פתרון בעיות תקשורת!

jennifer68503

New member
HELP

דחוף אני צריכה כתובת של E-MAIIL של התוכנית שומר מסך אני לא מצליחה דרך הקישורית כאן! אני רוצה לשלוח קבצי WORD דחופים. דרך אגב למי שמנהל כאן את האתר ומעוניין לעזור: כאן פנו אנשים להתלונן בפני הנהלת הפורומים http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1226/xPG/42 וזהו האתר בה מ"ככבת" אותה בחורה ונותנת יעוצים חינם לכל דורש והיא איננה רופאה או רוקחת או טכנאית טכנאית הדמיה http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-920,m-Doctors,a-Forums.html נא לראות את השרשור..... האם זה המקום לפנות בקשר לבחורה שנותנת ייעוצים רפואיים, טיפולים תרופתיים מסוכנים, ופיענוחים של בדיקות הדמיה והיא אינה רופאה? האם זה נורמאלי שמנהל האתר שבה היא מייעצת מגבה אותה למרות שלפעמים גם האבחנות שלה שגויות.... היא עונה לפני הרופא בהפרש של כמה ימים , אותו פונה לעזרה רואה את תגובתה ומשתמש בעצותיה למרות שהיא לא רופאה.... המומחה מגיע לאתר ורואה את הפניה רק לאחר שאותה "יועצת" כבר נתנה את עצתה הרפואית ואז ייתכן וזה מאוחר והפונה כבר איננו... השארתי הודעה אצל אמנון לוי במשיבון אך איני יודעת אם הוא שומע כל הודעה אנא ייעצו מה לעשות

yeouda2

New member
אני מנסה ללא הצלחה לשלוח אימייל

יש אימייל אחר

למה אתם לא מתקנים את כתובת המייל...

בעמוד זה למעלה אם אתה יודעים שהיא שגויה?

SuperKeren

New member
פניות אל מערכת התכנית

לדעתי (ולא נכנסתי אל הקישורים שלך) אם כתוב בקטן איפשהו באתר שהמגיבה הנ"ל איננה רופאה ואין לקחת את דבריה במקום טיפול או\ו עיצת רופא, הם די מכוסים, לא? בכל מקרה, יש לבצע פניות אל מערכת התכנית דרך שליחת אימייל לכתובת: [email protected] בנוסף לפנייה באימייל, ניתן לפנות גם בעזרת מסרים לשם המשתמש: ש ו מ ר מ ס ך או בטלמסר 057-9999444 אני מניחה שברגע שהודעתך תתקבל תקבלי עליה אישור או תגובה כלשהי מצוות התכנית. (קחי בחשבון שדברים כאלה לוקחים קצת זמן בגלל כמות התלונות)

SuperKeren

New member
מה הכוונה לא מצליח?

בכל מקרה, בנוסף לפנייה באימייל ניתן לפנות גם בעזרת מסרים לשם המשתמש: ש ו מ ר מ ס ך או בטלמסר 057-9999444

rlitm2

New member
איך פונים למערכת שומר מסך?

הי האם יש כתובת מייל או טלפון שבו אפשר לדבר עם מישהו מהמערכת? מעבר לתא הקולי המפרסם בתוכנית?

SuperKeren

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif

יש לבצע פניות אל מערכת התכנית דרך שליחת אימייל לכתובת: [email protected] בנוסף לפנייה באימייל, ניתן לפנות גם בעזרת מסרים לשם המשתמש: ש ו מ ר מ ס ך (בפורום "שומר מסך") או בטלמסר 057-9999444 ואם להגיד ת'אמת, כבר מתחיל להימאס לחזור על זה שוב ושוב, לכן בפעם הבאה השתדל להסתכל קצת על העמוד הראשי או עמוד הפורום או כל הודעה שלישית

למעלה