אני מוותרת, פורשת
|דגל-לבן|

always be me mc

New member
../images/Emo31.gifאני מוותרת, פורשת../images/Emo4.gif|דגל-לבן|../images/Emo232.gif

ברצינות אני יודעת שהחיים לא פשוטים, אלוקים גדול יותר שהחיים שלי בבלאגן ובכל זאת אני מוצאת זמן להיכנס לפה ולהשקיע כי אכפת לי אבל יודעים מה? אני לא אעשה את זה יותר כי יש גבול לכמה פעמים אני יכולה להפעיל תמקום הזה. יש גבול לכמה אני יכולה לנסות להחיות את הפורום, להגיב כשצריך ולהמציא פינות חדשות כדי לעורר. באמת שיש גבול לכמה פעמים אפשר לעשות את זה מבלי לקבל כמעט שיתוף פעולה. למען האמת גם נמאס לי מההבטחות של 'אני הולכ/ת לעשות קאמבק', 'אני הולכ/ת להשקיע/לכתוב יותר', ברצינות כ"כ הרבה פעמים זה נכתב פה ולא פעם אחת ראיתי שזה מתממש אז יודעים מה? אני בינתיים לא הולכת להיכנס לפורום ולא בגלל שאני כועסת זה פשוט חסר טעם ואני יודעת שאנשים פה בצבא, לאנשים פה יש משפחה אבל למי אין? אני לא רואה את שאר תפוז עומד מלכת בגלל דברים כאלו. דוגרי כואב לי לכתוב דברים כאלו כי היינו צריכים להילחם קצת על הפורום אבל יודעים משהו? הרוח הקרבית שלי היום הלכה לעולמה, אני חושבת עכשיו אפילו דמעות צצות לי בעיניים ואלא אם כן באמת, באמת ומכל ה-
אתם הולכים לעזור בבקשה אל תגיבו להודעה הזאת. -- ולא אני לא פורשת עדיין מהניהול אני פשוט פורשת מההשקעה וכתיבת הודעות --

Natali Milano

New member
איך את מצפה שלא נגיב להודעה שלך?

למי שבאמת אכפת ממך ומהפורום אמור להוזיז לו משו ותכלס? לי אכפת כי מה שכתבת היה כמו כאפה לפנים כי את צודקת ובאמת אני לפחות הולכת לחשוב על איזה משו כדי לעזור לפורום

always be me mc

New member
שמחה שלפחות את הקשבת למה שיש לי לומר

+
והפנמת תעניין כי דוגרי כבר הרבה זמן זה רובץ לי על הבטן ולמרות שלא הייתי קוראת לזה כאפה לפנים אלא יותר קריאת השכמה אבל כן, זה אמור לצלצל. כפי שאמרתי זה נורא מעיק שרוב היוזמות באות מאותו מקום וזה גם לא בסדר. פורום זה מקום שבו כולם אמורים להשתתף ולהביע דעה ואם לא מוכנים לעשות זה ו/או זה אז מה אנחנו בכלל עושים פה? בואו נחזור לקומונה! כפרעליך נטלי את יודעת הביקורת הזאת ברובה לא מתייחסת אליך (או לג'סיקה בכלל) אלא לחברי פורום אחרים כאלו שנמצאים פה זמן מה אבל אני לא זוכרת שהם פתחו פינה, עידכונים אומנם כן אבל כשמגיע הזמן להיות יצירתיים ולפתוח פינות משלהם זה פשוט לא קורה. אגב אני אקרא תשרשור שלך ואגיב כי זו יוזמה מבורכת אבל יותר מזה אני לא כותבת פה(יש לי מספיק מקומות להשקיע ולכתוב בהם אם פה זה לא מעניין אף אחד).

spelling

New member
האמת שאת צודקת...

וראיתי שורותש התייחסו ספציפית אליי חחח לזכותי ייאמר שכשיש לידה במשפחה,מבחן חשוב,או עיסוק כלשהו אז יש סדרי עדיפויות(וברור לי שאני לא היחיד בפורום שיש לו עיסוקים יומיומיים) זה גם די תלוי במה שאליסה מספקת לנו..ואומנם יש המון פרוייקטים באוויר אבל מעל שנה לא זכינו להצצה באף אחד מהם למעט החתונה הפתאומית והטוויטר שנמאס כבר... בתור חבר פורום מיומו הראשון שנתן מעצמו המון בימים עברו אני עדיין חושב שצריך שהוא יתקיים... ואם אני לא כותב זה לא מעצלות..זה לא שפה אני לא כותב ובפורום אחר כן... אבל אני מבין גם את הצד של גל..בתור מישהו שעובד בהוראה כבר שנה שניה אני יודע מזה לתכנן ולהשקיע ולזכות ליחס של בוז..לכן אם נפגעת ממני אני מתנצל...אבל מצד שני אני אשמח שאם יש לך משהו ישיר לומר לי אז זה ישוגר אליי ולא דרך חבר\ת פורום אחר ע"ע הקאמבק שאדם כל פעם אומר שהוא עושה אני מאוד אעריך אותך על זה..תודה:) ושוב מקווה שנזכה לימים ערים יותר בפורום!

always be me mc

New member
ברור שיש סדר עדיפויות ../images/Emo232.gif

אני לא אומרת תעשו תפורום number #1 אבל להתייחס בקטנה זה הורג? לא חייבים אפילו יום, יום להגיב אבל פעם ביומיים או לפחות בסוף שבוע אפשר למצוא איזה 5 דקות להגיב לא? במיוחד אם המצב בפורום מעפן גם ככה. ואתה יודע אדם דווקא כשאליסה לא מספקת כלום יותר מתמיד צריך פה פעילויות אחרת כל יום הוא יום נוסף ומשעמם שבו אנחנו פשוט מחכים שהיא תפתיע במשהו. מה שאני מנסה לומר פה בעצם זה שאם נשתוק בשעה שאליסה לא מעניינת משהו אז כן המקום יהיה מת ונצטרף לפורומים 1619 ו-1621 שכבר נסגרו. והפורום צריך להתקיים? אני מחכה לסיבה טובה למה כי לא נראה שהוא מעניין במיוחד מישהו ואני לא אומרת שאתה עצלן, אתה פשוט לא בתוך העניין בוא נגיד של לפתוח פינות וזה לא היה כזה מציק ומזיק אם היו באמת מגיבים פה אבל גם זה הולך ונכחד. אז מה נשאר? לא רוצים להשקיע? לפחות תעריכו .. לא מעריכים? בשביל מה אנחנו פה? ובכוונה לא כתבתי שמות כי רציתי שיהיה ברור למי שאני מתייחסת אליו אבל לא ברור יותר מדי לכולם, בכל מקרה רוצה פנייה אישית יותר ? בשמחה ואין על מה להתנצל רק בבקשה אל תגרמו לי להרגיש כאילו אני מוציאה אנרגיות לחינם

CharmedRulez

New member
כבר דיברנו על זה כמה פעמים....

אני מצטער שאת מרגישה ככה. אני יודע כמה מאמץ והשקעה ויזע את מכניסה בניהול השוטף ובפעילות היומיומית של הפורום ואני מעריך את זה מאוד. את הנציגות האליסה-מילנואית שיש לנו בארץ. היחידה. אני חושב שזה חשוב וזה כיף שיש את הפורום הזה. אמנם קשה לפעמים, ומדי פעם יש תקופות שפל ותקופות גאות (ראית שבחודשיים האחרונים היינו מצויינים) אבל אין מה לעשות זה פורום עם נושא דיון נורא נרחב וככה זה כאן. אני חושב שזה נורא תלוי בתקופה ועכשיו עם כל החגים והכל הייתה השקטה קצת, ופחות פעילות. הכל יחזור לשגרה לאט לאט... אין מה לדאוג. פורום אליסה יחיה לראות את 2010 ובטח ובטח שיחזור לראות את הסדרה החדשה שלה (הצילומים מתחילים בינואר!!!). גל, כולם בעצם, תודה על ההשקעה. בואו ננסה להכנס ולהגיב קצת יותר בשביל לגרום לזה להרגיש שווה.

always be me mc

New member
נכון שדיברנו על זה כבר ../images/Emo232.gif

אבל זה מה שקורה שיש בעיה שפשוט הולכת וחוזרת ולא באמת נפתרת(יש חודשים טובים ויש חודשים על הפנים) ואני מעריכה את דבריך אבל בוא נגיד שבשלב הזה הם לא עוזרים יותר מדי, בשלב הזה מעשים הרבה, הרבה יותר חשובים ממילים ולמרות שמה שאמרתי יכולתי להגיד הרבה יותר טוב ובאופן חיובי של קדימה, בואו נעשה מאמץ! אבל ניסיתי ללא הועיל. אני מקווה מאוד שאתה צודק ושנראה את 2010 כי כרגע אני סקפטית וחוששת שיסגר :((ואם תחבר אכזבה + פחד + יאוש + מרמור תקבל את ההודעה שלי) אגב הקטע האירוני פה הוא שהייתי מתה להגיב פה מיליון דברים אבל על הדברים המעטים שיש פה כבר הגבתי ואפילו לי נמאס להגיב לעצמי. (ינואר? יו למה הם עושים לי את זה??) ואומנם אני עכשיו חוזרת בי קצת מהנוקשות בהודעה שלי וכן רוצה להתנצל במי שנפגע אבל לא מתנצלת בקשר לפואנטה שעוד אנשים צריכים להשקיע אחרת אנחנו נשקע.

LeAnnDylan

Well-known member
חייבת להגיב לך

כששאלת אותי במסן אם אני חושבת שכדאי לך לעזוב לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת כי לא היית ספציפית כל כך. אחרי שקראתי את ההודעה שלך אני בהחלט מבינה למה את מתכוונת ומאיפה את מגיעה. אני מבינה את רמת התיסכול שחוסר שיתוף פעולה יוצר. אבל אני חושבת שלמרות התסכול והעצבים שזה לפעמים גורם, תחשבי רגע על עצמך, תחשבי שנכון, כרגע אליסה לא עושה יותר מידי דברים בחיים, וקצת קשה לשמור על רמת פעילות גבוהה בנסיבות כאלה אבל כפי שדוד ציין, בינואר כבר תעלה הסדרה החדשה שלה. לא תרצי שיהיה לך מקום לחלוק בו חוויות על זה? מה זה כבר ינואר? זה ממש מעבר לפינה, ואני בטוחה שהפורום לא ימות לו סתם ככה עד אז. כפי שאת יודעת וכפי שכולנו יודעים מהסטטיסטיקות שפירסמת פה, יש חודשים אקטיביים יותר ויש כאלה שפחות, אולי זאת פשוט תקופה עמוסה לחלק מהחברים, אין סיבה לקחת את זה אישית
אני לא רוצה לדבר בשם שאר חברי הפורום כיוון שאני לא באמת מגיעה מאותו מקום שהם. את יודעת שאני כותבת פה בעיקר בגללך ולאו דווקא בגלל ההערצה הגדולה שלי לאליסה. בגלל זה לפעמים אני נותנת לדברים אחרים עדיפות גבוהה יותר, כי אני לא באמת מעריצה שלה. אני חושבת שהיא שחקנית נהדרת, היא יפייפיה ועושה רושם שהיא גם בן אדם מקסים אבל מעולם לא באמת החשבתי את עצמי כמעריצה, לכן אני גם לא מתפקדת פה ככותבת קבועה וגם לא ממש יכולה לענות לשאלות של אנשים מזדמנים שמגיעים לפה. אבל זה שאני לא נכנסת לכאן על בסיס יומי זה ממש לא בשביל לפגוע בך! את יודעת שאני מעריכה מאוד את ההשקעה העצומה שלך בפורום, ואני מקווה שלא תפסיקי להשקיע בו ובנו בגלל תקופה קצת יבשה. אני בטוחה שאם כולנו נעשה עוד קצת מאמץ נוכל לדאוג לשמור על הפורום חי ופעיל

always be me mc

New member
ואט? דוד אמר בינואר הסדרה מתחילה להיות מצולמת

+
אז איך הגעת למשודרת ?
באשר למה שאמרתי לך אז אמרתי את זה בלהט הרגע כי יותר מדי שקט היה פה, התחלתי להרגיש לא נחוצה וחשבתי הוי אם כזה יבש פה אז למה אני עדיין פה? לא בטוחה אבל אם הייתי באמת מבצעת את זה באותה נחישות כפי שכתבתי. בטח שאני רוצה מקום לדבר על הסדרה החדשה של אליסה אבל אם אני הולכת לדבר עם עצמי אז לא צריך פורום לזה. שמחה שאת מבינה אותי אבל את צריכה להבין שגם בתקופה שהיה פה פעיל אני זוכרת שרוב הפינות באו ממני וכן, זה מעצבן בסופו של דבר ונכון יש תקופות שאנשים עסוקים אבל עד כדי כך בשביל לא לצייץ מדי פעם? יו גט ואט איימ סייניג? לא ציפיתי פה לחפירות אלא לקצת, טיפונת התייחסות וכשחודש המצב רדוד אז כן זה מתסכל ולא אי אפשר להאשים רק את אליסה בזה שהפורום יבש, זה גם באחריותינו. I know my love אני יודעת שאת כותבת פה רק בגללי(מי אמר שדיברתי עליך בכלל בהודעה הראשית? יו חח ), ולכן לא ציפיתי ממך להתפקד או להופיע כל שניה (מה את סופרגירל? עלק) אבל חוויות מהמפגש הייתי שמחה לשמוע. ברצינות חשבתי שאני היחידה שנהנתה ומזה התאכזבתי שלא הגבת לא מזה שלא הגבת לדברים אחרים (יו אני מרגישה לסבית מהפסקה הזאת XD) ואני יודעת עד כמה כולם מעריכים אבל זה כמו שמישהו יגיד לך כל הזמן 'עשית עבודה טובה', 'עשית עבודה טובה' ולא באמת מתעניין או מגיב לך וככה המילים מאבדות מערכן. ומשפט אחרון : אני יכולה להשקיע אם יש לי מוטיבציה והמוטיבציה לא באה רק מאליסה אלא גם מחברי פורום והמוכנות שלהם להשקיע/להגיב אבל כן מקווה שנעלה על דרך המלך

LeAnnDylan

Well-known member
נו מה לי ולהבנת הנקרא ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

ואת חוויות המפגש האלה סיכמנו שנשמור לעצמנו
סתם חח אממ לא יודעת נראה לי היה מוזר להגיב על הדייט הזה אמא שלך אבל מלכה
תמסרי לה ד"ש! היה לי מאוד כיף, אני יודעת שגם לך |חש| ואת תרצי אני אעלה תמונות עוד מעט כשאני אחזור למחשב שלי
ותפסיקי להיות ריגשי שאני לא אבוא להוריד לך איזה בעיטה!

always be me mc

New member
צודקת הקשר קלוש כמו הקשר בין המוח אליך../images/Emo3.gif

+
'את חוויות המפגש האלה סיכמנו שנשמור לעצמנו' כן כי הוא היה פשוט מלא באקשן
ואל תדאגי אני אמסור למלכה ד"ש
וכן היה כיף, מוזר בהתחלה אבל כשמשתחררים יותר נהנים(את עדיין חייבת לי נייר
) ותעלי, למה לא
אלא אם כן יצאתי זוועה
Hit me baby one more time! נראה אותך!

LeAnnDylan

Well-known member
אוי רציתי להכות אותך כשהסתובבת עם הנייר הזה!!

אנשים הסתכלנו עלינו כאילו אנחנו זוג ילדות וריאטי!

always be me mc

New member
מתקנת עצמי*: ../images/Emo232.gif

ברצינות חשבתי שאני היחידה שנהנתה ומזה התאכזבתי, לא התאכזבתי שלא הגבת לדברים אחרים אלא מזה שלא הגבת לזה.

always be me mc

New member
לאסביה XD דיי להמציא מילים!../images/Emo232.gif

ואל תעמידי פנים שאת לא מבקרת בפורום הזה (גאווה)

LeAnnDylan

Well-known member
זאת מילה קיימת!

ואיכס נראה לך שאני אכנס לפורום הזה
לא שיש לי חס וחלילה בעיה עם עומואים ולאסביוט אבל הפורום הזה זה פורום שאני בחיים לא אתקרב אליו. לא שזה משנה כשחושבים על זה כי הרי זה ידוע שתפוז זה תפוז גאווה הם בכל מקום!!

למעלה