הודעות שרציתי לשרשר

Access M

New member
האתר הישראלי לטופ מודל התעדכן

כל מי שרוצה לראות את הקליפ שטיירה צילמה ולהוריד את השיר עצמו מוזמן להיכנס לאתר ובנוסף נפתחה גלרייה לפרק ה-2 בעונה השלישית גלישה מהנה ותגיבו:)

לא זוכר איך קוראים לה אבל היא ביקשה

מישהי פעם ביקשה לדעת איך קוראים לשיר פתיחה של הטופ מודל אז יש לי אותו רק תורידי אותו אם את רוצה או כל מי שרוצה אותו שייתן לי תאימייל שלה/שלו ואני ישלח לשיר בעיקרון קוראים America's next top model theme- various

purple rain2

New member
ואם כבר- שאלה../images/Emo12.gif

הבנתי שטלי דאגה למחליפה זמנית בקשר לחוליה החלשה- אבל היא אמרה לכם לכמה זמן היא לא תהיה פה?

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מר ג´ואל רטנר, הפעיל בפרוייקטי מחקר בליטא ואחראי על פרוייקטים חשובים הקשורים לאזור זה מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים.
מחר בשעה 10:00 יתארח בפורום הריון לאחר אובדן פרופ´ יובל ירון, מומחה למילדות וגינקולוגיה ומומחה לגנטיקה, מנהל היחידה לאבחון טרום לידתי באיכילוב אשר יענה על שאלות בעניין תסמונות ומומים גנטיים, וההסתברות להישנותם.
מפגש אומנים למען הקהילה ביום רביעי 3/8/05 יתקיים מפגש אמנים למען הקהילה של פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות. כל הפרטים בפורום לגדול בצבע

כימעט ניחנסתי

אבל אמרתי שאולי יש סיכוי שאני יראה איזה ספוילר אז אמרתי לא

יו אני עצבנית בטירוף../images/Emo46.gif

הדלקתי ערוץ E והיתעסקתי בכל מיני דברים בבית,הלכתי מחדר לחדר קיצר עברתי לשניה בסלון ומה אני רואה? את טיירה בנקס ועוד מישהי שנראתה לי כמו יואנה,סבבה אז נשארתי לראות מה אומרים,ואז מה קלטתי?אותה אחת מדברת וכתבו למעלה _____ _____ זוכה בטופ מודל הבנתי שהיא מהעונה הרביעית ומזה היתעצבנתי!!!!!!!כאילו סעמק למה אתם עושים לי את זה??הבטחתי לעצמי שאני לא קוראת ספוילרים בעונה הבאה,אבל לא,הם היו חייבים להרוס...בני ז*ונ*ת..למרות שבאמריקה כבר יודעים מי זכתה וזה רק פה בישראל משדרים באיחור של מיליון שנה..לפחות שישדרו גם את התוכנית הזאתי בישראל גם בעוד שנה.. אז בקיצור,אנשים,לא לפתוח ערוץ E יותר לעולם אם אתם לא רוצים לגלות מי זכתה

בוא נקווה שזה לא יקרה לאף אחד/ת

אז בבקה בואו נדבר על זה כמה שפחות טוב עד שתגיע העונה הרביעית

למעלה