שאלות בקשות טענות

../images/Emo140.gif התנצלות והיום בתפוז

אנו מתנצלים בפני הגולשים שנפגעו בשל העלאת המוצר החדש "עולמות". אנו מבטיחים לכם שמרבית התקלות כבר טופלו, וכי הצוות הטכני עובד גם כעת על מנת לוודא שלא יחזרו. כאמור, אנו מנצלים את ההזדמנות להתנצל מטעם כל צוות תפוז אנשים על הפגיעה בגולשים בשעות הראשונות לאחר עליית המוצר. ולאירועי היום:
פרופ' דוד ניב מנהל היחידה לטיפול בכאב - המרכז הרפואי תל-אביב, נשיא האיגוד העולמי של מרפאות הכאב, והנשיא לשעבר של הפדרציה האירופית: יתארח בפורום ביקור בית הערב בשעה 18:00 מייד לאחר סיום התוכנית ביקור בית אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא כאב, טיפול ומניעה בשרשור שנפתח בפורום
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה".

צריכה עזרה דחופההה ביותר

למי שיש את כ-ל אבל כ-ל החומר על הדיסק ה-2 לרבלדה לשלוח לי בבקשה רק למסר!זה לאתר שלי ואני לא רוצה שכולם יראו מה שכותבים לי ויעתיקו לאתר שלהם!!! (נ.ב: מי שנותן לי את החומר מקבל קרדיט מלא באתר שלי...!!!)

ג ב ש ו ש

New member
כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

קודם כל זה לא דיסק שני..זה DVD אם אני לא טועה ואממ זה הכל מהופעה חיה והוא ניקרא "En Vivo"...
אממ הכל שם מתוך הופעות חיות... אין לי ממש מידע אני מאמין שעוד מעט מישהו יעזור לך

soy rebelde

New member
גבי ../images/Emo26.gif

אתה יכול לסדר את המספרים של התמונות בגלריה 'תמונות מהילדות' כדי שיהיה שם סדר?

NiM®0D

New member
ראיתי באתר של מישהו מהפורום ש...

שרבלדה על המסכים כבר שנתיים זה נכון? כי אני הבנתי שהם עלו בספטמבר האחרון כמעט לפני שנה... ועוד משהו:זה נכון שיעבירו את רבלדה שעהכשהם יהיו בעונה השנייה בשביל שאישה במראה תהיה שם?זה ממש לא נשמע הגיוני אבל ככה שמעתי...

soy rebelde

New member
אתה מתכוון

שאישה במראה תהיה בשעה של רבלדה? זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני כי זה הזמן של רצועת הנוער [שמים V על הכל] אבל מי יודע מה ויוה יעשו..

היי יש לי שאלה

באיזה אתר אני יכולה להוריד את השירים של הדיסק הראשון??? אני לא מוצאת שום אתר כזה

איך קוראים לשיר

הזה שהתחילו להשמיע אותו הרבה בפרקים בזמן האחרון..שרה אותו אישה זה לא שיר של RBD... מישהו יודע איך קוראים לזמרת ולשיר??

Ripelll

New member
יש לי ת'שיר הזה במחשב

מי שרוצה שישלח לי ת'איי.סי שלו ואני אשלח לו אותו, או שפשוט יוריד אותו...

ג ב ש ו ש

New member
למה את פותחת הודעה על../images/Emo88.gif

כל פעם שיש לך מה לרשום
ביקשת כבר תחכי יענו לך...

למעלה