מה אף אחת לא ראתה??!!
טוב אז אני אספר בקצרה מה קרה! הבדים שאנדריי קנה מאוזבקיסטן היו מוברחים כלומר גנובים , והמשטרה תפסה את המבריחים , חחחחחחחחח מראים את המשטרה בקטע מפחיד כזה!! , רומן השתגע כשנודע לו על כך , קטיה מנסה לדבר עם המכס על ללא הואיל , הבדים כבר הוחרמו
והם שילמו המון כסף לאוזבקיסטני הזה , והוא ברח עם כל הכסף , עכשיו החברה באמת בצרות
ולמילקו לא יהיה ממה להכין את הקולקציה
הבנות חושדות שויקה בהיריון כי היא כל הזמן רוצה להקיא , ואז הן מגלות שלא! קטי מספרת לקוליה שחושדים שויקה בהיריון והוא מתחיל לפנטז על זה שהוא יציע לה נישואים ואת שמו לבן , בלבלבבלבלבה ובסוף הוא חוזר למציאות. חחחחחחחחחח איזה צעקות ויקה חטפה מאנדריי , היא הייתה צריכה להראות לו איזשהיא כתבה על החברה , ואנדרייי חיכה לזה , ואז עד שהיא קיבלה את הכתובת מאלכסנדר , והדפיסה אותה (לקח לה שעות) היא הביאה אותו לאנדריי , והוא כבר ידע על הכל , ישב בשקט ובכה כזה , והיא באה ומראה לו את הידיעה על הספק!! ואז התחילו הצעקות. יש איזשהוא זמר מפורסם שהגיע למילקו שיעצב בשבילו בגדים לאיזה משהוא , לא היה ברור , וכל הבנות ברחו להסתכל עליו וכולן נמסות עליו..........חחחחחחחחחח זה היה מצחיק. הזמר הזה הוא שיא הכיעור בעיני (הוא מאוד מפורסם ברוסיה) הוא בלהקת "איוונושקי" נדמה לי אם אני לא טועה. זהו בעצם.....