שרשור יום ד'

פצצה11

New member
../images/Emo3.gif שרשור יום ד'

יש אני פתחתי היום בפעם הראשונה
חח אני ראשונה יש!! סתם סתם... אז מעניין מה יהיה !!!

ludashit

New member
מה אף אחת לא ראתה??!!

טוב אז אני אספר בקצרה מה קרה! הבדים שאנדריי קנה מאוזבקיסטן היו מוברחים כלומר גנובים , והמשטרה תפסה את המבריחים , חחחחחחחחח מראים את המשטרה בקטע מפחיד כזה!! , רומן השתגע כשנודע לו על כך , קטיה מנסה לדבר עם המכס על ללא הואיל , הבדים כבר הוחרמו
והם שילמו המון כסף לאוזבקיסטני הזה , והוא ברח עם כל הכסף , עכשיו החברה באמת בצרות
ולמילקו לא יהיה ממה להכין את הקולקציה
הבנות חושדות שויקה בהיריון כי היא כל הזמן רוצה להקיא , ואז הן מגלות שלא! קטי מספרת לקוליה שחושדים שויקה בהיריון והוא מתחיל לפנטז על זה שהוא יציע לה נישואים ואת שמו לבן , בלבלבבלבלבה ובסוף הוא חוזר למציאות. חחחחחחחחחח איזה צעקות ויקה חטפה מאנדריי , היא הייתה צריכה להראות לו איזשהיא כתבה על החברה , ואנדרייי חיכה לזה , ואז עד שהיא קיבלה את הכתובת מאלכסנדר , והדפיסה אותה (לקח לה שעות) היא הביאה אותו לאנדריי , והוא כבר ידע על הכל , ישב בשקט ובכה כזה , והיא באה ומראה לו את הידיעה על הספק!! ואז התחילו הצעקות. יש איזשהוא זמר מפורסם שהגיע למילקו שיעצב בשבילו בגדים לאיזה משהוא , לא היה ברור , וכל הבנות ברחו להסתכל עליו וכולן נמסות עליו..........חחחחחחחחחח זה היה מצחיק. הזמר הזה הוא שיא הכיעור בעיני (הוא מאוד מפורסם ברוסיה) הוא בלהקת "איוונושקי" נדמה לי אם אני לא טועה. זהו בעצם.....

../images/Emo214.gifקוליה מציע נישואיםםם../images/Emo6.gif

*אני מדמיינת* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
*חוזרת למציאות* תודה על התקציר

a666blove

New member
דווקא הזמר הזה דיי פסדר לדעתי=\

מיסכן רומן איך הוא היתחרפן... ואנדריי גם.. טוב זה מה שקורה כעושים דברים לא חוקיים.... וקוליה כרגיל חיי בסרט חעחע

white angels

New member
אמרת הכל ../images/Emo13.gif

אז אין לי ממש מה להוסיף
אבל אנדריי ורומן הסתבכו חבל על הזמן ואני מתפלאה איך אנדריי לא חטף שבץ עם כל הצעקות שהרביץ
כשחושבים על זה די מגיע להם,הם קנו את הבדים מאנשים מפוקפקים חשבו שהם הסתדרו ואז קיבלו את המכה של החיים שלהם =\ בהתחלה חשבתי שכל הקטע עם המשטרה זה חלום של אנדריי חח
אבל אז גיליתי שלא
חח איזה דפוקות הבנות איך הן הסיקו שויקה בהריון?
מזה שהיא לא מרגישה טוב? הקטע זה שהיא לא באמת הייתה חולה
גם אני חושבת שהוא מכוער..
אני לא מערערת על הכישרון שלו וייתכן שהוא זמר טוב אבל הוא לא משהו והתפלאתי איך כולם נמסו ממנו..מילא אם זה היה דימה בילאן
אבל בכללי זה היה פרק עצבני במיוחד

למעלה