../images/Emo3.gif תבית-חמין בגירסה הקלה
תבית עירקי )חמין(בגירסה הקלה) לכול התמונות החומרים: (בערך.) כחצי קילו בשר שפונדרה טרי חתוך לקוביות /צלי כתף מס`5 חתוך לחתיכות גדולות/או בשר כבש./או חלקי עוף. 1 עגבניה אדומה חתוכה לקוביות קטנות מאוד. שמן קנולה בצל אחד גדול קצוץ דק. קורט הל טחון בהרת לבישול בערך כף. מלח,פלפל שחור פפריקה מתוקה,בערך כף קופסא קטנטנה של רסק עגבניות (100 גרם) אורז,בערך 2 כוסות,שטוף ומסונן מים רותחים.בערך 2 כוסות. ביצים קשות. הכנה: מטגנים את הבצל לשקיפות,מוסיפים את הבשר,"וסוגרים" אותו ,מוסיפים את התבלינים,כולל הרסק. מערבבים היטב את כול החומרים.מוסיפים את המים,כשהכול רותח להוסיף את האורז המסונן. להנמיך להבה,לבשל בערך 10 דקות,להוסיף את הביצים,ולהעביר לפלטה. אצלי זה מוכן לאחר 6 – 7 שעות. לבדוק מידי פעם,אם צריך להוסיף מים.,אם צריך להוסיף אז להוסיף מעט,בערך 2 עד 3 כפות מים. החמין צריך להיות יבש. מקור המתכון:אילנית12 בתיאבון.
תבית עירקי )חמין(בגירסה הקלה) לכול התמונות החומרים: (בערך.) כחצי קילו בשר שפונדרה טרי חתוך לקוביות /צלי כתף מס`5 חתוך לחתיכות גדולות/או בשר כבש./או חלקי עוף. 1 עגבניה אדומה חתוכה לקוביות קטנות מאוד. שמן קנולה בצל אחד גדול קצוץ דק. קורט הל טחון בהרת לבישול בערך כף. מלח,פלפל שחור פפריקה מתוקה,בערך כף קופסא קטנטנה של רסק עגבניות (100 גרם) אורז,בערך 2 כוסות,שטוף ומסונן מים רותחים.בערך 2 כוסות. ביצים קשות. הכנה: מטגנים את הבצל לשקיפות,מוסיפים את הבשר,"וסוגרים" אותו ,מוסיפים את התבלינים,כולל הרסק. מערבבים היטב את כול החומרים.מוסיפים את המים,כשהכול רותח להוסיף את האורז המסונן. להנמיך להבה,לבשל בערך 10 דקות,להוסיף את הביצים,ולהעביר לפלטה. אצלי זה מוכן לאחר 6 – 7 שעות. לבדוק מידי פעם,אם צריך להוסיף מים.,אם צריך להוסיף אז להוסיף מעט,בערך 2 עד 3 כפות מים. החמין צריך להיות יבש. מקור המתכון:אילנית12 בתיאבון.