paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

במלחמת העולם השניה חייל אמריקאי מקבל חופשה של שבוע בלונדון. בדרכו נכנס לרכבת מלאה נוסעים כשעל אחד המושבים, על יד גברת מהודרת, יושבת כלבה. החייל מבקש לשבת במקום הכלבה אבל הבריטית אומרת: "אתם האמריקאים כל כך חצופים!" לאחר כמה דקות של עמידה, מציע החייל לגברת שיחזיק את הכלבה על ברכיו לאחר שיתישב במקומה. היא שוב אומרת: "אתם לא רק חצופים אלא גם גסי רוח". לאחר עשר דקות נוספות אומר החייל: "גברת, אני בא מהחזית, בה נלחמתי במשך שלושה חודשים, ואני מותש. אני אשב, ואדאג שלכלבה שלך יהיה נוח על ברכי". "אתם האמריקאים", אומרת הגברת, "לא רק חצופים וגסי רוח, אתם גם ממש דוחים". בשומעו את זה, לוקח החייל את הכלבה ומשליך אותה החוצה מהחלון. הגברת משתנקת מכעס, והוא מתישב במקום שהתפנה. גבר אנגלי שיושב בצד מעיר: "אתם האמריקאים אולי לא כמו שאמרה הגברת, אבל אתם עושים הרבה דברים בצורה גרועה: נוסעים בצד הלא נכון של הכביש, מחזיקים את המזלג ביד הלא נכונה, וגם הפעם זרקת מהרכבת את הכלבה הלא נכונה!"

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אברך מאורס בא לרב, בכדי לשמוע עצותיו לגבי החתונה .. בסיום השיחה, שואל בהיסוס האברך: "אני יודע שזה לא מקובל שנשים וגברים רוקדים יחדיו אבל הייתי שמח אם אוכל לקבל רשותך לרקוד עם ארוסתי?". עונה לו הרב: "בשום פנים ואופן, זה לא צנוע. גברים ונשים רוקדים לחוד!" ואחרי הטקס, כבוד הרב, מותר לי לרקוד עם אישתי הטרייה?" שואל האברך. "בשום אופן", עונה הרב. "כבוד הרב, אם מותר לי לדעת את אישתי אחרי הטקס, מדוע אסור לי לרקוד איתה?". עונה הרב: "מין הוא מצווה ! פרו ורבו ומלאו את הארץ. ריקוד מעורב זה תועבה". מתלהב האברך: "מה, מותר לנו גם לנסות תנוחות שונות?". עונה הרב: "אין בעיה, זו הרי מצווה". האברך ממשיך בהתלהבותו: "גם מה שמכנים האפיקורסים - דוגי סטייל?" והרב מאשר: "ודאי! למטרת הבאת ילדים לעולם, זה מותר ואפילו מצווה!". ממשיך האברך: "מותר גם בבגדי עור, עם שמן ארוטי, ויברטור ווידאו פורנוגרפי??" "מותר גם מותר, זו מצווה". האברך ממשיך בהתלהבותו: "מותר גם לעשות את זה בעמידה?" ואז מזדעק הרב: "לא, לא, לא!!! זה אסור". האברך תמה "אבל למה??". עונה הרב: "זה עלול להוביל לריקודים"
רק טוב!!!

../images/Emo183.gif בוקר יום ראשון עליז../images/Emo183.gif

לכוווולם גשם גשם נה ננני ננננה נה ואני לא אפסיק היום לרקוד כי בסוף זה מצליח שיהיה לכוווולם שבוע קל ונעים, שבוע של עשייה ברוכה חיוכים רבים רק טוב!!!

צילוש43

New member
גשם גשם...../images/Emo183.gif בוקר טוב../images/Emo140.gif

גשמי ברכה מלווים את רחובות עירי. מה טוב ומה נעים גחלילית, הינה משאלותייך מתגשמות
רק שימשיך למאגרים לזרום. וקצת צחוק לבוקר טוב
עוד קצת לאוסף שנאגר
יום בהיר אחד פונה ילד חרדי לאמו ושואל: "אמא נכון שאלוהים נותן לנו את המזון?". " נכון " ענתה אמו. " ונכון שאלוהים שומר עלינו?" "נכון" ענתה אמו. " ונכון שהחסידה מביאה את הילדים?" "נכון " ענתה אמו. " אז למה אנחנו מחזיקים את אבא?"

ר נ א ל

New member
באמת למה ? ../images/Emo8.gif

מגדל תרנגולות נכנס לפאב מקומי והתיישב ליד אישה נאה והזמין כוס שמפניה. "איזה צרוף מקרים אמרה האישה, כרגע גם אני הזמנתי כוס שמפניה". "איזה צרוף מקרים, אני היום פשוט חוגג". אמר האיש. "וואלה" איזה צרוף מקרים, גם אני חוגגת" אמרה האישה. "מה את חוגגת אם מותר לשאול", שאל האיש. "הרבה שנים בעלי ואני מנסים להביא ילד לעולם. היום בישר לי הגינקולוג שאני בהריון" השיבה האישה ושאלה "ומה אדוני חוגג"? "אני מגדל תרנגולות ועד היום הן היו עקרות ולא הטילו ביצים, השיב האיש. אחרי מאמצים, כולן החלו היום להטיל ביצים גדולות ויפות". "מה עשית כדי שהן תהיינה פוריות" שאלה האישה". "החלפתי את התרנגול" ענה האיש. "איזה צרוף מקרים" אמרה האישה...........

למעלה