ו... פרס ישראל למועמד

Tali1912

New member
../images/Emo30.gif ו... פרס ישראל למועמד

בקטגורית אוסקר הבלוגים מוענק ל....
האם השתתפתם בהצבעה?
מה גרם לכם לשלוח את ההצבעה שלכם?
אם לא השתתפתם בהצבעה אז למה?
חיכיתם לרגע האחרון, או אותו יום אחרי כמה ימים או שבוע?
האם בחרתם משיקולים של.... זה הבלוגיסט חבר שלי אז קידמתי אותו או, אני לא מכיר אותו אבל מצא חן בעיניי הבלוג.
האם הוספת לינק למועמדות בתוך הבלוג של המועמד תשפיע עליכם או שיש לכם החלטה ידועה מראש?
האם...שלחו לכם כל כך הרבה מסרים, מיילים טלפונים SMS, אז אמרתם טוב נו יאללה נבחר...
אתם לא מתים על הגישה של אילוצים בואו בואו בואו תבחרו בי.
אתם בעד לתת לדברים לעשות את שלהם בזכות הבלוג עצמו ולא ממה שמסביב.
תשמחו לראות את הבלוג שבחרתם זוכה תאחלו מזל טוב ותפרגנו.
עזבו אותכם משטויות זה משחק מכור. זהו עכשיו לתשובות שלכם יאלללה אקשן

Tali1912

New member
ג'מני הצבעתי במסרים

וכן בהצלחה לכל המועמדים והמועמדות

noyy

New member
../images/Emo28.gifיאללה

האם השתתפתם בהצבעה? בטח מה גרם לכם לשלוח את ההצבעה שלכם? רציתי להוסיף לאותם אנשים עוד קול, המעט שאני יכולה כדי לגרום להם לנצח אם לא השתתפתם בהצבעה אז למה? - חיכיתם לרגע האחרון, או אותו יום אחרי כמה ימים או שבוע? אחרי יומיים בערך.. לא זוכרת את התאריך המדויק, אבל לא דחיתי את זה לרגע האחרון מחשש שאשכח. האם בחרתם משיקולים של.... בחרתי באותם אנשים כי לדעתי באמת הגיע לרובם לזכות, על סמך ההכרות שלי איתם וההתרשמות שלי מהם. את רובם [לא את כולם] אני מכירה באופן אישי, אז סביר להניח שהעובדה הזו כן השפיעה. האם הוספת לינק למועמדות בתוך הבלוג של המועמד תשפיע עליכם או שיש לכם החלטה ידועה מראש? בחרתי יחסית מוקדם, עוד לפני שהגיעו כל הצעות השוחד, ככה שזה לא הלך. אבל אם מישהו היה מבקש ממני באופן אישי לפני ההצבעה, אז אם הייתי יכולה הייתי בוחרת בו בשביל שיהיה מרוצה [לא לפני שהוא משלם, כמובן]. לא יודעת, כל מקרה לגופו. האם...שלחו לכם כל כך הרבה מסרים, מיילים טלפונים SMS, אז אמרתם טוב נו יאללה נבחר... לא טלפונים, לא SMSים ולא מיילים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ע ל ו מ ה

New member
עד עכשיו לא הבנתי איך זה עובד../images/Emo122.gif

כלומר... הבנתי איך להצביע (אבל לא הצבעתי), רק לא הבנתי איך הגיעו הבלוגים לרשימות. ראיתי שבתגובות מישהו כתב שהבלוגים הגיעו לרשימה לפי הצעות של בלוגרים, וראיתי שהיה כתוב שם "חצי הגמר" (שלא מצאתי). הסתפקתי בלהיות מועמדת, בידיעה שחרגולית לוקחת בעיניים עצומות אז אין מה לצפות ליותר. אבל כיוון שלא הבנתי, גם לא טרחתי לעקוב מעבר לזה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהבלוגרים בחרו

בשרשור בקומונה/במסר בגלל שאני כזו חכמה, לא הצעתי מועמדות של כמה שדווקא דיי האמנתי שיקחו את הפרס השנה...
בפעם הבאה

ע ל ו מ ה

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לאור השרשור הקצר ביותר, עדיין לא הבנתי, אבל אין לי בעיה עם "במופלא ממך אל תחקור" (במקרה הזה!) תודה

דם דם

New member
בקיצור

בלי לעשות לך חיים קשים מידי..אני משתדל לא
היה קומונה ששם יכלו להציע את המועמדים,או יכלו לשלוח במסר את המועמדים או בתגובה לאותו פוסט.

דם דם

New member
הצבעתי

האמת שבחרתי במועמדים מי שנראה לי הכי מתאים בלי קשר שחלק לא קטן מהם הם חברים טובים הצבעתי לכול הקטגוריות חוץ מקטגוריית הבלוג החייתי ששם אני לא מכיר אף בלוג אז לא יהיה הוגן מצידי. אניוואי כול אלה שאומרים שחרגולית לוקחת גם ככה...אומנם צודקים כי גם לדעתי היא תזכה,אבלללל יש עוד קטגוריות שהיא לא מופיעה בהם וחבל לכול אלה שהניחו שחרגולית תזכה ולא השתתפו בהצבעה.

Tali1912

New member
../images/Emo27.gif

האם השתתפתם בהצבעה?
מה גרם לכם לשלוח את ההצבעה שלכם? יש להם את זה, את אלה שבחרתי כמובן. אם לא השתתפתם בהצבעה אז למה? -------- חיכיתם לרגע האחרון, או אותו יום אחרי כמה ימים או שבוע? הבחירה שלי היתה כמעט מדוייקת כמו ההצעה הראשונית איזה בלוגים יהיו המועמדים הסופיים. האם בחרתם משיקולים של.... זה הבלוגיסט חבר שלי אז קידמתי אותו או, אני לא מכיר אותו אבל מצא חן בעיניי הבלוג. ממש לא!! בחרתי מכיוון שמגיע לו המועמדות. האם הוספת לינק למועמדות בתוך הבלוג של המועמד תשפיע עליכם או שיש לכם החלטה ידועה מראש? ההחלטה שלי ידועה מראש, אני לא רואה בתוספת של לינק בבלוג האישי משהו שאני הייתי עושה. הקישור נמצא בתחרות עצמה, אין טעם להוסיף גם לבלוג של מועמד. האם...שלחו לכם כל כך הרבה מסרים, מיילים טלפונים SMS, אז אמרתם טוב נו יאללה נבחר... לא!! זה גם לא היה משפיע עלי. אתם לא מתים על הגישה של אילוצים בואו בואו בואו תבחרו בי. האמת אני לא מתה על זה. אתם בעד לתת לדברים לעשות את שלהם בזכות הבלוג עצמו ולא ממה שמסביב. כן ועוד איך בזכות הבלוג עצמו ושיפוט נכון אם מגיע לו להיכלל בתחרות. תשמחו לראות את הבלוג שבחרתם זוכה תאחלו מזל טוב ותפרגנו. כן בודאי

reedgreenwhait

New member
תשובות

האם השתתפתם בהצבעה? - לא. אם לא השתתפתם בהצבעה אז למה? - הממם כי אני אדם לא נחמד וקנאי. האם...שלחו לכם כל כך הרבה מסרים, מיילים טלפונים SMS, אז אמרתם טוב נו יאללה נבחר... - לא שלחו. אתם לא מתים על הגישה של אילוצים בואו בואו בואו תבחרו בי. - לא מתה עליה. אתם בעד לתת לדברים לעשות את שלהם בזכות הבלוג עצמו ולא ממה שמסביב. - בעד.

אוסקר הבלוגים

האם השתתפתם בהצבעה? האמת שלא
מה גרם לכם לשלוח את ההצבעה שלכם? במידה והייתי מצביע: הייתי שולח הצבעה לבלוגר שכן גורם לי לעקוב אחר הבלוג שלו, אחד שאני קורא תמיד בו וממש אוהב את הכתיבה, הרעיונות וכל מה שמסביב לזה.
אם לא השתתפתם בהצבעה אז למה? באמת שאין לי מושג. כל כך הרבה דברים מראש וזה ברח לגמריי.
חיכיתם לרגע האחרון, או אותו יום אחרי כמה ימים או שבוע? ...
האם בחרתם משיקולים של.... זה הבלוגיסט חבר שלי אז קידמתי אותו או, אני לא מכיר אותו אבל מצא חן בעיניי הבלוג. במידה והייתי מצביע: משולב. הבלוג של חבר צריך למצוא חן בעיני כדי שאצביע לו.
האם הוספת לינק למועמדות בתוך הבלוג של המועמד תשפיע עליכם או שיש לכם החלטה ידועה מראש? לא הוספתי לינק, אולי כתבתי משפט אחד איפשהו באופן לא קבוע.. לא שיגעתי את כל העולם ואשתו בגלל זה.
האם...שלחו לכם כל כך הרבה מסרים, מיילים טלפונים SMS, אז אמרתם טוב נו יאללה נבחר... לא הגיע שום דבר כזה
דרך אגב, כמדומני, היום צריכות להתפרסם התוצאות. מזל טוב לזוכים, וכל הכבוד לעידן על היוזמה

פגעסוס

Well-known member
אוקיי...

השתתפתי בהצבעה כי אני אוהב את התחרות הזאת ואני נהנה להשתתף בה. הצבעתי במסרים ברגע שראיתי את רשימת המועמדים (הכרתי את כולם, אז היה קל לי לבחור). הבחירות שלי היו טהורות (אך ורק מי שחשבתי שמגיע לו ע"פ הקטגוריה). לא הוספתי לינק או הודעה בבלוג שלי. לא קיבלתי אף מסר/SMS/טלפון או מכתב איום. אני לא ממש אוהב את הסגנון של "יאללה תצביעו לי" בכל מקום אפשרי. אני אוהב כשרושמים את זה פעם אחת ונותנים לאנשים שבאמת קוראים את הבלוג לעשות את שלהם. אני שמח לראות שחלק מהבלוגים שבחרתי זכו.

Tali1912

New member
יאאאאאאא, מה אתה בוכה? ../images/Emo12.gif

נתתי הרבה אופציות ביניהם "מכור" כמו שנהוג להגיד אחרי פרס האקדמיה כאן בארץ וכל מיני התכניות עם הפסלונים . <תמיד אומרים אחרי זה אומרים הכל מכור, הכל פוליטיקה> קח מגבת <גדולה> תנגב ת'דמעות גם כשעשיתי שאלת בלוג מומולדת גם חשבת שזה אישי אז זה לא מה תגיד, מיום שבת בערב אתה
עד שראית את הסקר הזה?

חחחחחחחח לקחת קשה את האייקון ../images/Emo3.gif

וגם אז לא חשבתי שזה אישי.. את לא נוטה להבין אותי כל כך... פעם הבאה שתחשבי משהו קודם תשאלי רק אחר כך מסקנות אה?

למעלה