שירשור קיטורים

איה@

New member
../images/Emo3.gif שירשור קיטורים ../images/Emo3.gif

תרגישו חופשי לשחרר לחץ

נוי נוי

New member
אוווף../images/Emo70.gif

כתבתי קטע ממש ארוך על האירוויזיון והוא ירד לטמיון. סיוטו של כל בלוגר. אין לי עצבים לשחזר. האמת שכבר התגברתי על זה, אבל נורא רציתי להיכנס לשירשור הקיטורים...
נוי-נוי

מורני !

New member
על בלוגים ותמונות...

אז כתבתי קטע, ועכשיו אני מנסה להכניס תמונה, אני נכנסת לעריכה לוחצת על הקטע לוחצת הוספת תמונה, זה מאשר, ובקטע עצמו לא מופיע שום שינוי. לוחצת עריכה רגילה, והפעם מעתיקה את הקטע כולו לעריכה, לוחצת הוספת תמונה, זה מאשר והפעם כן מופיעה בתחתית הכתוב שורה של מספרים וכו´ שאני מבינה שזו התמונה שלי. מאושרת - לוחצת שמור.. נדה! כאפיש! לא מקבל לי. מה .. להתחנן??? לבכות??? אוח! (סתם סתם.. מתלוננת לי
)

מורני !

New member
ארררררררררר

ניסיתי להיות מתוחכמת.. ניכנסתי לפרטים אישיים ועשיתי שם הוספת תמונה. זה אכן הוסיף את התמונה... אבל ביומן עצמו ישנו רק קישור לתמונה.. אני ראיתי בחלק מהבלוגים שהתמונה עצמה מופיעה... ואפשר גם לעשות אותה כרקע לכתיבה. זה ייתכן??
שאני אצרח שמפלים אותי על רקע היותי מרוקאית? אתם חושבים שזה יעזור? אררר *רני מרוקאית בהסוואה*

מורני !

New member
אוקי.. אני ממושמעת.. ואת המנהלת ../images/Emo3.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייההההההההההההההההההה!!! i need help!!!!!!! (איך זה? לא סתם אני מרוקאית..
)

היריב

New member
רק אם הלחץ נוגע לישרא-בלוג

עדיף שתוציאו אותו במייל אליי או בפורום שם ולא כאן. חבל לבזבז את הזמן של השאר ולגרום למוניטין שלי לרדת לבלטות.

נוי נוי

New member
או, יריב, זה לא קשור לישראבלוג...

יש לך אחלה מערכת, באמת! עובדה שאני כותבת מגילות שלמות וכל פעם מצליחה לשמור. הפעם זה נדפק כי האינטרנט חדל לתפקד פתאום, מסיבה תמוהה כלשהי. לא משהו שתלוי בך. חוצמזה אם באמת יהיו לי תלונות על ישראבלוג, ברור שהמקום לכתוב אותן הוא לא הפורום של תפוז...

נוי נוי

New member
האמת שכן, אבל

היה לי חתול בחזקת נעדר כמה שבועות קודם לכן, וכנראה שהוא מת גם. בכל מקרה, מדובר בסתם פראפראזה על "נ.ב, החתול שלך מת".

למעלה