אתר היכרויות לאנשים מלאים

ForGood2006

New member
../images/Emo30.gif אתר היכרויות לאנשים מלאים

בימים אלה סיימנו את הקמת אתר ההיכרויות ForGoodומועדון החברים Xtra Love - לאנשים מלאי הגוף ואוהביהם. היוזמה להקמה של אתר היכרויות ומועדון חברים לאנשים מלאים/שמנים קם מהזדהות אישית עם חברים ומכרים אשר העלו בפנינו פעמים לא מעטות את הצורך בהקמת מקום מפגש וירטואלי אשר יתלווה אליו מועדון חברים לקהילה איכותית. אנו שואפים שאתר זה ומועדון החברים הצמוד אליו יהיה הבית שלכם בכל הקשור לעצם היותכם מלאי גוף,ובעצם לכולם. אנו מאמינים שאנו, כיזמים ובעלי מוטיבציה גבוהה ובשיתוף הפעולה שלכם,נוכל להגיע ביחד,לשינוי הן בתחום ההיכרויות והן בתחומים שונים,שדורשים טיפול מיידי ואשר נוגעים לקהל האנשים מלאי הגוף. אתר ההיכרויות ומועדון החברים אינו מיועד רק לאנשים מלאים,אבל מהיותו פונה לאוכלוסיה זאת,רוב הפעילויות השונות, מן הסתם יפנו לאוכלוסיה שלנו. אנו מאמינים שגם אנשים שמחשיבים את עצמם "רגילים",יהיו חלק בלתי נפרד מהבית שלנו. בחרנו למקד את הפעילות במספר תחומים: • לחבר בין החברים ולייצור קשרים חדשים • להביא לחברים שלנו במסגרת מועדון החברים מגוון של פעילויות,מפגשים,טיולים,סדנאות,הנחות בשופינג וכו • להיות הבית שיחבר את כולנו,שנרגיש בו הכי נוח שבעולם לעלות כל בקשה,מצוקה,אהבה,שמחה ושיתוף •בית זה ייתן במה למומחים מין השורה הראשונה במגוון רחב של נושאים שכולם קשורים שלשמה הקמנו את המיזם • אנו שואפים לפעול ביתר שאת ,ולשתף פעולה עם גורמים שנלחמים בשינוי התדמית ובכל הקשור לתדמית הנמוכה ממנה סובלים שמנים רבים. אז, מספיק דיברתי. אני מזמין אותך להיות חלק משינוי שכולנו נעבור אותו יחד. הצטרף והביא את חבריך כי ביחד יבוא השינוי HTTP://WWW.FORGOOD.CO.IL שלך, שלומי קפון-

ז י ק ו

New member
ממליץ בחום !!!

אני כבר רשום באתר.. ומקווה שאחריי יצטרפו עוד
אל תשכחו שזה אתר לסטרייטים אבל פתחו גם לנו את הנישה להיכרויות בין דובים שלומי, אתה 10 !!

ForGood2006

New member
תודה,זיקו.כמו שאמרת האתר פתוח לכולם

רק חשוב שיהיו גדולים
החשוב הוא למצוא בין זוג,ומקום שיהיה נעים להיות בו. אנחנו רק בהתחלה,ולכן דרושה העזרה שלכם,שבסופו של דבר,תעזור לכולם למצוא את האחד. שלומי

ForGood2006

New member
הי itzik,צודק אנחנו עובדים על שיפור האתר

כל הזמן,וכל הערה עניינית מתקבלת בברכה. בימים אילו אנו גם שוקדים על הקמת מועדון החברים שלנו,ואם יש לכם ראיונות לדברים שיכולים לעניין אותכם,אשמח לשמוע. שלומי

bendreaming

New member
רק לי הרעיון הזה נראה משפיל?

אם היו מקימים אתר לרזים, לא הייתם נחרדתם? אתר לבלונדינים? אתר לנשים עם שיערות בחזה? זה מריח כמו מניפולציה זולה של מישהו שמנסה (לא כרגע, אבל בהמשך) לחלוב כסף מפלח אוכלוסיה שרבים מחבריו כל כך חסרי הערכה ובטחון עצמי גם ככה. שלא תטעו לרגע לחשוב שהאתר הוקם מטעמים הומניטריים, האמת תתגלה בהמשך בטח. אישית, כשמישהו רוצה אותי רק בגלל שאני שמן, זה דוחה אותי לא פחות ממי שנרתע ממני מאותה סיבה. אנחנו יותר מרק סכום של בשר ועצמות, ואין שום סיבה שנכניס את עצמנו לגטו מעוות שכזה.

ForGood2006

New member
bendreaming בוקר טוב

אגיד לך מה זה משפיל. כשקוראים לך בשמות כמו: שמנדוז בטטה אבטיח וכו' כשאתה נכנס לחנות בגדים,והמוכרת בחוסר טקט,אומרת לך שבחנות אין בגדים לשמנים. כשלצבא לא מקבלים אותך עקב בעיות עודף משקל כשלמקום עבודה לא מקבלים אותך,ואתה יודע שזה רק בגלל איך שאתה נראה. אני חושב שאתה תוקף את האנשים הלא נכונים. יכול להיות שלך,הכל הולך בסדר,אין לך בעיה של ביטחון עצמי מלחשוף את עצמך באתרים מסויימים. אבל דע לך,שיש כמות ענקית של אנשים,שתקועים בחיים שלהם,רק בגלל שאיך שהם נראים. לא אני ולא אתה,הבינו את האפליה הזאת,אני מאמין רק שאתה מודע למצב הקיים היום. מטרתנו נועדה להקים מקום בית חם לאוכלוסיה גדולה של אנשים,שלא שופטים אותם מאיך שהם נראים. אתה מוזמן להיכנס לאתר,ולראות את כמות האנשים ששמים תמונות,בו בזמן שבאתרים אחרים הם לא היו מעיזים. ולעניין החליבה: האם אתה עובד,מתפרנס ממשהו,או שאתה עובד למטרת שמים? ואם תמצא דרכנו את האהבת חייך בתמורה לתשלום סימלי,גם תגיב כך? אנו בפרוש עסק לכל דבר,אבל בין זה לבין חליבה המרחק גדול. כשיגבה סכום בעתיד,הוא יהיה סמלי בלבד,ועיקר הסכום יגיע ממפרסמים. שיהיה לך שבוע נעים שלומי

bendreaming

New member
סחתיין על התגובה האמוציונלית, אבל זה לא

רלוונטי. אני מתקשה להאמין שאתר היכרויות לשמנים זה הפתרון לבעיה החברתית הזאת שהיא רחבה הרבה יותר מרק האספקט הזה של החיים. מה הצעד הבא? בריכות שחייה לשמנים? מסעדות לשמנים? בתי קולנוע לשמנים? אין מה לעשות, צריך להתמודד עם העולם. להיות עם מישהו כי הוא שמן זה כמו להיות עם מישהו כי הוא בלונדיני - אווילי ומיותר. כמובן ששמנים, כמו כל מי שלא מיישר קו עם המיינסטרים החיצוני, סטרייטי או גאה, נתקלים בדחייה, יותר מרוב האוכלוסייה. למדתי את זה על בשרי. זה עדיין לא אומר שצריך ללכת כמו עכברים אחרי איזה חלילן שמבטיח הבטחות בעלמא. ואין לי שום בעיה עם עסק כלכלי שמנסה לעשות כסף. יש לי בעיה עם עסק כלכלי שמכוון לאוכלוסיה חלשה, בעלת בטחון עצמי מעורער, ומכוון לה לבטן הרכה. לצבוע את הדברים בצבעים רומנטיים ולהבטיח אהבה זה קל, לספק את הסחורה זה יותר פשוט. שמן שנדחה באתר דייטינג רגיל יכול "להאשים" את החברה (למרות שאין את מי להאשים, יש נורמות וכל אחד צריך להחליט אם הוא מתנהל לפיהן או רוקד לפי החליל של עצמו, ולחיות עם ההחלטה), אבל מה יאמר שמן שנדחה באתר דייטינג לשמנים? זו פגיעה כפולה. בכל אופן, אני מאחל לכם הצלחה, אני רק מייעץ לחבריי הדובים להיות קצת יותר ביקורתיים ומודעים לסיבות האמיתיות לפתיחת אתרים מסוג זה. זה הכול.

ז י ק ו

New member
אנחנו כבר תת קהילה בתוך קהילה

אנחנו קהילת הדובים בתוך קהילת הגייז. אז בשביל מה לפתוח פורום בנושא דובים/שמנים? ובשביל מה ללכת למסיבות דובים בחו"ל ? זה גם סוג של גטו.. לא ?! ותגיד מה שתגיד, מעט מאד מהמכרים שלי אוהבים את המראה המלא שלהם... אבל הנה בא גוף שמרים את הכפפה ובא לעזור לאנשים כמונו ושם דגש מלא שכולנו שווים בלי הבדל של שמן יותר או שמן פחות, ובלי הבדל של נשים גברים או גייז. אז אני אישית מברך את היוזמה הזאת וכן חושב שיש מקום לדבר חדשני שכזה בארץ. אין מקום לפתוח גטו לאנשים שמנים, אבל כן יש מקום להכרה שגם אנחנו כמו שאר העולם הרזה דורשים ורוצים אהבה ומוכנים לקבל גם את השונה/החריג ולא עובד בסטנדרטים של החטובים. חשוב לי לציין שני דברים האחד שבאתר הזה יש גם מקום לאנשים שאוהבים שמנים ולא רק לשמנים בעצמם. והשני שזה אתר רשות ורק אנשים שמרגישים מוכנים לזה יצטרפו... אני אוהב אותך כמו שאתה, אבל נסה לפתוח את האופקים..

bendreaming

New member
"בא לעזור לאנשים כמונו". סליחה, אנחנו נכים?

אתה מרגיש שאתה צריך "עזרה"? אולי סיעוד גם? תקרא את מה שכתבתי בתגובה לForGood2006 וטול קורה מבין עיניך. חדשני זה בטח לא (בעולם הגדול יש אתרי היכרויות לכל תת-תת-תת-קהילה שהיא כבר מזמן) וזו לא יוזמה פילנתרופית, אלא עסק חדש שמנסה לטבול את רגליו במים. כל שמן תמים שחושב שהנה, כאן הוא ימצא את אהבת חייו, בעיקר משמש עוד ראש בספירה לקראת מכירת שטחי הפרסום וגביית דמי המנוי ה"סמליים" שתגיע ללא ספק בשלב מסויים. "יש מקום להכרה שגם אנחנו כמו שאר העולם הרזה"? אם הדובים כאן היו שלמים עם עצמם ואיך שהם נראים, הם לא היו צריכים הכרה מאף אחד, פרט לעצמם. אני לא צריך להרשם לאתר הזה ולהרגיש "שונה/חריג". אני לא מרגיש שהשומן שלי הוא נכות, אלא מאפיין, וכל מי שרואה בי חריג מוזמן לעבור לפרופיל הבא. גם אם הייתי רזה לא הייתי נרשם לאתר לבלונדינים, או אנשים עם שיערות בגב, או אתר לאנשים חסרי שמיעה מוזיקלית. מי שנוח לו לשבת תחת תווית אחת ומוגבלת שאמורה לסכם את כל מי שהוא בכזאת קמצנות מוזמן לעשות את זה. לא בשבילי. זה אמנם אתר רשות, אבל ההצגה המלוקקת כאילו מדובר באיזה שירותרום לשמנים שבא מהלב מביאה לי עצבים, וזה שאני רואה תגובות של אנשים שלא עוצרים דקה לחשוב מה מסתתר כאן ולא מגלים אפילו טיפה של ביקורתיות, כי כל כך נוח לחשוב שהנה, הבעיה היא לא אני אלא העולם ועכשיו הכול יהיה בסדר, רק מוסיף לכמה שזה עצוב. פסיקו לשנוא את עצמכם ותפסיקו להתבייש (לא אתה, זיקו, אתה מהמסודרים כבר
). גם השומן הוא ארון, וצריך לבחור אם לצאת ממנו. יש דברים יותר גרועים בעולם מלהיות לבד.

ForGood2006

New member
bendreaming ,יש בך המון אגרסיות וחבל

קשה לי להבין למה אתה בהתקפה חסרת מעצורים על חברות עיסקיות שבאות לתת מענה לחוסר מסויים. אף אחד לא אמר שאנחנו "נכים" או "סיעודים" לדבריך,וקשה לי להבין למה אתה חותר. זה שאתה נמצא כאן,אומר בדיוק את מה שאנחנו אומרים. אתה בטח לא חושב, שנכה שצריך כסא גלגלים לא יקנה אותו בגלל שמוכרים לו את זה בכסף,וזה לא בא באמת ממקום של נתינה.יש לו צורך בכסא,זה משרת אותו,לכן לא תהיה לו בעיה גם לשלם על זה. יש צורך ויש פיתרון. אבל זה בסדר,העולם בנוי מהמון סוגי אנשים וזה מה שעושה אותו מעניין. שתהיה לך שבת מקסימה.

חייב להגיב...

לא קראתי את כל ההודעה... פשוט עייף מהצבא P: בכל מקרה...!! למה אנשים באים לאתר הזה? למה אנשים נרשמים לפה? לא, הם לא מרגישים שונים או חריגים. ממש לא. למה אנשים שאוהבים סאדו הולכים לאתרים בנושא? למה הומואים הולכים לאתרים בנושא? מהסיבה הפשוטה - לא בכל מקום מקבלים כל דבר. נכון, יש פה מעט שוני, אבל אני לא מרגיש שונה מאף אחד. ולהבדיל מהרוב כאן אני מלא\שמן (תחליטו אתם) שנמשך למלאים\שמנים אחרים. מרגיש שונה? ממש לא. מרגיש טוב עם עצמי ולא רוצה לשנות משהו בי... לא רוצה לשנות כלום בעצמי. אז נכון, אני נרשמתי לפורום (אומנם פורום מת.... אבל לא משנה) שאנשים מהסוג שאני מחבב (P:) נמצאים בו באחוז גבוה בהרבה. אם אתה לא מרגיש טוב בעור של עצמך (יש משפט כזה באנגלית... נשמע יותר טוב) אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה אל תבוא ותפזר את זה על שאר הפורום ותנסה לגרום לאנשים שמנים אחרים להרגיש כמוך כדי שלא תרגיש לבד. מצטער על התקיפה, אבל במודע או לא במודע זה בדיוק מה שאתה עושה, או יותר נכון מנסה לעשות. בהצלחה בדיאטה מקווה שיהיה לך רק טוב רק תפסיק לנסות לגרום לאחרים להרגיש רע עם עצמם. תודה.

bendreaming

New member
אני ממש מאוזכב מרמת הבנת הנקרא של כמה אנשים

כאן. כנראה שלא ממש הבנת מה ניסיתי להגיד, ולא דיברתי על הפורום הזה או כל אתר אחר - אלא על האתר הספציפי ההוא. אם יש לך משהו ענייני להגיד בנושא, תגיב. כשאתה כותב שטויות חסרות בסיס זה רק מעיד על חוסר טאקט וחוסר הבנה. בכל אופן, אין לי שום עניין לגרום לאחרים להרגיש רע (להפך, אני חושב שאתרים כאלה מקבעים מצבים שליליים שאנשים נמצאים בהם, כי יותר קל להשאר בהם מאשר לעבוד קשה ולצאת), ואני דווקא מרגיש די טוב בעור של עצמי (לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת. אולי דיברת על עצמך?), אל תעביר ביקורת על משהו שאתה לא מבין, ואל תגיב כשברור שלא הבנת כלום. אם למישהו רע עם עצמו זו בעיקר בעיה שלו, שיפתור אותה. זה בטח לא בגלל שהוא קרא הודעה בפורום. צריך לקחת קצת אחריות מדי פעם. בכל אופן, כנראה שנסחפתי אם ציפיתי לחשיבה ביקורתית כלשהי. טעות שלי, שכחתי איפה אני נמצא.

סורי

יש לי מנהג לא לקרוא עד הסוף גם מה שהייתי אחרי שמירה ודיי עייף קראתי קטע קצרצר ועוד חצי רדום והבנתי מה שהבנתי ביקשתי מזיקו למחוק כי אחרי זה כן הבנתי (אני מרגיש באמת אידיוט...) מקווה שתוכל לשכוח ולסלוח... חברים?

ז י ק ו

New member
למה אתם חושבים שיש בעיה ?

אוקיי, שום בעיה ! bendreaming חושב שאתרים מסוג שכזה לא "חיוביים" לקהילה ולך בעצמך בפרט astralprojection כן חושב שזה אתר אחלה ואני אישית חושב שזה אחלה אתר (שעוד בחיתוליו) שצריך לקדם, לטפח ולפתח. זה מה שמיוחד בנו, שכל אחד מאמין וחושב אחרת יאלה אני מביא חומוס, נעשה סולחה !?

למעלה