מדינות מחסלת

Wael For Ever

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif מדינות מחסלת

Streptokokus_N (30350 USS_Alaska (32031 USS_Nautilus (32022 USS_Florida (32026 Streptokokus_L (30038 USS_Tenesee (32257 Nazelet (29799 KILL_THEM_ALL (50914 Venos (44376 USS_Alabama (32024 Dr_Death (44055 Yogev (44375 Warrior (43983 FreeRobi (43491 MiScuzi (41863 BenIgn (43769 DIxieland (42140 מתים בקרוב יש עוד

Yogev1982

New member
שתבין כמה זה לא מזיז

חיסלת לי 100T +- (לא בדקתי בדיוק לא מעניין) מתוך 1400T שיש לי אופק שעזב את המשחק, ממש "רב איתי" שאני יקח ממנו ניהול של 200T עד היום (במשך חודש) נכנסתי אליו פעם אחת רק, שתבין כמה כח לא חסר וכח לא מזיז דה ליברמן !

fireforge

New member
חחח זה הכל חחחח אני לבד בבוקר פירקתי לך יותר

שוב ליוגי יש עוד 500t אם לא יותר ואם צריך יש לי לבד 1q אני אתן לו 300-400t אם ירצה יצאת טמבל כמו שלושת הטמבלים פה שוב אני שמח להיפטר מכל החרא פה נפטרנו מ90% עכשיו ניפטר ממך וסיימנו

nc92

New member
אתה שם לב ש..

אתה כבר שנה אומר כל הזמן את אותו דבר ומשום מה כל פעם צץ פה "חרא" חדש, אולי אתה צריך לבדוק למה..

nc92

New member
לפי ה"דביל" נראה לי שהוא העריך מדוייק ../images/Emo8.gif

Yogev1982

New member
אז אתה גם טועה

לא שזה משנה כמו שאמרתי הדביל זה סתם כי הוא דביל שמעודד את מעשיו של ואיל ואני לא מדבר על ההתאבדות עליי כי זה באמת לא מזיז לי אני מדבר על ה"מוות" של ואיל אתם אלה שדיברתם על לעשות הפרדה בן המשחק למציאות אז להגיד לאנשים שאתה מת וכו', זה קצת (הרבה) עובר את גבולות הטעם הטוב לטעמי ואלה שמצדיקים את המעשה, לא פחות גרועים ממבצע המעשה עצמו

BDY

New member
יוגב לא ראיתי מקום שהם מצדיקים את ה"מוות"

של וואיל ... אלא אם כן לא קראתי הכל שגם יכול להיות .. נראה לי שעדין יש הפרדה בעניין של וואיל לא התעניינתי כל כך כי מההתחלה ידעתי שזה חרטא אחת גדולה ומפגרת של *****נחסוך מכולם את המחשבות שלי ... בכל אופן מקווה שתחסלו אותו

Yogev1982

New member
אז יש לך בעיית ראיה קלה כנראה

או שנדבקת בחוסר בהבנת הנקרא כמו שאר החברים המטומטמים שלך פרש לי בבקשה את הדברים הבאים: "איזה מלך" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1319&MessageId=152430216 או "....ואיל שיחקת אותה" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1319&MessageId=152435518 "אני צוחק בלה בלה בלה" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1319&MessageId=152451240

BDY

New member
כמו שאמרתי לא העמקתי בקריאה על החרא של וואיל

לקרוא ברוך השם אני עוד יודע וגם להבין
אם אני לא טועה אבל הם אומרים את זה ב "צחוק" שכאילו הוא לא מת ואתה יצאת "טמבל" שכאילו האמנת לו .. יכול להיות שהם גם אומרים את זה ברצינות .... למרות שעל דברים כאלה לא צוחקים אבל לך תבין ערבים .. הם לא מבינים את עצמם ... סך הכל הבנאדם יצא דפוק וכל מילה אחרת מיותרת ...

hen1xc

New member
יש לך בעיות

לך תידקר מהמחט של רובי מה תעשה לי??????????????????????????????

fireforge

New member
יוגב לא אמרתי לך לא לענות לאנשים

שנחותים ממך אין טעם לענות לתתי אנוש האלה ושוב אם כל אחד מהם מחר ידרס אני לא אטרח לבזבז קליק של עכבר עליו הם פשוט ביזבוז חמצן של העולם

or779900

New member
"טוב אחי" - זכויות יוצרים דקל עמר

זכות היוצרים שמורה לדקל עמר אין להעתיק או לפרסם אלא ברשות של דקל עמר

hen1xc

New member
לא למען האמת הוא צודק

אני שלחתי סיוע למדינה הזאת עוד בימים של חן הס

למעלה