסי

יש לך איזה פיקשושון קטנטן בקידוד של ה-tagboard חמוד, חמוד מאוד!
 

איה@

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

נראה נחמד מאד! אני מציעה לך את הקישורים להפנות לחלון חדש, כך לא יאבדו אותך בדרך.
איה.
 
למעלה