מיל מרם אוריון!!! רשימת תפוצה!!!

mulon1984

New member
../images/Emo30.gif מיל מרם אוריון!!! רשימת תפוצה!!!

הנה המייל שנשלח כעת לרשימת התפוצה של רם אוריון: תפוצה יקרה, ביום רביעי הקרוב תתקיים בקפה ביאליק ההופעה התל אביבית בסבב הנוכחי של השלישיה עם תמר זיו ודפנה קינן. יבוצעו כל החשודים המיידיים בעיבודים התפורים להרכב באס-סקסופון-גיטרה כמו גם שירים של דפנה וגמישות כללית ברפרטואר. כל הפרטים במעופפון המצורף שישמח אם תפיצו אותו לכל עברי רשימת הכתובות שלכם. להתראות שם, רם. נו, מישהו הולך? אגב, המעופפון (פלאייר) מאוד מאוד קטן. יש למישהו גרסה גדולה שלו להעלות לכאן?

L i l o s h

New member
מולי , נראה לי שמישהו לקח

את ההזמנה שלך להופעה ברצינות. לקרוא לזה דייט?

dsol

New member
זהו שלי הוא לא הציע ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

אני פשוט מחפש טרמפ להופעה

mulon1984

New member
אתה רציני?

אני לא אגיע בגלל שאני עובד. אבל גם אם הייתי מגיע (והלוואי וכן), אתה מודע לכך שהמרחק ממני אליך (יבנה לאשדוד) זה בערך אותו המרחק ביני לת"א? אם אני מקפיץ אותך, אני צריך לנסוע דרומה לאשדוד, ואז צפונה לת"א, ובחזור שוב לנסוע דרומה לאשדוד ולחזור צפונה ליבנה. זה יהיה ממש כמו לנסוע לת"א, לחזור ליבנה, לנסוע לת"א שוב, לראות את ההופעה, ואז לחזור ליבנה.

dsol

New member
יאללה... אפשר לחשוב_../images/Emo189.gif

בדיוק 15 דקות נוספות של נסיעה ! לא תעשה את זה כדי שאדם נוסף יוכל להגיע להופעה
?

mulon1984

New member
לא ולא

לא- זאת לא נסיעה של 15 דקות. ולא- אני לא אעשה נסיעה שכזאת בשביל שמעריץ, שיש לו רכב והיה בהופעות, יוכל להגיע. וגם אם סרח היה גר באשדוד לא הייתי נוסע לשם להביא אותו. בפעם הבאה שאני נוסע להופעה, אני מוכן לקחת איתי עוד 4 חבר'ה (זה המקום באוטו), אבל רק בתנאי שאו שהם פוגשים אותי ביבנה, או שאני אוסף אותם מרחובות או מקום שבדרך.

bennyfromabba

New member
http://www.ramorion.com/?

כי כי אצלי זה מראה שזה אתר נדל"ן ולא נראה לי שרם עבר לנדל"ן

dsol

New member
../images/Emo2.gif באמת מה קרה לדומיין ?@!#!_../images/Emo189.gif

L i l o s h

New member
נורא מתאים לרם הבלונד...../images/Emo68.gif

ברצינות , ממש מוזר. מישהו עידכן את רם?

L i l o s h