Tali1912

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif

ישרא באה לקראת הבלוגיסטים כאן ופרסמה מבזקון על המפגש של תפוזינה <בלוגים> עם רמז קליל של ...: גולשי ישראבלוג עצמם כבר לא יערכו את מפגשיהם על הגג של עזריאלי, עקב תלונות של הנהלת הקניון על ונדליזם ולכלוך שהותירו אחריהם. "אני לא יודע לאן תעתיקו את המפגשים הבאים. לעזריאלי כבר לא יתנו לכם להכנס, יגרשו אתכם", http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=382388&sid=127

noyy

New member
../images/Emo28.gifאוי מצטטים שם את יובל ../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

לא נראה לי שלעזריאלי אכפת

אם זה ישרא או תפוז... מבחינתם, מפגש של חבר'ה מהאינטרנט זה מפגש של חבר'ה מהאינטרנט. אני אישית בכלל חושב שזו חוצפה (שלא לדבר על לא חוקי) מצידם לגרש אנשים כי איזו קבוצה השחיתה פעם אחת בלי שום קשר אלי ולמפגש הזה שאני נמצא בו.

chen snape

New member
LOL יש שם טעות

כבר היה מפגש ישראבלוג אחרי המפגש הונדליסטי המדובר, ולא העיפו אף אחד. סתם עושים שרירים
אגב- אני חדשה, קוראים לי חן, ואני בלוגרית בישראבלוג, אבל אתם לא תעיפו אותי בגלל זה, נכון?
יש לי גם בלוג בתפוז, אבל מחקתי שם את כל הפוסטים ואני לא מעדכנת אותו יותר.

Tali1912

New member
גם אני חושבת

שזה סתם..... הגג הוא מקום ציבורי ואם כבר יש בקשה מההנהלה שם אז הם ידאגו להחליף מילים עם האחראים שישמרו על הניקיון ולא יעשו שם תוהו ובוהו. אגב אני לא יודעת מה היה במפגש של ישרא שהביא את ההנהלה לא לאפשר מפגשים בגג. מי יכול לספר לי?

chen snape

New member
אני אספר לך, כי הייתי שם XD

אחרי שחלק מהבלוגרים כבר הלכו הביתה ונשארו מעטים, הגיעה קבוצה חדשה של בלוגרים לבושים בשחור המשוייכים להגדרה של "פריקים". הם ריססו כתובות, ליכלכו ברמות מטורפות ועשו המון רעש. כששאלו אותם מי אחראי עליהם- הם נידבו את שמו של הבעלים של ישרא. הוא קיבל פניה מאוד נזעמת מההנהלה, ומשם אתם כבר יודעים מה קרה
מאוחר יותר באותו היום לא אפשרו לבלוגרים אחרים להיכנס, בעיקר אם הם לבשו שחור. ואז קם ישרא כנגד ההנהלה של עזריאלי על "גזענות". אני חייבת להודות שלמרות שזה היה ממש מגעיל מצד הבלוגרים לעשות דבר כזה, כל העניין סביב זה היה ממש משעשע XD

פגעסוס

Well-known member
XD

זה מעין אמוטיקון. אם תסתכלי על זה מהצד זה גומה קצת לפרצוף שבתמונה המצורפת

דם דם

New member
בהמות ../images/Emo3.gif

ולא נתנו לנו קרדיט אפילו אחד קטן על הארגון פויה להם....חוצמזה לא נראה לי שבאמת לעזריאלי אכפת מה קורה שם כי באותה מידה יכולים לבוא ילדים בלי קשר ולהשחית את המבנה וגם המון מפגשים של אינטרנט מתפוז,נענע,ואללה,MSN ועוד...מתקיימים בעזריאלי...אז ככה שהם רק עושים שרירים מקסימום הם יכולים לסלק את אותו מפגש ונדליזטי אבל לא למנוע מהם לערוך עוד מפגשים. אהה אההההה בישרא בלוף מתחילים לקנא בנו...

b love

New member
בתור אחת שיש לה בלוג גם וגם..

בתפוז זה הרבה יותר כייפי, חוץ מזה למפגשים של ישרא לא הלכתי בחיים
יותר מידי רועש

chen snape

New member
בתור בלוגרית גם בתפוז וגם בישרא..

בתפוז נורא שקט
כל אחד וטעמו

דם דם

New member
עכברוש קטן כחול

ארגנת יופי אבל למה אני צריך לסבול את הדבילים שחושבים שאני לשכת הסעד שכול שניה שואלים אותי ומקרצצים לי במוח שאין להם איך לבוא או מה יצא להם מזה. נו באמת כאילו שזה מעניין לי את ה&^&$%^@%$%#@^%#^#@!%^@$Y#Q@$%&$%$%&# אם הם יבואו או לא....אררררררר וזה עוד בלי לדבר על הטמבלים מישרא שמקרצצים במוח שם פעם הבאה כשאני מציע לארגן מפגש, תירו בי...פשוט תגיד לזיידמן שיפתח באש חופשית

noyy

New member
../images/Emo28.gifנו באמת אלעד

מה אתה מתלונן, אתה הכי מרוויח כאן. שים לב שכל העולם מפנה אליך ברשומות ךלגיעךלדחגעךלחדגעךחל!!

למעלה