איפה הנהלת תפוז?????

../images/Emo31.gifאיפה הנהלת תפוז?????../images/Emo46.gif

ניכנסתי היום לבלוג tv.... הייתי בשוק כאשר ראיתי שבדף הראשי של הבלוג יושב לו בחור ומאונן במצלמה!!!! לא נסחפנו קצת? בצהריי היום? אלפי ילדים וילדות קטינים יכולים להכנס ולצפות באין מפריע במה שהולך על המסך. לדעתי חייב להכנס מישהו לאתר ולבדוק מה הולך כאן לפרסם בדף הראשי את מה שניתן לפירסום ולהצניע את מה שלא!!!! אמנם אנחנו מדינה חופשית ודמוקרטית אבל יש גבול לכל תעלול!!!!!!!

ilaya

New member
מסכים עם כל מילה !!!../images/Emo46.gif

אני נכנס בפעם הראשונה ואני רואה את זה מול הפרצוף שלי ! כוח ללא אחריות = הפקרות !

nirnasa1

New member
מה שנכון נכון

לא הגזמתם קצת.?????????????????? איך נותנים לכל זין פה לאונן בכל שעה? תעשו חושבים עם עצמכם -הנהלת תפוז ולפני שזה יגיע לעתונות.

n u l i t

New member
אם כבר...

אז הדרך היחידה היא להציב שומרים שיסננו את התוכן תוך כדי הופעתו.

"כרוניקה של מוות ידוע מראש"

האינטרנט הוא כלי מופלא. הוא נותן לנו מרחב אפשרויות מגוון שלא מצריך מאיתנו לעשות עם עצמנו משהו מיוחד. הידיעה שאין צורך להתלבש יפה , להסתדר ולצאת מהבית ובכל זאת להגיע לכל פינה על פני כדור הארץ יוצרת אצלנו את הזיקה האדירה לרשת. כבר כמה שנים שבחו"ל הצ'טים/בלוגים המצולמים תופסים מקום נכבד בחתך גילאים שונה שבעצם נותנים סוג של בידור , תעסוקה ואפילו אם תירצו..תרפיה. מאז שאני זוכר את האיטנרט קיים בארץ-תמיד הייתי מחובר. בהתחלה היו אלה רק "דפים" בודדים עם כמה גופנים , אף אחד לא ידע מה זה "אתר", היום לכל ילד יש "אתר" משלו(ממש כמו מהפכת הסלולר) עם JAVA , אנימציות , תלת-מימד ותכנים של היו מביישים אף פורטל מתקדם. גם אני הייתי מחלוצי הצ'אט הכתוב שמצא את אושרו בשיחה עם בני אדם אחרים ובעיקר בנות ,גם אני עשיתי סייבר-סקס , גם אני נפגשתי עם בחורות מהצ'אט במטרה למצוא את "בר רפאלי"-במדינת ישראל של שנות האלפיים או תרצו המאה ה- 22 הכל הוא טרנד! אין לנו זמן וסבלנות לרוץ ריצות למרחקים ארוכים או מרתון אנחנו רוצים לגמור ולרוץ לספר וכך גם קרה עם הצ'אט הכתוב....עשרות אלפים נהרו לחזות בפלא לקחת חלק בטרנד הקיים(חלקם אף רכשו לעצמם חבילות אינטרנט רק בשביל הפלא הספציפי הזה) וכך הפך הצ'אט הכתוב "לפח זבל" מסויים. סוטים , אנשים משועממים וילדים מתלהבים הפכו להיות נחלת הצ'אט הכתוב כמעין מושבה לבעלי יכולות מעוותות של רואים ובלתי נראים - הכל מותר ....לנבל את הפה , להציע הצעות מגונות ומבחילות , להקים חדרים שכל קיום הוא עיסוק בסקס , סמים ואלימות. היום קשה מאוד למצוא בחדרים הקיימים אנשים עמוקים ובעלי שיחה שכל רצונם האמיתי הוא לשוחח עם הכלל ולהחליף חוויות, החדרים מלאים בילדים ואנשים משועממים שפשוט מוציאים את החשק ואת הסבלנות. אומנם קצת מאוחר אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לו -הגיע גם אלינו הבלוג המצולם שעד מהרה לקח את תואר הכבוד -"טרנד". כולם רוצים לשדר , כולם רוצים לראות ואם אפשר : הרבה סקס ואלימות. כבר עכשיו יש כמה "בלוגים" שמבצעים את עבודתם נאמנה ומחליפים את "ערוצי הפורנו " בטלויזיה . מה יהיה השלב הבא ? שיעורי החזרה בתשובה והסתה , סרטי סנאפ או אולי דווקא כלי מועיל של "שיעורי עזר"???? אין לדעת , אך דבר אחד בטוח בתוך כמה ימים התכנים האלה יפרצו גבולות והמוני בית ישראל יציפו את "תפוז" , במקרה כזה יקרו שני דברים : 1. יהיה קשה מאוד לצפות בשידורים החיים עקב בעיות ברוחב הפס דבר שיגרום לשידורים מקוטעים , גימגום בקול ובתמונה ואף לקריסת האתר-דבר שיכול בסופו של דבר השפיע על סבלנותם של הגולשים והתייאשותם. 2. מקום מקודש לסוטים , אנשים בעלי מח מעוות , מטיפים , ילדים ושאר משועממים שיציגו לראווה את כל העולה על רוחם-חופש הביוטי ?! חופש למוסריות! זהו רק עניין של זמן עד שיקרו מקרים שיזעזעו את הציבור ויקראו להורדת הערוצים , מקלקלי חברה וחינוך וכדו... זוהי "כרוניקה של מוות ידוע מראש" של תוכן פרוץ , שיירד עם הזמן בגלל קשיים טכניים ובגלל חוסר עניין וסבלנות של הציבור-עד הטרנד הבא כמובן. זכרו את הכתבה הזאת.

כל מילה בצבע

צודק ב-100% כבר עכשיו כל השידורים קטועים בגלל הפס הרחב,וזה מתחיל לעצבן אמנם יש חדרים עם אנשים נחמדים שממש כיף להיות שם,אבל לגבי השאר אתה צודק.

חצי רבע

New member
אמת ויציב

אבל העניינם האלה מתקדמים יותר מהר מקו המחשבה של כל אחד מאיתנו ולא נראה לי שאפשר לעצור את זה לפני האסון העסק הזה יגמר אך ורק כשיעלה מר טיפשעשרה וירה לעצמו כדור בראש בשידור חי ואז יתחילו וועדות חקירה....... וכל הסרט הרגיל והוועדה תחליט אחרי שנתיים של חקירות וישיבות להוריד את הכלי הזה אבל בשנתיים האלה .......אתם יודעים לבד מה יכול להיות

n u l i t

New member
אפשר לעצור את זה !! וחובה לעצור

את זה, טרם יהיה מאוחר מידי.

Dopa

New member
טיפש ../images/Emo7.gif

הטיפשעשרה היה יורה לעצמו בראש גם אם הטלוויזיה לא היתה עדיין קיימת. מה זה הקישור המעוות הזה שבלוג TV = קטרסיז = נער יורה לעצמו בראש? זו טיפשות לשמה! המוח החלול שלך ושל אנשים כמותך לא מצליח להבין מהי קידמה, אתה מזכיר לי קצת את בן גוריון שעצר את שידורי הטלוויזיה בישראל מפחד של השחתה. גם הוא לא הצליח לעצור את הקידמה וגם אתה לא תצליח. אה, ואם תבדוק קצת במחקרים, תמצא שאין קשר בין סרטים אלימים לילדים מתאבדים או רוצחים. זה בדוק!

סיווקס

New member
נו באמת

לא שהייתי טורח לענות על ההודעה שלך במצב רגיל אבל הקשר הישיר בין אלימות בטלויזיה ובסרטים ובין התנהגות אלימה של בני נוער כבר הוצג באין-ספור מאמרים אקדמים. רק כדי לוודא שלא תטעה אחרים.

shmupi

New member
יפה כתבת !! אבל דעתי היא שגם אם ..

זה יעצר , זה יתפרץ פי 10 לאחר תקופה אין מה לעצור , כדור השלג מתגלגל כבר מזמן

bugbuster

New member
../images/Emo68.gif קישקוש, חירבוש וחינטרוש

השמרנות שבנו. השמרנות וההיתנשאות.
מותק, הסבתה רבה רבה היפר רבה שלך מיצמצה בשפתיים וציקצקה בהיתחסדות לאן תגענה העלמות הבתוליות של סוף המאה התשע- עשרה. (מותק, תשעשרה, לא המאה העשרים, שגם היא נסתיימה בנתיים אם שכחת.) והיא התכוונה למחלל האנושות גרהאם בל והמצאתו. הטלפון.
תמיד היו פושקי שפתיים מיתחסדים. מאז.. בואי נקצר, לו הקשיבו לחסודים היו ההומו סאפייטאנסים עדיין בסוואנה. המערה היתה רק תחנה אגב, בדרך תיקשורת לסוגיה מאז, וזה כבר יותר ממאה אלף שנה.
אז נכון את כבר מיתקדמת מימי הנאדדרטאל שניכחד או התרבות הנאטופית, או שוכני מערות הכרמל, אבל האמירה שלך היא לא הרבה יותר מתיקשור כמו: יו ג'ין..! איי טטאראזןןןןן!
מותק, הקידמה היא ווקטור דינמי חד כיווני. גם כשאינקוויזציה ניסתה להסיט אותו. היכן היא? ואין אינטרנאט באיראן? בנתיים אולי. אבל צלחת לווין לסי אן אן, כל תלמיד תיכון יכול להתקין. תיקשורת, נגישות, מולטי מדייה ובפסים מיתרחבים והולכים. יקרוס היום - יורחב מחר. במסלול התוצאה אליו הגענו, למרות שתובנתית, מבחינת קיבולת הקורטקס שלנו היא בדיוק כפי שהיינו בסוואנה. נכון הידע. הלמידה. רכישתו של הידע (וטכנולודיה כמובן שהיא בטח איננה ידע, מה?) הידע, שימושו, הנחלתו והעברתו. אופססס שכחתי מילה? כן, זו תיקשורת יקירה. היכולת לתקשר ולהעביר ידע בטכנולוגיה מיתפתחת. וזה, זה בדיוק מה שקורא עכשיו.
דאוס אישש מאשינה? קישקוש, חירבוש וחינטרוש. מאז תיקשורת עשן ומדורות, אגב מותק שכלתנית שכמותך, עשדן ומדורות - זו תקשורת מוגבלת בסימניה, ובתנאי ראותה, אבל... כבר היתה במהירות האור... שכחת? אז היום שופרו התנאים בסיב אופטי. זה הכל. מאז עשן ומדורות, שלא לדבר על לוח חרס בכתב יתדות מובהל בידי רץ, התקשור ילך ויעצים ילך וישתכלל.
הטי וי צ'אט בלוג, כולל מחר יתכן "מריחן" כימי מכני מדוגטאל שיעביר ריחות בושם המישתמש, ואולי ריח ערוותו, ואת צודקת, יתכן גם ריחות נפיחה עם חפצת. סו פאקינג וואט? זו עוד תחנה.
נחמד שישנה מיתחסדת תורנית, בכל שניה ושניה מחדש. מה הייתי עושה בלי את.

למעלה