מכתבים לג'נסן וג'ארד

MelindaW

New member
../images/Emo30.gifמכתבים לג'נסן וג'ארד../images/Emo30.gif

אם אתם רוצה לשלוח מכתבים לג'נסן או/ו לג'ארד, הנה הכתובות שאפשר לשלוח להם את המכתבים
ג'נסן אקלס

Jensen Ackles 1122 S. Robertson Blvd. Los Angeles, CA 90035​
זאת כתובת של מועדון מעריצים שלו
Jensen Ackles c/o Jensen Ackles Fan Club PO Box 850812 Richardson TX 75085-0812 USA​
ג'ארד פדלקי
בכתובת הזאת המכתבים מגיעים למשרדי הערוץ The WB
Jared Padalecki c/o Supernatural The WB Network 4000 Warner Blvd. Burbank, CA 91522 Evolution Entertainment phone: 323-337-0646 fax: 323-850-0521 address: 901 N. Highland Ave., Los Angeles, CA, 90038, USA​

ortal herrera

New member
חחח דנצ'ע! (כן גם בזה נדבקתי מלירצ'

) מה הקשר אלי? :-O אני בכלל אמרתי ללירצ'ה שנשלח מכתב... וסורי על העצבנות אבל את איזה מיליון שנה בתפוז ועדיין לא למדת.. וכן אולי זה מוזר אבל יש אנשים *אהם אהם* שזה מעצבן אותם... ואל תקחי אותי רציני בעצבנות את מכירה אותי..
או שאולי בגלל זה את חוששת..

בטח חוששת...../images/Emo6.gif

חכי חכי היום מכות.. חחחח סתם חמודה..
ואם מעצבן אותך תקחי כדור הרגעה..

Shiri from the block

Active member
וואי../images/Emo113.gif אתן חושבות שאם אני אשלח לג'ארד מכתב שבו אני מציעה לו נישואים, הוא יסכים?../images/Emo99.gif חח תודה על הכתובות../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

Lirchu

New member
../images/Emo9.gifנכון../images/Emo9.gif

חיחיחיחי כפרעליו
החתונה במרץ

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifרצינייייייי??????../images/Emo113.gif לא ידעתי את זה!!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אעעעעעע איזה ביאוס!../images/Emo7.gif *מוחקת את המכתב../images/Emo11.gif*

elina002

New member
קלטו קטע

ידידה שלי שלחה לי כתובת אי-מייל שאם שולחים אליה את הכתובת בית שלכם אז מקבלים תמונה חתומה של ג'נסן ולפני שבוע-שבועיים קיבלתי תמונה חתומה של ג'נסן בדואר! זה אומנם מצולם אבל שווה ביותר!

למעלה