../images/Emo3.gif תבשיל בשר ותפו"א
תבשיל בשר פשוט וטעים. תבשיל בשר ותפו"א בדרך כלל העיראקים מכינים את זה הרבה זה נקרא:"חמיס פתיתה". החומרים: חצי קילו בשר בקר טרי/כבש ,אני השתמשתי בשפונדרה 4 עגבנית גדולות בשלות מגורדות ללא הקליפה 2 כפות רסק עגבנית מלח,פלפל שחור,פפריקה חריפה/מתוקה תפוחי אדמה (כמות לפי הטעם האישי) 1 בצל גדול קצוץ דק דק הכנה: מזהיבים את הבצל בשמן קנולה,מוסיפים את הבשר ,מחכים עד שהבשר משנה את ציבעו,מערבבים ומוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ40 דקות-50 דקות(בתנאי שהבשר טרי) עד לספיגת מרבית הנוזלים. טעים מאוד. המקור:בהשראת הספר: מטעמי עיראק עם כמה שינויים שלי.
תבשיל בשר פשוט וטעים. תבשיל בשר ותפו"א בדרך כלל העיראקים מכינים את זה הרבה זה נקרא:"חמיס פתיתה". החומרים: חצי קילו בשר בקר טרי/כבש ,אני השתמשתי בשפונדרה 4 עגבנית גדולות בשלות מגורדות ללא הקליפה 2 כפות רסק עגבנית מלח,פלפל שחור,פפריקה חריפה/מתוקה תפוחי אדמה (כמות לפי הטעם האישי) 1 בצל גדול קצוץ דק דק הכנה: מזהיבים את הבצל בשמן קנולה,מוסיפים את הבשר ,מחכים עד שהבשר משנה את ציבעו,מערבבים ומוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ40 דקות-50 דקות(בתנאי שהבשר טרי) עד לספיגת מרבית הנוזלים. טעים מאוד. המקור:בהשראת הספר: מטעמי עיראק עם כמה שינויים שלי.