python 4

New member
../images/Emo3.gif

איזה חלום רטוב היה ללואיס, "101 דרכים להרוג שרי". לא יודע מה אהבתי יותר, את הקטע שבו היא נחנקה או את ההתמוטטות המזוייפת שלה אחרי שירו בה, אבל בהחלט היה שווה כל רגע. מעניין איך הוא יתרץ את הנשיקה ביום ראשון. וקיי, הסתומה, במקרה יש לה עותק של 'קארי' על הרצפה והיא לא מתעניינת לדעת למה? אולי זה היה בקופסא? סתכלי אחורה, מטומטמת. צ'רי המפגרת, "בוא נדבר בטלפון עד שנרדם.." איכס, *מקיא*.
וזה סופי, פילאר היא אמא של האנק. ו-וויטני. היה וויטני?

python 4

New member
זה ברור, כי פילאר היתה היום

פילאר ותררסיטה לא מופיעות אף פעם באותו פרק. יש פרקי תרית'ן, ויש פרקי פילאנק. היום היה פרק פילאנק. אגב פילאר - אומנם אומרים שהדרך לליבו של גבר היא דרך קיבתו, אבל תנסי לרסן את התלהבותך! מה היא הכינה לו, חמינדה או משהו כזה? או עוף במירנדה? משהו לטיני.

Bow Wow2004

New member
היה היום פרק "חלומות"

כמעט לכל דמות היה חלום... היה מאגניב... מה שמזכיר לי את החלום שלי היה במהלך הפרק (אפקט Blur) פנים - היות' סנטר - לילה אנחנו נמצאים בעיצומו של הנשף, אבל הפעם יש בו יותר מ-6 אנשים. אני נכנס כבן זוגה של קיי. אנו רואים את ריס רוקד עם סימון ונראה שכבר לא אכפת לו שקיי מנהלת רומן איתי. אנו מתחילים לרקוד סלואו צמוד ורטוב. מהצד, שרידן ולואיס משקיפים עלינו... וגם לשרידן יש חלום בחלום, היא כיפה אדומה שהולכת ביער עם סל כדי לראות את סבתה החולה. בדרך היא פוגשת את הזאב האכזר בדמותו של לואיס. הוא רואה את הנערה ונדהם מיופיה (קל לי להאשים אותו...) ולפתע יש לו חלום... בחלום - לואיס מחופש לגב' דאוטפייר ונמצא בבית של גרושתו שרידן. הוא מנסה לחזור אליה בכל דרך אפשרית ולכן הוא מתחפש לאישה. הוא מטפל בילדיו המשותפים שלו ושל שרידן: קיי, צ'ריטי, מיגל, ג'סיקה וריס. החמישייה רואים את הסרט "צעקה" ונבהלים ממנו. לפתע לקיי יש חלום שכל הילדים נמצאים בסלון בנט ולפתע מישהו עם מסיכה כמו בצעקה מגיע לצ'ריטי ודוקר אותה. מיגל צועק: "לאאאאאאאאאאא!!!!" ולפתע גם לו יש חלום - הוא חולם שהוא וצ'ריטי נמצאים בגן עדן, הוא בא לנשק אותה אבל היא נעלמת ובמקומה באות 70 בתולות ואחת מהם היא קיי. קיי הבתולה מתקרבת למיגל ולפתע יש לה חלום. בחלום היא...
לפתע התעוררתי מהחלום והמשכתי לצפות בפרק של היום... אחלה פרק אגב!!

python 4

New member
יש לי חלום

ובחלומי כל בני האדם נולדו שווים. אגב הכי יפה היה החלום של לואיס. לא?

למעלה