פורים!!!

l a d y b i r d

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo60.gif פורים!!!

בגלל שפורים קרוב קרוב והפורום די יבש (בלי להעליב אף אחד) החלטתי - אני - אני - להציע משהו:
משחק הגמד והענק!!!!!
טוב.... החוקים די ברורוים... כולם מכירים את המשחק אבל זה קצת יותר מסובך בפורום (תאימנו לי - הייתי צריכה להסביר את זה הרבה לעדי):
כל מי שרוצה להיות גמד ישלח
ומסר .... אממ... למי שירצה להיות המארגן (אולי חן?).... הגמד יצטרך לבחור לו ענק....ולשנות את הכינוי שלו לשבוע הזה לכינויים כמו "הגמד של...." או "אני מביא מתנה ל..." וכל מיני כאלה
הגמדים יצטרכו לשלוח מתנות לענקים שלהם.... מתנות פרושן- תמונות , שירים, מילים לשירים וכל מיני כאלה... רצוי שיהיה קשור למוניקה
ביום שישי\שבת נפתח שרשור "גמד ענק" וכל ענק יצטרך לגלות את הגמד שלו
חשוב חשוב!אבקש מכל הגמדים להיות מקוריים, לא לשלוח וירוסים (?!) ולא לגולת לאף אחד מי הענק שלכם מה אתם אומרים? רוצים לעשות את זה ?

אממממ תני לישון על זה...

ממ נשמע נחמד... אבל קצת קשה לעשות גמד וענק בפורום!!! לא דעת אם זה יסתדר... אבל העיקר הכוונה... מגניב בהחלט!

l a d y b i r d

New member
לא לסקול אותי ../images/Emo60.gif

זה לא קשה... זה עבד שנה שעברה בפורום דוליז ושוב... לא לסקול אותי

ג ו א ט ה

New member
אכן מגניב ומשובח...

יהיה קצת קשה לעשות את זה בפורום... אבל נשתדל ונהיה מקוריים... אני די בעד.. ואתם?..

בעד!! ../images/Emo105.gif

אבל המארגן צריך לארגן מי הגמד ענק של כל אחד... לא? זה לא הולך שכל גמד בוחר לו ענק... כי אז 2 גמדים יכולים לבחור את אותו ענק

l a d y b i r d

New member
נכון ../images/Emo60.gif

המארגן- הוא מארגן הכל .... ומודיע הכל לגמדים במסרים או בכל דרך אחרת... אהה.. ועוד דבר חשוב... רק אם אתם מסכימים כל יום נפתח שרשור "גמד ענק" שבו כל הגמדים ישרשרו את המתנות שלהם לענקים יחד עם ברכה קטנה.... מה אתם אומרים? אינ מצפה לאישור מחן...

212girl

New member
אמממ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

אם חן לא רוצה או משהו, אני מוכנה להיות המארגנת..

l a d y b i r d

New member
אין בעיה....../images/Emo60.gif

ואני עדיין מצפה לאישור מחן אממ.... את יודעת שעדיין אין אנשים שרוצים להשתתף... בעע...
ואם אין משתתפים אין משחק ואם אין משחק אז את לא יכולה להיות המארגנת.... תהיו אופטימיים ותגיבו

טולָה

New member
איך משחקים?../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

וזה נשאל ברצינות-אני באמת לאדעת.....

l a d y b i r d

New member
אם את לא יודעת אני אסביר(?!)../images/Emo60.gif

כמו שאמרתי למשחק קוראים" הגמד והענק". החוקים פשוטים. אתם מזומנים לקרוא את ההודעה הראשית... ואני אוסיף.
כל גמד צריך לשנות את הכינוי שלו כדי שהענק לא יזהה אותו
גמד הוא האדם שמביא את המתנות
ענק הוא האדם שמקבל את המתנות
על הגמד לדאוג שהענק לא יגלה מי הוא
כשנתחיל במשחק כל גמד יגיד מי הענק שלו
מתנות פרשון כמו שאמרתי כל דבר שאפשר להעביר באינטרנט. אממ.. נראה לי שזהו אם אני אזכר בעוד משהו אני אגיד. אני עדיין מחכה לאישור מחן

טולָה

New member
אי אפשר לשנות כינוי אבל../images/Emo85.gif

בשביל לעשות זאת
צריך לפתוח משתמש חדיש

רותמיקה

New member
כבר שיחקנו את זה...../images/Emo29.gif

בפעם הראשונה זה עבד דיי טוב.. בפעם השניה זה לא עבד כלכך אז אני לא בטוחה.. אני מה שבטוח לא יכולה להשתתף, אני לא מתחייבת להיות כל יום במחשב...

l a d y b i r d

New member
אוף ../images/Emo60.gif

עכשיו כבר אי אפשר לשחק.... נשארו יומיים (יום וחצי) לשבוע..... איו טעם

למעלה