לא יודעת אם מכירים כי לא היית

yuli139

New member
../images/Emo30.gifלא יודעת אם מכירים כי לא היית

פשוט קיבלתי רק עכשיו. הלו אמא'לה משוש חיי, יצאת לפנסיה, הפסקת לעבוד, ברכותיי תעשי חיים, מצויין, יש לך עכשיו את כל הזמן, עבדת קשה עבורנו, ילדיך, מגיע גם לך לנוח ולחיות את חייך, אמא'לה, יצחקלה בוכה, כדאי לבדוק מה הוא רוצה, מסרב הוא ללכת לגן, אנא הישארי איתו, הרי יש לך המון זמן, אמא'לה, המטפלת עולה לי נורא ביוקר, הרי את לא עובדת, אנא בואי אלינו כל בוקר, לשבת, אמא'לה, תכיני צ'ולנט, בשמחה נבוא לאכול, רק אני והילדים וכמה חברים וזה הכל, אמא'לה, אני בנך עצמך ובשרך, אני הדואג לך ושומר על בריאותך, אשתי ואני יוצאים קצת לנוח בחו"ל, אי אפשר רק לעבוד, לכל דבר יש גבול, תוכלי לנוח אצלנו, עם הנכדים לבלות, לטייל, לשחק, אין יותר מה לעשות, רק קצת לבשל, פה ושם לנקות, את הגן על הגג מידי פעם להשקות, את הכלב כל יום להוריד פעמיים, ההליכה תעזור לך נגד כאבי הרגלים, ובכלל רוצה אני רק את המיטב בשבילך, כיאה לבן העושה להאדרת שמך. וכך מערב עד בוקר, מבוקר עד ערב, ילדי המסורים דואגים לי בלי הרף, ריבונו של עולם, כיצד ומתי אוכל לשמוח, כאשר מרוב "לא לעבוד" אני נשארת בלי כוח!

bimbo.

New member
יולי, מה זה נהנייתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצחיק מצחיק, אבל בעצם זה כואב ומרגיז, כי בהרבה משפחות זוהי המציאות.

אנפה2

New member
יולי, נדמה לי שכתבת שהיית בארה"ב ,

היכן היית ?, מה ראית ?, האם היית בטיול, אני פשוט עכשיו פה, בפלורידה אצל ילדי ונכדי, לא להאמין איך פה קיץ, אני היום לבושה במכנס 3/4 וגופיה. מה דעתכם, העולם מצחיק.

vera2

New member
אז צוחקים תהני ותצחקי יש לך כל

הסיבות שבעולם. תהני מכל רגע.עולם קטן עם תיקשורת כזאת, אני תמיד מתפעלת מזה מחדש.

yuli139

New member
../images/Emo104.gifהיי אנפה,וודאי שהייתי וכבר

שבוע בארץ ועדיין לא התארגנתי לחיי היום יום אחרי 3 שבועות בגולת ארה"ב. חברתי ואני טיילנו בניו יורק עם גיחה למפלי הניאגרה האמריקאיים והקנדים.משם לעיר ההימורים האדירה לאס וואגס ושוב גיח לגראנד קניון. התחנה הבאה סן פרנסיסקו מונטריי וכרמל וקינחנו בוושינגטוןd.c המון חוויות,המון מה לספר צריך רק לשבת ולהתארגן.זה יבוא.. נקודות שררצה לעלות ולשתף:א.האדיבות האמריקאית ב.הסיור המדהים בהרלאם(n.y)ושירת הגוספאל. ג.קבלת שבת עם קבוצת יהודים צעירה בברקלי-סן פרנסיסקו. אוף,מי שמכיר אותי יודע שכתבתי המון אז ההמשך יגיע.

ora11

New member
יולי ערב טוב../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

נהנתי מאד. והבחירה היא בידי האמא שיוצאת לגמלאות.

yuli139

New member
אנימו,אני די עייפה אבל אני משערת

שאת מגיבה ל"אם הגימלאית"ולא לטיול ארה"ב.האם אני טועה או שלא ירדתי לסוף...

למעלה