שרשור הכירות בפורום

a e q u i t a s

New member
../images/Emo3.gif שרשור הכירות בפורום ../images/Emo98.gif

אנו פורום חדש, וכן כל מבקרי הפורום לכן חשבתי על שרשור היכרות ראשון מסוגו בפורום, בו כל אחד יספר טיפה על עצמו ולמה הוא הצטרף לפורום.... הסעיף האחרון של שרשור היכרות הוא - מה אתם הייתם רוצים לראות בפורום, הצעות, תלונות, בקשות, שמות של אורחים אותם היתם רוצים שיבואו וכל ביקורת בונה אחרת...
שם
ביקורת בונה

a e q u i t a s

New member
טוב.. אני אתחיל ../images/Emo6.gif

מנהל פורום צריך לקחת יוזמה ולהוות דוגמא אישית לא
שם דיויד
21 - חייל משוחרר (חודש וחצי בחוץ)
יחסים בינלאומיים, דיפלומטיה ובעיקר, צבא, אסטרטגיה וענייני עוצמה ומודיעין הם הנושאים העקריים שאני נקשר אליהם... לכן פורום פוליטיקה עולמית הוא פלטפורמה נהדרת לפתח את כל נושאים האלה.

אני אמשיך../images/Emo152.gif

צבר אריאל מועלם בן 17 מועמד לשירות בחמ"ן מצטרף לפורום בגלל שאני צריך לדעת הרבה יותר על פוליטיקה וכל מה שקורה מסביבנו ובתוכנו.

MsUnderstood

New member
../images/Emo13.gif

שם:דנה גיל:18 וכל שאר הירקות:מה?עלי?!אין יותר מידי,למה באתי לפה?!כי אתה פה?! ביקורת בונה:צרף אותי כבר..

אז כמו שאמרת משרשר לפה

כשאתה אומר פורום פוליטיקה עולמית אני חושב שכמו שאפשר להתייחס לפיגועים בעיראק ניתן להתייחס לפיגועים בישראל ולאו דווקא בהקשר העולמי אלא כפורום של פוליטיקה בכל מדינה ומדינה בעולם, ולא רק במדיניות החוץ של המדינות, אלא גם לגבי מדיניות הפנים של אותן המדינות, ובתוך מדינות העולם ניתן להתייחס גם לישראל ולא להוציא אותה מדיונים (לא שזה נעשה- אני רק אומר שלא יהיה...) כי היא אינה שייכת לפורום.

O r c h i d

New member
המ

שם: ענבל[בן] גיל: 10 וחצי[כל כך קטן?????? כן!!!!!] וכל שאר הירקות: מתעניין במיוחד במחשבים, במתמטיקה ובכל מיני ספרים. בעיקר מד"ב.

אני ../images/Emo98.gif

שם: עידן.
שאר ירקות: (שיניתי אייקון בכוונה
) חסה, גזר, תפוח אדמה, קישוא, כרובית, בצל, עגבניה ואה כן.. אני מתעניין בפוליטיקה

t a l y 1

New member
אהמ...../images/Emo163.gif

שם: טלי
סטודנטית שנה ב' למדעי המדינה, מתעניינת בנושאי היחב"ל, דיפלומטיה, מדיניות, מנהל ציבורי וכו'...
אמממ....לומדת בין היתר קורס בפוליטיקה ישראלית...?

תמיר1991

New member
אני עונה../images/Emo9.gif

אני תמיר קרקסון, בן 15 מת"א - סטודנט להיסטוריה באו"פ, אוהב פילוסופיה, חובב פוליטיקה מושבע - מהעולם ומישראל, ופעיל פוליטי - חבר מזכירות נוער שינוי, אספן בולים נלהב, חובב קריאה וכתיבה. ביקורת בונה? אתה יודע אותה כבר
שבת שלום
תמיר.

../images/Emo11.gif

תמיר יערי
בן 15 [כמעט, 14 ו9 חודשים
]
למה אני פה? אין לי שמץ של מושג... נראה לי מעניין, אז נכנסתי.
הדבר הכי מעניין אצלי הוא שאני... מחונן
ואין בזה שום דבר מעניין. אבל התחום מעניין, אז אני פה.

תמיר1991

New member
שאני אבין, אם מישהו הוא מחונן

הוא צריך להסתיר ולהצניע את זה? אין כל פסול בלכתוב את זה, כל עוד אין התרברבות יתרה. תמיר.

GR8 G I R L

New member
ממשיכה במסורת-

שם: אוקי, אוקינוס, OCEAN (למי שיש שאלות נא לפנות במסר! סתאם) גיל: 19 ושבע חודש בדיוק! שאר ירקות: אני פה כי זה הפורום של דייב.. ידעתי עליו עוד לפניכם חיחי סתאאאם.. מאז שאני פה גיליתי שהנשא קצת מענין אותי.. אז אני נשארת

למעלה