../images/Emo3.gif

לדעתי תתנו לתוכנית של ארז קצת סיכוי , זאת בסך הכל התוכנית הראשונה ואני בטוחה שאתם עוד תראו שהוא ישתפר בקרוב .. חכו עוד כמה תוכניות ותראו . חוץ מזה התוכנית הייתה סבירה+ לדעתי ואפילו מצחיקה . לדעתי התוכנית אומנם דומה (אולי דומה מאוד) ל"רק בישראל" אבל בכל זאת אני מבינה את ארז כי הוא רצה להתחיל עם משהו בטוח , הוא רוצה להתחיל עם דמויות שבטוח יתפסו במקום לקחת סיכון בתוכנית הראשונה , אני חושבת שבתוכניות הבאות יתחילו להופיע כבר עוד דמויות ..

אתם טועים ...

לדעתי אתם צריכים לתת לתוכנית קצת זמן כדי שהם ישתפרו ויוכיחו את עצמם .. אני חושבת שהתוכנית מאוד תצליח , לדעתי יקרה בדיוק מה שקרה עם "רק בישראל" בהתחלה כולם לא התחברו להומור של "לימור" וכתבו ביקורות גרועות , אבל אחרי כמה תוכניות אנשים התחילו להבין את ההומור ומאז "רק בישראל" הצליחה . אני לא יודעת מה איתכם אבל אחרי כל כך הרבה הפקות שהצליחו אני בטוחה שמהתוכנית הזאת יצא משהו טוב ...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אלינור צודקת חשבו על רב''י-אולי גם אא''ח יהפוך ללהיט? לדעתי זה יכול להשתפר עם הזמן'זה כזה גרוע?לא ראיתי את זה-אני בחו''ל אבל שמעתי את הביקורות והייתי חייבת להגיב תנו לזה היזדמנות מקסימום לא תאהבו....

למעלה